Novinky
Vypadá to, že sponzorství cyklistiky, zejména Tour de France nepřináší Škodě zatím asi očekávané plody. Ve Francii, Španělsku a na konec i Itálii, tedy cyklistických zemích, nic moc (vývoj v čase nevim). I když myšlenka je to rozumná.
nuz, krasna tabulka :yes😒br />
clio ako jedno z mala aut na francuzskom trhu v podstate este stuplo, starucka 207 maka neskutocne a o dve hlavy poraza novu C3 aj na domacom trhu, po prichode 208micky vsak uz padne aj clio a 208 bude kral :yes😒br />
podobne je to aj v pripade starej 308 ktora poraza novu C4, no a samozrejme nova 508 nemoze s C5 prehrat 😉
duster v prvej desiatke, golf 15ty, to sa len tak nevidiii
clio ako jedno z mala aut na francuzskom trhu v podstate este stuplo, starucka 207 maka neskutocne a o dve hlavy poraza novu C3 aj na domacom trhu, po prichode 208micky vsak uz padne aj clio a 208 bude kral :yes😒br />
podobne je to aj v pripade starej 308 ktora poraza novu C4, no a samozrejme nova 508 nemoze s C5 prehrat 😉
duster v prvej desiatke, golf 15ty, to sa len tak nevidiii
k čemu je dobré znát prodej vozů v zemi, která je známá tím, že neumí nic dělat pořádně a která je menší, než Ukrajina?
Chci vědět čísla prodejů na Ukrajině!
Chci vědět čísla prodejů na Ukrajině!
[odkaz]
Takže Renault na Ukrajině porazil Škodovku? Teď Áda neusne >😒]
Škodovka je tam naopak nejdováženější značka aut z ČR, konkrétně od těch občanů ČR, kteří už o své Octavie nestojí a nechávají na ulici volně k dispozici k rezebrání >😒] >😁
Ale teď vážně.... Je udivující, že tam tak válí Mitsubichi, Hyundai se dal čekat...
Ale že tam bude válet Čínská plečka Chery? To je děsivé 8-s
Ale teď vážně.... Je udivující, že tam tak válí Mitsubichi, Hyundai se dal čekat...
Ale že tam bude válet Čínská plečka Chery? To je děsivé 8-s
mozno nevyzera slavne ale je to vcelku uspech pre tento model. Ked si zoberieme ze medzi 20tym a 31 miestom je rozdiel len 7000 aut nie je to vobec spatne a navyse najpredavanejsia skodovka fabia tam nema ani 10 000 kuskov a je na 57 mieste , octavia je tam az na chvoste, v tomto smere je ibiza jedno z mala zahranicnych aut ktore sa dokaze presadit na francuzskom trhu spolu s dusterom sanderom polom golfom a kaskajom.
bravo ibiza :yes😒br />
tusim okrem spanielska je to mozno spolu s nemeckom jej najvacsi trh, nikde inde sa tolko ibiz nepreda.
bravo ibiza :yes😒br />
tusim okrem spanielska je to mozno spolu s nemeckom jej najvacsi trh, nikde inde sa tolko ibiz nepreda.
V tabulce mě nejvíce překvapilo 25. místo, což je Renault Clio Campus s 25 217 prodanými kusy. V pondělí tu byl článek o rozlučkové edici Campusu, která se letos přestane vyrábět s příchodem nové generace Clia IV a někteří diskutéři napsali, kdo si tento model koupí? Že je starý, bez výbavy a hodně drahý. Tady mají odpověď, jsou to Francouzi!
A teď se dívám, že dalším takovým modelem je na 14. místě Peugeot 206+, pro kterého se rozhodlo 44 180 Francouzů, tak to je pěkné číslo. Obě jsou to auta, která vznikla někdy před více jak 13 lety a stále jsou oblíbená…
Jinak gratulace Polu, jedinému mimo francouzskému autu v první desítce prodejů (teda ještě je tam Dacia Duster, ten je napůl Francouz).
A teď se dívám, že dalším takovým modelem je na 14. místě Peugeot 206+, pro kterého se rozhodlo 44 180 Francouzů, tak to je pěkné číslo. Obě jsou to auta, která vznikla někdy před více jak 13 lety a stále jsou oblíbená…
Jinak gratulace Polu, jedinému mimo francouzskému autu v první desítce prodejů (teda ještě je tam Dacia Duster, ten je napůl Francouz).
Na základě osobních zkušeností s francouzkými auty a tabulek spolehlivosti. Nutno si uvědomit, že francouzi než aby něco dělali, jedli raději žáby a plazy z příkopy.
Jediné, čo je na tom tvojom príspevku normálne, je tá "kondolence", pridávam sa, keďže ti už mozog zjavne odumrel 😉 .
To je jako kdyby nějaký diskutér z Lotyšska kritizoval ČR. Rozdíl HDP na hlavu je podobný.
