Novinky
3_diamanty
0
uplna dokonalost :yes:
Jen cekam, kdy se jim ozve Dan Brown kvuli poruseni autorskych prav, nebo Vatikan s tim, ze to chteji zakazat >😁
Co má být to Ange?
Jinak... že by to nějak zásadně vylepšovalo základní RS se mi nezdá, třeba každý budík v jiné barvě mě taky neuchvátil.
Jinak... že by to nějak zásadně vylepšovalo základní RS se mi nezdá, třeba každý budík v jiné barvě mě taky neuchvátil.
ty nejsi francouzštinář? 😉
Jinak auto jistě parádní, ostatně jak sama cenovka napovídá... Co ale hodně kazí dojem je ten interiér. Ten je fakt ohavnej...
Jinak auto jistě parádní, ostatně jak sama cenovka napovídá... Co ale hodně kazí dojem je ten interiér. Ten je fakt ohavnej...
Nevite nekdo jestli by to slo dat i do stavajiciho Clia RS a ne jenom do teto limitky. Podle me je to uplna novinka.......nebo se pletu. Tohle je jedina vec, ktera na teto edici smysl.
A zda se, ze tam konecne zas pujdoz xenony, jako do predface verze.....
Sestava jasna, normal podvozek, kouzeny recara, misto navigace ten R.S. Monitor, a cervena barva ......
Sestava jasna, normal podvozek, kouzeny recara, misto navigace ten R.S. Monitor, a cervena barva ......
Další fotky zamaskovaného Clia, které už docela dost naznačují. V Cliu nás také čekají nové motory 0.9 TCe a 1.2 Tce. Bude o 110 kg lehčí a těšit se můžeme na R-link😒br />
[odkaz]
fotky😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
fotky😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Vtipné je, že v tom videu se na krátký moment odhalí nové Clio. Podobně jako při představení interiéru A3 v jeho pal. systému
To mně uteklo. Zajímavé bude, jak si poradí s nástupcem RS. 3.dv verze se dělat nemá, tak nás čeká 5. dv s nějakým turbem. 3.dv karoserie přijde možná s R5.
Čehoto? HB3 nebude? Tak to se divím. A kombi plánují? 208 SW prý taky nebude, 10% celosvětové produkce bylo pro ČR, takže nebyl zájem, tak jsem zvědavý, co Clio. Jestli Fabka zůstane se Seatem opuštěná ve třídě.
A o R5 jsem tedy neslyšel, to jsou mi novinky.
A o R5 jsem tedy neslyšel, to jsou mi novinky.