Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Jak dostat Porsche z mokrého betonu

10 komentářů

PavelL
Keby mu to hned vystriekali nejakou hadicou tak si myslim, ze tam nebude mat ziadnu skodu...
3_diamanty
dalsi lolo ktory si myslel ze ked ma porsche je pan boh, keby som bol stavbar tka mu ta mkydnem este trosku betonu nenapadne medzi plechy a neotvori ani kapotu v servise, takych lolov mam najradsej
Vencator
zavist je hrozna vec co 😉
3_diamanty
ja mu nezavidim, staci sa pozriet ako jazdia ludia s nadupanymi karami a porusuju predpisy ,zakazy , ignoruju prechod pre chodcov, kuzele, trubia , robia mysicky, frajerinky - toto mi nikdy neimponovalo a k stastiu nechybalo a na predlozvanie vtaka je dnes uz chirurgia na dost vysokej urovni netreba k tomu porsche aby kazdy vedel ze mas maleho.

a inak mas pravdu zavist je hrozna vec, slovenska priorita c1
jirin
Jsi jen neskutecnej zavistivec. Ale to jsi uz predvedl v nekolika diskuzich, kde ti to dalsi taky psali. Jsi ten clovek, kterej by nejradsi poskrabal drahy auta klicem, protoze ty na to nemas......
Ja denne potkavam plno *, ignorantu a nebezbecnych jezdu v autech za par tisic, tak to porad nesvadej na bohatsi lidi. Zacni neco delat, at se tady nemusis pravidelne ztrapnovat zavisti.
R32
Viď obchoďáci na Fabiach prípadne Oktáviach... Tí jazdia ako prasatá a ešte na to nemajú ani stavané autá. Ten v Porsche aspoň vie že keď bude treba brzdiť tak to ubrzdí. 8-s
jirin
jj, nejrychlejsi auta jsou obvykle sluzebni, zavistivcu viz. topper a pak tuzing kary..
Ladzape
jojo, blbost a arogance jsou hrozné vlastnosti, ale zlomyslná škodolibost ze závisti je snad ještě horší... :no:
3_diamanty
ja nezavidim len pisem ze clovek ktory ignoruje kuzele a napali to stavbarom do betonu nemoze byt normalny

viac nema zmysel pisat stejne kazdy napise ze zavidim >😁
Vencator
Neznas okolnosti, hazis vsechny majitele porsche a vubec vsech drahych aut do jednoho pytle, nevis o co tam slo, mohl telefonovat a prehlidnout je. Clovek dela chyby, nejsme stroje. Kazdy jsme minimalne jednu kravinu za volantem udelali a kdo rika ze ne ten keca....