Novinky
Jak se pral pod prvním článkem o fl kolínských trojčatech, jak má proti nim citigo plech na dveřích.
[odkaz]
[odkaz]
Jo, to by mě taky zajímalo, kam se chlapec poděl.
Já stále čekám na omluvu, tak doufám, že sem nakluše a zachová se jako férovej chlap.
Já stále čekám na omluvu, tak doufám, že sem nakluše a zachová se jako férovej chlap.
Omlouvat se ti za tvou hloupost? To snad nemyslis vazne! To si vyrid se svymi rodici...
Vrat se zpatky do te diskuse a nekolikrat si ji precti, evidentne ti opet unikla podstata...
Vrat se zpatky do te diskuse a nekolikrat si ji precti, evidentne ti opet unikla podstata...
Ty, chlapečku, jsi od začátku mimo. :-! :no😒br />
Prostě jsi ukázkový podlý ubožák. :no:
Prostě jsi ukázkový podlý ubožák. :no:
Co pak muze slusny clovek napsat o tobe. Takova slova na diskuse nepatri, takze se zdrzim vyjadreni. Snad jen, ze i plivnout na tebe by bylo urazkou toho plivance. 8-s :no:
Vito, ze chapani psaneho textu neni tvou silnou strankou uz davno vime, zrejme ses prastil hasicakem do hlavy.
Cela debata byla o uplne necem jinem - o tom, ze jelito hodnotil interier bez toho, aby byl uverejnen jediny obrazek - dokonce jsem ho trikrat vyzyval, aby dal odkaz, pokud ho uz videl anebo pockal s hodnocenim na zverejneni jeho fotografii.
Zes to nepobral je ale tvuj problem. 8-s :no:
Cela debata byla o uplne necem jinem - o tom, ze jelito hodnotil interier bez toho, aby byl uverejnen jediny obrazek - dokonce jsem ho trikrat vyzyval, aby dal odkaz, pokud ho uz videl anebo pockal s hodnocenim na zverejneni jeho fotografii.
Zes to nepobral je ale tvuj problem. 8-s :no:
Uvědom si, že tu po republice běhají lidé, kteří to auto viděli dřív, než byly zveřejněny první fotky. Ty auta se u nás totiž vyrábí, stejně jako dost dílů pro ně.
To, že ty to nejsi schopen pochopit, je jen a jen tvůj problém a TVOJE VLASTNÍ BLBOST. :-! :no:
To, že ty to nejsi schopen pochopit, je jen a jen tvůj problém a TVOJE VLASTNÍ BLBOST. :-! :no:
A pritom stacilo napsat "hakuju v Koline u pasu, videl jsem ho". Mohli jsme si usetrit spoustu casu....
V předchozí diskuzi jsem se obával o prodejnosti kolínských trojčat u nás, teď už se obávat nemusím. Protože kdo není skalní fanoušek Peugeotu nebo ten kdo nedostane výraznou slevu na toto auto v autosalonu, tak si ho nikdy nekoupí. Je opět předražené, základní cena 204 tisíc je moc. A to je výbava opravdu základní, neobsahuje dnes již běžné boční airbagy, otáčkoměr nebo kryt schránky v palubní desce.
Největší konkurent pro kolíňata je asi Twingo, které je podstatně levnější, prodává se od 165 tisíc v akci, ale tato základní verze je také hodně očesaná. Ale nejvyšší výbava se prodává za 205 tisíc a ta už obsahuje vše, co řidič ve městě potřebuje k pohodlnému cestování a ještě se může za rozumné peníze značně individualizovat. A ještě dostanete výkonný a osvědčený čtyřválec místo tříválce. To je podstatně lepší nabídka, akorát někomu může vadit absence dvou bočních zadních dveří, které 107 nabízí.
Největší konkurent pro kolíňata je asi Twingo, které je podstatně levnější, prodává se od 165 tisíc v akci, ale tato základní verze je také hodně očesaná. Ale nejvyšší výbava se prodává za 205 tisíc a ta už obsahuje vše, co řidič ve městě potřebuje k pohodlnému cestování a ještě se může za rozumné peníze značně individualizovat. A ještě dostanete výkonný a osvědčený čtyřválec místo tříválce. To je podstatně lepší nabídka, akorát někomu může vadit absence dvou bočních zadních dveří, které 107 nabízí.
Za podobný drobný peníz se dá koupit například Kia Rio,kde hlavové airbagy dokonce fungují-na rozdíl od cíga,nebo bídy zvané P107.Naštěstí tato cena je jen fiktivní,neboť se vždy prodává v akci o 30 000 levněji.Ale vyjma motoru je toto přibližovadlo beznadějně zastaralé,designem,výbavou i vzhledem.Kup kdo chceš,ale musíš být fanda "koncernu"
Prodejné jen v zemích,kde na rozdíl od nás mají 70% zadluženost a tím pádem se mají i patřičně zle. >😁
Prodejné jen v zemích,kde na rozdíl od nás mají 70% zadluženost a tím pádem se mají i patřičně zle. >😁
To tady bylo keců, že je Citigo drahý. Teď koukám, že se najdou o dost dražší a jen faceliftovaný popelnice.
Designově je 107 o dost hezčí, z venku se Citigo nechytá. P 107 má i lepší sedadla, ale na palubní desce je znát věk ;-\
Cena je startovací a myslím že půjde rychle dolů. Zvlášť při dnešní konkurenci. Vždyť konstručně téměř shodné auto před faceliftem se prodávalo za 159tis... C1 dokonce 149tis 😉
Cena je startovací a myslím že půjde rychle dolů. Zvlášť při dnešní konkurenci. Vždyť konstručně téměř shodné auto před faceliftem se prodávalo za 159tis... C1 dokonce 149tis 😉
Vzhledem k chápání vozu u nás v čechozemi, kde většina žádá co největší kus auta za co nejmíň se není čemu divit. tohle je vůz pouze a jen do města. V zahraničí se to ale prodává zjevně dobře.