Ekonomika
jenik1
0
To vůbec divím, že to ty "Fábky" vyhrály.
MariAchi
0
Co BY vyhralo u tebe?
JaMM
0
Do Fabie sa zmestia policajti aj so šiltovkami na gebuli. A to je veru super benefit!!!
Well-being
0
To jo, ale řidičova pistole se dotýká spolujezdcova obušku ... 😉
To by mě zajímalo, co by s tímhle šrotem chtěli honit, možná tak těch posledních pár jezdících trabantů a ještě s píchlým kolem. Navíc by v závěsu muselo jezdit servisní vozidlo.
Nemas nahodou fobii v hlave?
Kolik znas aut, ktera za pul milionu maji stejnou vybavu a udelaji kilo pod osm sekund?
Kolik znas aut, ktera za pul milionu maji stejnou vybavu a udelaji kilo pod osm sekund?
Tak Fabia urcite neni jedina. Napr. Ibiza cupra + Polo GTI
Nádhera, škodovkáři doleštili svoje životní poklady jako fobie a chrochtávie. Tí méně majetní doonanovali nad fotkami superbu a všichni svorně nastopupili do mediálního boje proti celému zbytku světa, který se opovážil jezdit jiným autem, než doporučují koncernoví stratégové.
. To by měli němci odměnovat, ale oni zatím spíš hloupé čechy pokutují poplatky za blbost a češství.
. To by měli němci odměnovat, ale oni zatím spíš hloupé čechy pokutují poplatky za blbost a češství.
Ty mas vazne v hlave fobii...
To ne, jen popisují pravdivou realitu života škodofkáře.Vím, že to škodofkář nemá lehké, ale on velmi rád bojuje za německého Helllmuta . On mu to přece vynahradí ultravysokou cenou za podřadné zboží. [odkaz]
Ještě k tomu zabeč.
To právě nemůže, kdyby se tu totiž vyjadřoval svým mateřským "jazykem", nerozuměli by jsme mu už vůbec... 😉
Koukam, ze uz mas fanklub >😁
Tvuj problem uz jsem tu nekde popsal - delas si z nazoru jednoho blogera zivotni bibli. Jen prostacci, neschopni vlastniho uvazovani si hledaji takove modly a to hlavne proto, ze sami si ten nazor nemaji cim vytvorit.
Kdyz ti to vyhovuje, klidne si s tim zij...
Tvuj problem uz jsem tu nekde popsal - delas si z nazoru jednoho blogera zivotni bibli. Jen prostacci, neschopni vlastniho uvazovani si hledaji takove modly a to hlavne proto, ze sami si ten nazor nemaji cim vytvorit.
Kdyz ti to vyhovuje, klidne si s tim zij...
Podle toho co tu pravidelně píšeš, zřejmě nebude (tvůj) život s podobným komplexem a prázdnou hlavou vůbec lehký... 8-s 😉
Zajímavé není jen tohle odhalení. Vtipné je i to, jak na celou věc zareagovalo Ministerstvo vnitra SR, které vydalo stanovisko asi v tom duchu, že oni si objednali jen auta a co tam dal dodavatel za radary není jejich věc 😊) Jen to tedy chtěli zaplatit 😄 A další podobné vykrucování jak u dětí v mateřské, podrobně je to probrané tady [odkaz]
Přesně to jsem čekal, na škodovkářské zvratky ,na ty se vždy těším.Když chybí pádná argumentace, tak vypadne nadávka, nebo nesmysl na úrovni tříletého dítěte ,ale takoví ti škodofkáři jsou.
hehe ten odkaz na to TRAUMA ZA VOLANTEM: Škoda Fabia II 1.4 TDi PD je fakt dobrý >😁 :yes: :yes: :yes:
si pan ministr neprosadil i10 Hyundai 😄 To je fakt pohled,když se drápou policajti z Fabie. >😁