Novinky
to uz se dela dlouho, da se s nim jezdit denne - jedu na sraz, ze srazu, do servisu, ze servisu...
- jedno auto na černých značkách, s klubovou testací, druhé na zelených, s krajskou. S černými značkami platí úplně stejná pravidla jako pro jakékoliv jiné auto, jen je pojistka 1/12. Jednou za čas by auto mělo projít přetestací, aby se zajistilo že ho mezitím někdo nezbastlil, třeba tuningem. Technická jako každé jiné auto. Se zelenými značkami je to trochu jinak - každý rok musí na konci května dostat novou krajskou testaci, k OTP má vydaný pas (průkaz HV). Na STK nechodí, technický stav místo technické stanice hodnotí testační komisař. Pojistka je taktéž 1/12. Co se týká článku - těm 25 tisícům nevěřím, ale krumplů jezdících s podmázlpu testací (ať už klubovou, nebo krajskou) jezdí fakt dost. A toho maskáčovýho wartburka na zelených véčkách vídám osobně, jezdí v Berouně a je to teda do očí bijící prasárna. Za tohle by měl krajský komisař okamžitě přijít o licenci.
Měl jsem Porsche 944 S2 z roku 1989 a nyní mám Porsche Boxster z roku 1998
Oboje auta jsem měl v maximálně pěkným stavu, s 944 jsem byl už nahlodaný dát ji na veterány, protože pojistka s pojistkou skel na auto s 3.0l motorem byla tehdy 12 000 Kč, což na V papírech platit 1/12 je už sakra rozdíl, jenže legislativa zapracovala a oni protáhli roky a potom zase, takže dnes opravdu už nejde Youngtimer ale veterán 30 let stáří.
Podvodem jsem to dělat něchtěl s principu i když mi to za úplatu bylo také nabízeno jak zde bylo psáno, sám znám několik majitelů s auto do 20 let co mají auto na veteránech...
Sám výpočet poviného ručení na tyto staříky je dost nefér o ekoteroristickém poplatku za emise radši ani nemluvím, páč bych musel někomu rozkopat ústa...
Oboje auta jsem měl v maximálně pěkným stavu, s 944 jsem byl už nahlodaný dát ji na veterány, protože pojistka s pojistkou skel na auto s 3.0l motorem byla tehdy 12 000 Kč, což na V papírech platit 1/12 je už sakra rozdíl, jenže legislativa zapracovala a oni protáhli roky a potom zase, takže dnes opravdu už nejde Youngtimer ale veterán 30 let stáří.
Podvodem jsem to dělat něchtěl s principu i když mi to za úplatu bylo také nabízeno jak zde bylo psáno, sám znám několik majitelů s auto do 20 let co mají auto na veteránech...
Sám výpočet poviného ručení na tyto staříky je dost nefér o ekoteroristickém poplatku za emise radši ani nemluvím, páč bych musel někomu rozkopat ústa...
😄 prave porsche 944 je jednim z prikladu, proc ma/melo smysl delat klubove testace na youngtimery. Osobne jsem chtel 968cku, ale tenhle model sehnat v prijatelne cene a odpovidajicim stavu fakt nejde 😒
A to jsem uvazoval i o takovych silenostech, jako reimport z Japonska.
Po roce marneho obvolavani inzeratu, sledovani nabidek na mobile.de a dohadovani se s importery ojetin me to prestalo bavit a skocil jsem do Boxstera.
A to jsem uvazoval i o takovych silenostech, jako reimport z Japonska.
Po roce marneho obvolavani inzeratu, sledovani nabidek na mobile.de a dohadovani se s importery ojetin me to prestalo bavit a skocil jsem do Boxstera.
Opět typický článek SM.Pokud by chtěl majitel Trabanta/Wartburga ušetřit dělá to daleko jednodušším způsobem...s autem do r.v. 1975 (dají se sehnat auta po přestavbě,kdy se dovážely novější modely na staré doklady..třeba ročníky 1985 a výš-kdy už se oficiálně do ČSSR nesměly dovážet). Zajít na pobočku ČPP,která má speciální pojistné pro stará auta...podle segmentace řidiče/věku/bydliště se dá Trabant/Wartburg pojistit doslova za pár stokorun.
Proč nenapíšou kdo opravdu zneužívá Véček...zejména majitelé amerik a aut s velkými objemy. NDR aut je na véčkách mizivé procento..buď jsou to auta z 50-60let a nebo i mladší,ale 100% původní,většinou kvůli tomu,že majitel má takových vozů víc a platit plnou pojistku na auta která vyjedou jen několikrát do roka je bláznovství.
