Novinky
Na co myslíte že je to tlačítko nad ovládáním sedadel, nebude to masáž??To na rohu je myslím na ventilaci sedadel..... 😄
Bezpohlavní výtvor... Prostě jen DAS AUTO, nic víc... :no:
Pochop, jsou tací, kteří si nemusejí nic dokazovat. 😉
Nech kluky v klidu vykecat, kdybych tu měl podobně rozebírat všechny auta, které se zrovna mě dvakrát nelíbí, "blinkal" bych tady asi podobně "bezpohlavně" od rána do večera... >😁
Hele, nezačínej o Mondeu, víš že jsem na to háklivej. 8-s >😁 >😁
Ale mondéní Mondeo aspoň není bezpohlavní, naopak! Mondeo je jasný euroamerický "hermafrodit"... >😒]
Zase pořád lepší bezpohlavní das auto, než "transka" typu Hyundai/Kia... >😁
P.S. Budeš se ještě dneska přihlašovat na svůj druhý nick "topper1982", nebo už tu večer bude sranda jen s Adou? :😉 >😁
Zase pořád lepší bezpohlavní das auto, než "transka" typu Hyundai/Kia... >😁
P.S. Budeš se ještě dneska přihlašovat na svůj druhý nick "topper1982", nebo už tu večer bude sranda jen s Adou? :😉 >😁
Toppera už dneska nepoužiju, slovenština mi moc nejde a začínám být podezřelej. Navíc si potřebuju řádně zanadávat, tak nejspíš dám coswortha. 😉 >😒]
Já jsem s tím "bezpohlavním" autem velmi spokojen.
Paráda. Jen nevím, proč s motorem 125kW není k dispozici také manuální převodovka. Taky by to chtělo menší disky a vyšší profil pneu. Potom by to vypadalo rozhodně lépe.
To mi Ado neříkej, že zrovna ty ještě nevíš, že manuální převodovka, to je něco jako černobílá televize, navíc bez dálkového ovládání! 😉 >😁
Ale kdepak. Automat je berlička pro ty, co se ještě nenaučili řídit. :no:
Tak s touhle tvojí "logikou" je i ta barevná televize vlastně jen berlička pro ty, co jim chybí barvitá představivost a dálkové ovládání je zase berlička pro ty, co se ještě nenaučili přepínat kanály přímo na televizi... 😲 :😉 >😒]
P.S. A diesel je zřejmě berlička pro ty, co jim benzín "chcípl" při každém druhém pokusu o plynulý rozjezd... 8-s >😁
P.S. A diesel je zřejmě berlička pro ty, co jim benzín "chcípl" při každém druhém pokusu o plynulý rozjezd... 8-s >😁
😉
když to srovnám s návrhem nového mondea tak těžko můžu uvěřit že jde o auta stejné třídy
a kecy o tom že se mondeo něčemu podobá mě nezajímají
to by se dalo říkat že passat se podobá praseti na kolečkách s brejlema na očích >😁
a kecy o tom že se mondeo něčemu podobá mě nezajímají
to by se dalo říkat že passat se podobá praseti na kolečkách s brejlema na očích >😁
A aby toho nebylo málo, tak s ten šeredný chudák ještě oplácá plastem. Ať si každý koupí co chce, ale mě se to nelíbí