Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Ford Tourneo Custom Concept: Nová tvář pro Transit

17 komentářů

xpaja
exterier se fakt poved, interier uz je trosku horsi. Nevim jestli se styl pristrojovky ze soucasnych malych osobnich fordu hodi do dodavky. Ale v tehle kategorii rozhoduje cena a uzitkove vlastnosti, takze je to vlastne jedno.
R32
Aktuálny Tranzit už potrebuje osviežiť resp. vymeniť takže je najvyšší čas... No ten čelný pohľad ma mierne vydesil >😁 - toto [odkaz] vidieť v späťáku - máá oblina, pozri dozadu naháňa nás Černobylský sumec, more. >😒]
dr.biker
Souhlas, současná generace Transita by už potřebovala jít do důchodu, chce to novou generaci. Ale nevím, jestli je tento koncept správná cesta, ten design je otřesný, vyděsil mě nejen přední pohled, ale poté i strohý boční pohled a otřesný krabicovitý zadek. A jako třešnička na dortu je strašný kinetický design interiéru, oni snad ten interiér z Focusu budou cpát do všech modelů včetně dodávek,,,
soobik
S interierom suhlasim, ten je otrasny. Ale co ine ako krabicoidny zadok by si chcel od dodavky?? Ked trochu zjednodusia spodok predneho narazniku tak pohlad zpredu bude fajn.
dr.biker
I ta krabice lze trochu dotvarovat, třeba Renault/Opel to zvládl o mnoho lépe [odkaz]
Včera tu byl test této dodávky od Opelu, tak se podívej, jak má vypadat dodávka! V testu byl s plechovými dveřmi, s prosklenými vypadá ještě líp [odkaz]
soobik
Tak zrovna ten opelorenault nieje podla mojho nazoru zozadu ziadny dizajnersky zazrak.Obycajne jednoduche krabicoidne riesenie. Tourneo je zatial len koncept, niektore detaily budu urcite este zjednodusene /zadne okno, predny naraznik...
RS
Zvláštně poslepované ale ve výsledku se mi to až nečekaně líbí.
Designový styl s předposledního C-Maxe byl u Fordu zdaleka nejlepší, takže z této strany rozhodně palec nahoru :yes:
Trochu rozpaky mám u zádi a již tradičně v intergalaktickém aiwa interiéru 8-s
manitou
B-max, C-max, S-max, Galaxy, ??? Ono to jméno je vlastně jedno, hlavně, že už to nebude jen prosklený a osedačkovaný derivát Transita :yes: 😉
m.z.
Pěkný Hyundai 8-s
Krásný interiér ze Star Treku 8-s
No, snad to naživo nebude taková hrůza...
Destract
Aktuální transit je pohledná věc tohle je docela šílenost >😁 tudíž kupujme aktuální než nám na něj ford sáhne a zruinuje ho.
alpinn
Jo jo, vypadá to, že to chystají i pro užitkovou verzi [odkaz]
twistedTSD
Po celkem povedeném Mondeu další nechutnost...Interiér strašný, exteriér na tom o moc lépe není. Násilné naroubování předku malých Fordů na krabici Transit za dobrý nápad nepovažuji. Zlatý současný Transit! :no:
pandan
Ještě, že Ford nedělá dopravní letadla, aby to rouboval i tam.
lancer24
ford a jeho kineticky dizajn je tema sama osebe ,tento koncepte je viac podarený ako naopak...ale...niekedy je menej viac,nasilu posobiaci predok ,zaujimavy zadok,profil jak keby patril nejakej japonskej dodavke...ako celok to posobi dobre,ale určite by som chcel vidiet prepracovany interier a zjemnenu prednu čast.
pavelda
Na dodávku je ten exterier pěknej,ale ten interier ??? Ale jen můj názor.
SEKYC
Podle mě udělal to samé co třeba koncern-narouboval předek a vnitřek svých osobních aut na dodávku,ale jestli se někomu nelíbí třeba fiesta tak nemůže ani tranzit to je jasný,zadek se jim povedl ,je úplně jiný než konkurence,hlavně co mě bude zajímat jestli odstraní novým modelem dost závažnou konstrukční vadu-kdo jezdí ze současnou generací tak ví,otvírání dveří vadí ty nesmyslné zrcátka přidělané na pevno ke kasli,u minulé generace se krásně otvírali s dveřmi,už se mi stalo že kamarád vyskočil ze svého boxera,že si sedne ke mě otevřel dveře které zarazil ten omezovač aby se neulomilo zrcátko a on si dal pěknou ránu do nosu >😁
Ada je zase tady
je absolutne priserny. Fujtajbl :no: :no: :no😒br />
VW bude sbirat dalsi zakazniky :yes: