Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Clio R.S. Ange & Démon : V Česku za 639.900,- Kč

16 komentářů

3_diamanty
uplna dokonalost :yes:
mezonek
Jen cekam, kdy se jim ozve Dan Brown kvuli poruseni autorskych prav, nebo Vatikan s tim, ze to chteji zakazat >😁
Emel
Co má být to Ange?

Jinak... že by to nějak zásadně vylepšovalo základní RS se mi nezdá, třeba každý budík v jiné barvě mě taky neuchvátil.
DanV
anděl
da_b0mb
ty nejsi francouzštinář? 😉

Jinak auto jistě parádní, ostatně jak sama cenovka napovídá... Co ale hodně kazí dojem je ten interiér. Ten je fakt ohavnej...
Emel
No to nejsem. A Démon je taky francouzsky? Nebo je to stejná směska jak ty budíky - Ange francouzsky a Démon česky 😄?
woody-alien
Vypadá to zvláštně, ale opravdu je "démon" zrovna tak jako "ange" francouzsky. 😉
Katikakus
To bude ten zavodnik - Tomas Ange >😒]
white label
Anděl - Ange (Angel, Engel)
Démon - Démon (Demon, Dämon)
Padouch
Nevite nekdo jestli by to slo dat i do stavajiciho Clia RS a ne jenom do teto limitky. Podle me je to uplna novinka.......nebo se pletu. Tohle je jedina vec, ktera na teto edici smysl.
Lukas00
A zda se, ze tam konecne zas pujdoz xenony, jako do predface verze.....

Sestava jasna, normal podvozek, kouzeny recara, misto navigace ten R.S. Monitor, a cervena barva ......
pogo26
Další fotky zamaskovaného Clia, které už docela dost naznačují. V Cliu nás také čekají nové motory 0.9 TCe a 1.2 Tce. Bude o 110 kg lehčí a těšit se můžeme na R-link😒br /> [odkaz]
fotky😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Ronault.
Vtipné je, že v tom videu se na krátký moment odhalí nové Clio. Podobně jako při představení interiéru A3 v jeho pal. systému
pogo26
To mně uteklo. Zajímavé bude, jak si poradí s nástupcem RS. 3.dv verze se dělat nemá, tak nás čeká 5. dv s nějakým turbem. 3.dv karoserie přijde možná s R5.
Ronault.
Čehoto? HB3 nebude? Tak to se divím. A kombi plánují? 208 SW prý taky nebude, 10% celosvětové produkce bylo pro ČR, takže nebyl zájem, tak jsem zvědavý, co Clio. Jestli Fabka zůstane se Seatem opuštěná ve třídě.

A o R5 jsem tedy neslyšel, to jsou mi novinky.
pogo26
kombík se má dělat v Turecku.