Docela by mně zajímalo kolik jezdí v běžném provozu žigulíků,120tek,Trabantů,nebo Wartburgů s malou testací? Tyto auta dnes de facto nejsou skoro vůbec na silnici vidět.Natož s testací.Na běžnější ježdění je mají leda důchodci a ti nepotřebují ušetřit testací,protože díky věku mají bonusy a nižší pojistné.
Jaktože testací projde hotrod nebo amerika z 50tých let s topchopem?
Tohle je článek hodný blesku a ne SM
Proč nenapíšou kdo opravdu zneužívá Véček...zejména majitelé amerik a aut s velkými objemy. NDR aut je na véčkách mizivé procento..buď jsou to auta z 50-60let a nebo i mladší,ale 100% původní,většinou kvůli tomu,že majitel má takových vozů víc a platit plnou pojistku na auta která vyjedou jen několikrát do roka je bláznovství.
Docela by mně zajímalo kolik jezdí v běžném provozu žigulíků,120tek,Trabantů,nebo Wartburgů s malou testací? Tyto auta dnes de facto nejsou skoro vůbec na silnici vidět.Natož s testací.Na běžnější ježdění je mají leda důchodci a ti nepotřebují ušetřit testací,protože díky věku mají bonusy a nižší pojistné.
Jaktože testací projde hotrod nebo amerika z 50tých let s topchopem?
Tohle je článek hodný blesku a ne SM
Coz ovsem nic nemeni na faktu, ze maskacovy wartas je OK 😉
Ono to totiz neni jen o tech wartasech, ale treba i o UAZech s plastikovym kulometem na kapote a krumpacem a lopatickou na boku auta a dalsimi zverstvy ... fantazie ceskych bastlicu je nekonecna a na veteranisticke hnuti to pak vrha hodne spatne svetlo.
Ono to totiz neni jen o tech wartasech, ale treba i o UAZech s plastikovym kulometem na kapote a krumpacem a lopatickou na boku auta a dalsimi zverstvy ... fantazie ceskych bastlicu je nekonecna a na veteranisticke hnuti to pak vrha hodne spatne svetlo.
To ano...ale ten článek opřený jen o slyšel jsem...na fórech se o tom diskutuje. To je jako napsat do novin...co se šušká v místní hospodě.Toto se vší úctou není motoristická novinařina.Jsem majitelem aut z NDR a dá se říct,že se pomalu všichni mezi sebou známe a viděl jsem jedno jediné auto na pochybných Véčkách,ale to spíš tipuju na provoz dvou aut na jedny doklady...protože takové auto nemělo šanci projít...min. rok1985 a nedobové doplňky.
Já sám nemám auto ve veteránském a původním stavu...mrzí mně,že to u nás nefunguje jako v Německu..kde dostanu značky 04/10 a s autem mohu jezdit od dubna do října s nižším sezónním pojištěním,..pokud se o to samé pokusím u nás..musím auto na zimu hodit do depozitu a pojistka na 6měsíců mně vyjde skoro stejně jako na neurčito s roční platbou...
Já sám nemám auto ve veteránském a původním stavu...mrzí mně,že to u nás nefunguje jako v Německu..kde dostanu značky 04/10 a s autem mohu jezdit od dubna do října s nižším sezónním pojištěním,..pokud se o to samé pokusím u nás..musím auto na zimu hodit do depozitu a pojistka na 6měsíců mně vyjde skoro stejně jako na neurčito s roční platbou...
Tohle se netýká jen škodovek a žigulíků, ale třeba také starších BMW a Mercedesů ze sedmdesátých let o zdvihovém objemu kolem 4 -6 litrů. Kdyby tato možnost nebyla, skončily by ve šrotu, v lepším případě v depozitu. A to by byla škoda.
Co je ale na hraně - testace mohou mít různé repliky, úpravy a pavozidla, která by horko ťažko prošla homologací. Jsou případy, kdy se na nějakou relativně novou ojetinu nabastlí laminátová kastle, vzdáleně připomínající nějakého veterána a hurá s tím s klubovou testací do provozu. Tomuhle teprve říkám prasárna 😉
Asi je to klub od klubu jiné.
Takže asi tak no, dělají to tak jenom blázni, navíc když u jedné pojišťovny (teď si nevzpomenu jaké) má auto starší 30ti let pojistku sníženou na 1/3tinu...