Re: nekonecny a napinavy pribeh odhalovania A3 pokracuje
tentokrát bych s topperem docela souhlasil. Malá Audi začínají vypadat jako jedno auto, které se podle potřeby nafoukne nebo vyfoukne. Příkladem je A1 v porovnání s Q3. Nové A3 se oběma nápadně podobá... zezadu nerozeznáš jedno od druhého
Jo, topper to obcas trefi. Jenze jde spis o nahody, proto jsem psal to 2x :-)
Je fakt, ze se dve po sobe jdouci generace jednoho modelu rozeznavaji stale hure. To je asi dan za povedeny design, uprimne nevim, kam by Audi melo tento styl nejak zretelne posunout, aby naslednik nevypadal hur, nez predchudce...
Také mi to nějak podobně přijde. Audi jsou zkrátka...stejné. Když se podívám na BMW a Mercedes, každá generace je svým způsobem revoluce. U Audi lze s trochu přivřenýma očima mluvit o evoluci :no:
Z bočního pohledu to, podle fotky, vypadá jako celkem dynamicky tvarované auto. Akorát ve chvíli, kdy si ji natočím, aby byla v klasické, vodorovné poloze, je z toho zase nudná krabice... Umění fotografie...
tak minulá A3 měla prodeje slušný a věřím, že novej model v nastolenym trendu bude pokračovat :yes: decentní tvary, jemná dravost při pohledu zepředu, perfektní profil, vylepšená šířka oproti předchůdci a kabina přecpaná kvalitními materiály... v Quattru ehm tedy haldexu, silnějším motoru a vyšší výbavě to bude pořádnej lázeňskej švihák :yes:
O výše v diskuzi uváděné "oficiální fotce" bych měl pochybnosti. Světla nejsou tolik "vykrojená" a navíc někdo evidentně při kresbě čerpal z faceliftu A4.
Údajná A3: [odkaz]
Facelift A4: [odkaz]
Tak či jinak, za mě na 99% nuda bez špetky inovace a charakteru. A že jde o důkaz vyspělosti designu Audi? Za mě spíš důkaz sterilnosti a nudnosti současných zákazníků. Ale ve finále jde zase jen a pouze o čísla - bohužel pro ty, kteří čekají od auta charakter a něco více.. A3 přeju třetí místo za A-Class a 1er.. :yes: >:D