Novinky
R-class
0
....a tohle je co za "myšlenka"? Stokrát trapnější než škatulkování řidičů podle auta... :no:
Přejít do diskuze
když to srovnám s návrhem nového mondea tak těžko můžu uvěřit že jde o auta stejné třídy
a kecy o tom že se mondeo něčemu podobá mě nezajímají
to by se dalo říkat že passat se podobá praseti na kolečkách s brejlema na očích >😁
a kecy o tom že se mondeo něčemu podobá mě nezajímají
to by se dalo říkat že passat se podobá praseti na kolečkách s brejlema na očích >😁
O.K., tak si to "rozdáme", já budu dnes večer "pro změnu" třeba "GTI"... >😁
P.S. A pak si můžem zvopáknout tu naši poslední slovní přestřelku, ty jako Ronault kontra já jako Ada. 😉 >😒]
P.S. A pak si můžem zvopáknout tu naši poslední slovní přestřelku, ty jako Ronault kontra já jako Ada. 😉 >😒]
Toppera už dneska nepoužiju, slovenština mi moc nejde a začínám být podezřelej. Navíc si potřebuju řádně zanadávat, tak nejspíš dám coswortha. 😉 >😒]
Ale mondéní Mondeo aspoň není bezpohlavní, naopak! Mondeo je jasný euroamerický "hermafrodit"... >😒]
Zase pořád lepší bezpohlavní das auto, než "transka" typu Hyundai/Kia... >😁
P.S. Budeš se ještě dneska přihlašovat na svůj druhý nick "topper1982", nebo už tu večer bude sranda jen s Adou? :😉 >😁
Zase pořád lepší bezpohlavní das auto, než "transka" typu Hyundai/Kia... >😁
P.S. Budeš se ještě dneska přihlašovat na svůj druhý nick "topper1982", nebo už tu večer bude sranda jen s Adou? :😉 >😁
>😁
Áda se rozjel už v diskuzi o Nanebevzetí nafťáků a teď není k zastavení. 😉 Jedna perla za druhou. >😒]
Áda se rozjel už v diskuzi o Nanebevzetí nafťáků a teď není k zastavení. 😉 Jedna perla za druhou. >😒]
Tak s touhle tvojí "logikou" je i ta barevná televize vlastně jen berlička pro ty, co jim chybí barvitá představivost a dálkové ovládání je zase berlička pro ty, co se ještě nenaučili přepínat kanály přímo na televizi... 😲 :😉 >😒]
P.S. A diesel je zřejmě berlička pro ty, co jim benzín "chcípl" při každém druhém pokusu o plynulý rozjezd... 8-s >😁
P.S. A diesel je zřejmě berlička pro ty, co jim benzín "chcípl" při každém druhém pokusu o plynulý rozjezd... 8-s >😁
O té "bezpohlavnosti" píší (tzv. za každou cenu) nejčastěji právě ti, co mají problémy především s vlastním "bezpohlavím"... 😉 >😒]
To mi Ado neříkej, že zrovna ty ještě nevíš, že manuální převodovka, to je něco jako černobílá televize, navíc bez dálkového ovládání! 😉 >😁
Nech kluky v klidu vykecat, kdybych tu měl podobně rozebírat všechny auta, které se zrovna mě dvakrát nelíbí, "blinkal" bych tady asi podobně "bezpohlavně" od rána do večera... >😁
Paráda. Jen nevím, proč s motorem 125kW není k dispozici také manuální převodovka. Taky by to chtělo menší disky a vyšší profil pneu. Potom by to vypadalo rozhodně lépe.
Na co myslíte že je to tlačítko nad ovládáním sedadel, nebude to masáž??To na rohu je myslím na ventilaci sedadel..... 😄
je to jen můj názor, ale jak se mi předchozí generace líbila, tak na mě nový Passat působí tak neuvěřitelně tuctově. Navíc ta divná přední maska. Absolutně neatraktivní auto..
A aby toho nebylo málo, tak s ten šeredný chudák ještě oplácá plastem. Ať si každý koupí co chce, ale mě se to nelíbí
A aby toho nebylo málo, tak s ten šeredný chudák ještě oplácá plastem. Ať si každý koupí co chce, ale mě se to nelíbí