Ekonomika
tak pezota, vyzera pre man najlepsie, na vysku led diody v citrone a tesco diody aygo podobia detsky a hrackarsky ako lacny dorobeny tuning, pezot to ma riesene krajsie a cela kapota s logom leva vyzera dostojnejsie ako jeho bracekovia :yes:
1. Peugeot - trochu mu nadržuji, protože jsem ho vlastnil
2. Citroën
3. Aygo
.
.
.
4. VW
5. Škoda
6. Seat
Je to jen můj osobní názor, tak mi ho neberte, ale i po letech jsou kolínská trojčata krásnější ze všech úhlů, na super hi-tech se většina kupujících městského prdítka asi vyprdne... Ovšem.. nabízí VW group hi-tech?
2. Citroën
3. Aygo
.
.
.
4. VW
5. Škoda
6. Seat
Je to jen můj osobní názor, tak mi ho neberte, ale i po letech jsou kolínská trojčata krásnější ze všech úhlů, na super hi-tech se většina kupujících městského prdítka asi vyprdne... Ovšem.. nabízí VW group hi-tech?
Vzdy ked Pazut 107 vidim v meste, tak mam z neho pocit, ze mu musi upadnut zadna naprava na prvom vacsom hrboli >😁
Kazdopadne tak si predstavujem mestske auto... ale aj tak je skutocnym mestskym autom az Toyota iQ.
Kazdopadne tak si predstavujem mestske auto... ale aj tak je skutocnym mestskym autom az Toyota iQ.
Sice jsou to hezká i dobrá auta, ale po příchodu škody citigo bych si ani jedno nekoupil 😄
ať už jim všem hadimrška zatne tipec :-!