Kankunene, trapné, hloupé, ubohé. :no:
Kankunene, trapné, hloupé, ubohé. :no:
proč Frantíci tolik preferují Renault Scénic (66 tisíc kusů - 6.místo) před Peugeotem 5008 (28 tisíc kusů - 21.místo),když obecně v testech vítězí jak jízdními vlastnostmi,tak designem právě 5008.To je pro mne záhada.
Protoze to jsou Frantici... :no:
Tak nevím, jestli je design 5008 zrovna lepší než Scénicu, mě osobně příjdou oba vydařené a dokáží oslovit... a jestli je zrovna 5008 jízdně lepší, z mé zkušenosti je 5008 na tom trochu hůře s ovladatelností, Scénic mi příjde méně "houpavý", ALE podstata je v tom, že Peugeot prodá tak málo 5008 proto, že prodá hodně 3008... stačí se podívat 😉 Trochu se kanibalizují...
S tou kanibalizací máš asi pravdu. Ale stejně bych čekal opačná čísla, 3008 mi přijde zvenku jako úlet, 5008 se mi líbí.
Tak hlavně dobře víš, že francouzi jsou slušní "úleťáci". Tu 5008 tam mají jen proto, aby ty podle pravítka narýsované němce taky něčím potěšili >😒]
No a pak... 3008 docela dobře jezdí, je lépe odladěná. Zatímce 5008 je pohodlná, ale přecejen se naklání ještě pořád slušně, tak 3008 je tak nějak odladěná lépe, nenaklání se tolik, na nerovnostech trochu lépe žehlí atd. Já osobně to vidím až tak, že jízdně mi příjde 3008 proti 5008 asi jako DS4 proti C4.
No a pak... 3008 docela dobře jezdí, je lépe odladěná. Zatímce 5008 je pohodlná, ale přecejen se naklání ještě pořád slušně, tak 3008 je tak nějak odladěná lépe, nenaklání se tolik, na nerovnostech trochu lépe žehlí atd. Já osobně to vidím až tak, že jízdně mi příjde 3008 proti 5008 asi jako DS4 proti C4.
DOBRÁ otázka - protože "vyjeté koleje" jsou "vyjeté koleje" (samozřjemě NEjen ve Francii - vždy a všude 😉
je levnější?
Levnější je P5008.
Tak hlavně je tady Scenic - menší, a výrazně levnější než p5008 a pak Grand Scenic porovnatelný velikostí s p5008 a dle fr ceniku je nejlevnější diesel Grand Scenic cca o 1000e levnějši než nejlevnější diesel p5008. U nás rovněž levnějsí. Tak se asi neni čemu ani moc podivovat.
Díval jsem se na francouzské ceny a pravda bude trochu jinde. Cena krátkého Scénicu je skoro stejná jako u Grand Scénicu. Těch 1 000,- Euro se taky nekoná. Dle cen si to každý přebere.
Scénic😒br /> 1.5 dCi(stará verze) - 24 350,-
1.5 dCi - 25 050,-
1.6 dCi - 28 050,-
taky bych mohl porovnat základní benzíny (je tam stejný rozdíl 10 k jako mezi 1.5 dCi a 1.6 HDi)
krátký Scénic
1.4 TCe - 24 750,-
P5008
1.6 VTi - 22 700,- (v akci za 18 000,-)
Grand Scénic😒br /> 1.5 dCi (stará verze) - 24 850,- Euro
1.5dCi - 25 550í,- Euro
1.6 dCi - 28 450,- Euro
P5008😒br /> 1.6 HDi - 25 250,- Euro
Scénic😒br /> 1.5 dCi(stará verze) - 24 350,-
1.5 dCi - 25 050,-
1.6 dCi - 28 050,-
taky bych mohl porovnat základní benzíny (je tam stejný rozdíl 10 k jako mezi 1.5 dCi a 1.6 HDi)
krátký Scénic
1.4 TCe - 24 750,-
P5008
1.6 VTi - 22 700,- (v akci za 18 000,-)
Grand Scénic😒br /> 1.5 dCi (stará verze) - 24 850,- Euro
1.5dCi - 25 550í,- Euro
1.6 dCi - 28 450,- Euro
P5008😒br /> 1.6 HDi - 25 250,- Euro
ok, jen sem kouknul, že scenic (kratkej) je je od 21tE, coz je ale nakej bioethanol ted vidim, no pak mi to hlava nebere, u nas je to treba obracene, musí doma P asi bojovat proti tý tradici.
Francie :yes:
(PS kdyby bylo V vedle N na klávesnici, ale ono není)
Další věc, co mě překvapila, je absence Laguny v první pětadvacítce.
Ta sa trošku pochlap, prípadne navštív psychológa nech s tým tvojim egom niečo robí. >😁
Vyspělost země spočívá třeba i ve schopnosti odejít, když něco zbabrám a nést za to odpovědnost, a ne se jen dál vysmívat ze své funkce.
Ano, nejen Francie, ale mnoho jiných zemí je vyspělejších než ta naše.
Já vím, že korejofilismus je u tebe v silně pokročilém stádiu, ale zkus s tím bojovat.