Novinky
element5
0
Heico a ještě iPD, ti také upravují pouze Volva a to už od roku 1963. U BSR snad na Volvech začínali, ale teď už upravují všechno možné.
Přejít do diskuze
Až doslouží eRko tak ... do Renaultu určitě nepůjdu. 😄 Možná jen, kdyby mi dali pěkný Avantime a jako osobního řidiče Alonsa. >😁
Nezdá se to, ale je jich celkem dost. Nejznámější je asi německé Heico, ze švédů BSR, dále amíci iPD a dokonce i japonci VST.
Nezpochybňuji, že by to ve Volvu neuměli. Poštelovat auto dokáže kdejakej garážovej opravář. Jde spíš o to, že by to mohli nabízet rovnou továrně.
A propo jaký tuner dělá Volva?
A propo jaký tuner dělá Volva?
Neblbni, přesedlat z Volva do Renaultu je stejný jako přestoupit z Barcelony někam k nám do okresního přeboru >😁
Holt ti nezbude nic jiného až ti doslouží aktuální R-ko vzít něco od Renault Sport 😉 Možná bych ti mohl zařídít nějakou slevičku :-! >😒]
Oni to ve Volvu umí, o tom žádná, ale jen prostě nemají zájem. Ve všech svých aktivitách, dnes více než kdy jindy, zohledňují životní prostředí a udržitelný rozvoj a s pomocí DRIVe směřují k nulovým emisím.
Záslužná činnost, jistě, ale za sebe musím říct, že mi aktuální ostré R taky trochu chybí.
Záslužná činnost, jistě, ale za sebe musím říct, že mi aktuální ostré R taky trochu chybí.
V těchto sférách už nejde ani tak o prodej, jako spíš o prestiž. To je hlavním důvodem nabídky ostrých verzí. Tedy takové přímé prohlášení - my to opravdu umíme.
To jistě chce, ale jde o to, jestli má zapotřebí konkurovat v těch nejostřejších verzí s minimálními prodeji. Většina potencionálních kupců by stejně zůstala u osvědčených AMG, M nebo RS. Tím nechci ale říct, že by se mi třeba nadupaná XC60 nelíbila, naopak už jen designem podle mě předčí GLK o půl třídy a Q5 o třídu, ale nevěřím že do toho Volvo půjde.
Myslím, že konkurovat proti Audi S,RS, BWM M atd. by bylo pro Volvo zbytečný. Těch "pravých" eRek by si koupilo pár jedinců, přece jen Volvo hraje na jinou notu a peníze na vývoj těchto modelů raději využijí jinak, zvláště v situaci v jaký dnes jsou. Navíc T6 s 285 koňmi je podle mě plně dostačující pro XC60.
Velká škoda, že Volvo odstoupilo od ultimativních pravých R-modelů.
Dodneška si pamatuju, jak jsem kdysi dávno listoval v katalogu Volva a doslova mě uranula R 850ka v červené barvě.
Těmto novým modelům by neskutečně slušel pořádný motor. Volvo by se mělo vrátit ke svým sprotovním modelům, jinak mu Audi se svým S/RS, BMW s Mkem a Mercedes s AMG utečou o světelné roky. Snad se časem dočkáme a Volvo se vrátí v plné síle. :-!
Dodneška si pamatuju, jak jsem kdysi dávno listoval v katalogu Volva a doslova mě uranula R 850ka v červené barvě.
Těmto novým modelům by neskutečně slušel pořádný motor. Volvo by se mělo vrátit ke svým sprotovním modelům, jinak mu Audi se svým S/RS, BMW s Mkem a Mercedes s AMG utečou o světelné roky. Snad se časem dočkáme a Volvo se vrátí v plné síle. :-!