Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Seat Ibiza (2012): Více agresivity, méně spáleného paliva

33 komentářů

webpaja
ale grafika předních světlometů je poplatná 90-tým letům uplynulého milénia. Je to zrovna věc, které si každý všimne na první pohled.
Bubáq
Souhlasím velmi nahlas. Tohle je zcela hloupý facelift pro facelift, žádné vylepšení se nekoná.
jossalito
Tento facelift má za úkol sladit vzezření modelů od SEATu.

Za mě by ale měli zapracovat na interiéru a to dosti výrazně!
rapper
a grafika zadních 80-tým? viď 😉 toho si přeci "každý" všimne ! >😁
ericn
Taky moc nevidim zlepšení 😲
XTad
Podle me ji to konecne slusi a predek jiz nevypada tak "usekle".
ericn
Já ti nevim, mě přijde ten původní face lepší 😉
Xawier
...byl vždycky největší bolestí Seatu. Takže jsem zvědavej hlavně na jeho foto. Exteriéru šlo těžko něco vytknout i v minulosti. Přesto ho designéři dokázali posunout zase o kus dál :yes:
Bubáq
... a ještě jednou úplný souhlas: právě interiéru se měl faclift věnovat především, u exteriéru došlo k trapnému naroubování "čehosi" na povedený originální celek. 😒
Yazaman
Už jsem přišel na to, co tam vlastně naroubovali - přední nárazník ze zelené Fabie RS. A pak stejným lakem dostříkali celou Ibizu 😄
augustin
Taktiez suhlas! Prave interier bol i pre mna vzdy dovodom obratenia sa radsej ku konkurencii. Niekedy sa az pytam, ci to Seat (ale podla mna aj VW) nechce alebo nevie ;-\
webpaja
Co o kus...o galaxii. Adept na nejhloupější FL jak napsal někdo výše.
pitrys
Asi příspěvek do soutěže "najdi 10 rozdílů"....
rapper
"vždycky největší bolestí Seatu" ??
Víš vůbec jak vypadal interiér Toleda II. nebo Leonu I.? Asi ne.
3_diamanty
musim dizajnerov pochvalit, inovacia sa aspon zvonku podarila, je to take decentne stylove auticko ktoremu tento dizajn sekne a som rad ze vzadu nevznikli ziadne pridavne svetla ako to bolo kedysi u inovovaneho punta ktore ozivili tym ze mu ku peknym stihlym svetlam dozadu pricapili tucne siroke svetla cim ho zabili.

bravooo ibiza, nadalej povazujem ibizu za najkrajsie male auto :yes: aj ked rio je tesne za nou.
Ak sa aj v interieri co to vylepsi spanielsky kral bude aj v roku 2012 malym autam v dizajne kralovat nadalej :yes:
overnight
ale pravda je, že tohle auto na rozdíl od svých mnohých konkurentů nový facelift zase tak nepotřebovalo. Dobrá práce SEATe :yes:
Nerez
Souhlasím, také se mi facelift líbí. Uvidíme, jak zapracovali na interieru :yes:
twistedTSD
:yes: Také souhlasím, Ibiza se mi "odjakživa" líbí, a facelift na tom nic nemění.
pitrys
Ibiza je typický příklad auta pěkného na první pohled a rychle se okoukajícího....a tohle bylo hodně rychlé. To už raděj Fábii...
3_diamanty
v malej triede je toto dizanovy kral a dokonalost, bravo seat :yes😒br />
takto si predstavujem male zive auto, ziadna nuda :yes:
Endroo
moje řeč! :yes: ještě jsem zvědavý na ten interiér.
kaaRS
No podle těchto fotek to nebude asi velká změna. Škoda.

[odkaz]
Ladzape
"dizanovy kral" ? ibiza? asi ne.
Když už na jih tak do Itálie - Mito, Delta, Gullieta... ale i Fiat Bravo je hezčí
A když chceš dynamicky působící auto, tak potom je mnohem zajímavější Ford Fiesta
3_diamanty
pisem o dizajnovom krali malych aut ak si si nevsimol a uz som to pisal viackrat pod tymto clankom zvlast pre takych ako si ty ale ako pozeram nestaci to.

bravo delta gullieeta su o triedu vyssie 😉 takze porovnavat ich s ibizou nie je na mieste, seat ma v tejto triede model leon
twistedTSD
Nemyslím. Ibiza, přinejhorším SC u mě větší část jmenovaných překonává s přehledem.
Gater
Agresivita na silnici nepatří, to ví přece každé malé dítě. :no:
3_diamanty
nemas jedno ci ta prejde "agresivna" ibiza alebo mierumilovna C3ka? Ked je v aute deb.il tak je jedno ake je to auto 😄 zalezi od toho aky je v nom sofer, ak je to chory nervak tak ta zmasakruje aj na bicykli.

ibiza je nadherna 😉
pumpkin
predstava chorého nerváka na bicykli je výborná >😁 :yes:
pumpkin
Veľmi pekný a dynamický facelift. Mriežka chladiča sa pomaly zoštíhluje a dizajnovo smeruje ku konceptu IBL. Konečne miznú pozostatky de Silvovho štýlu, ktorý podľa mňa celkovo Seatu moc nesadol. Začína sa teda obdobie tvarovej umiernenosti z pred roku 2002, ale s dravosťou a prívlastkom Auto Emotión. Bravo Seat! :yes:
marozKO
tak si VW pripdobnilo k obrazu svemu i Seata. Ne, ze by se mi predtim kdovijak libil, ale byl alespon nejakym zpusobem svuj. Ted mi prijde jak mladej pubos, co chtel desne moc vypadat jako ten velkej (VW) borec z vedlejsi tridy... proste z toho udělali vic VW.. ach jo 😒 na co se budeme na te silnici divat, vsechno je sobe cim dal tim podobnejsi 😒
Blue Sun
Jakýkoli facelift nemůže odstranit to, že auto vypadá kvůli dvojici prolisů jak zlomené v půlce...
Ji/Ri
....a pořád bude palubka vypadat jak zbořený pingpongový stůl?
planeta
interier pravdepodbne ostava ;-\
[odkaz]