Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST Toyota Hilux 2,5 D-4D – Výraz šviháka, zvyky dělníka

Pick-up proslulý svou odolností a spolehlivostí se tváří, že zapomněl na odkaz svých pracovitých předků, ale jak je to ve skutečnosti?
Zpět na článek
28. 2. 2012 20:23
28. 2. 2012 22:16
Avatar - 3_diamanty
28. 2. 2012 14:09
velmi pekne auto
sice tie smerovky v spatnych zrkadlach to mozu schytat od nejakych konarov v lese ale inak auto nema chybu, nadherne a aj interier je velmi solidny :yes:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - ryman
28. 2. 2012 19:37
Re: velmi pekne auto
jo jo poved se :yes:
28. 2. 2012 20:23
test?
Vacsinou su na tomto webe velmi kvalitne testy, ale tentokrat je to teda fakt slabe. Co si mam mysliet o takom "teste" terenneho pickupu, ktory sa viac venuje multimedialnemu systemu alebo maske chladica a prednym svetlometom, nez jazdnym vlastnostiam v terene? A k tomu az dve fotky z "terenu" (kus travnatej plochy parkoviska). Skoro mam pocit, ze autor si ani neuvedomil, co za auto vlastne testuje...
Rozbalit vlákno
1
Avatar - ryman
28. 2. 2012 22:16
Re: test?
pravda. možná to autor nepovažoval za nutné, vzhledem k tomu, že v předchozím testu jsou terénní vlastnosti popsány dostatečně.
28. 2. 2012 23:02
Jizda v extremu za 7b?
Hilux je pro me synonymem tereniho drice, ikdyz muj prac. nastroj truni na stole v teple kanclu :-). A priznam se, ze toto auto bych z fleku bral. Ale pouze v pripade, ze bych pro nej mel vyuziti.
Co jsem videl ve skutecnosti a slysel od lidi co s Hiluxem denne jezdi po polich a lesich s nalozenou korbou, tak mne nesouhlasi udavanych 70% ohodnocenim jizdy v extremu. Co je v tomto pripade mysleno extremem? Koskty pred Frantiskem, prejezd pricneho prahu u Sparty, vynasene na dalnicnim privadeci na Cernaku anebo snad jizda na tankodromu s paletou na korbe?
Rozbalit vlákno
2
29. 2. 2012 07:04
Re: Jizda v extremu za 7b?
Staci si pozriet na "tvojejrure" co so starou Toyotou Hilux robil Jeremy v TopGear, a clovek ma hned predstavu co je to za auto...
29. 2. 2012 11:13
Re: Jizda v extremu za 7b?
to mas tak, chybne logo na kapote. jizdni vlastnost v extremu passatu alltrack je 9b. mal by sa spravit porovnavaci test, nepochybujem o vyhre passatu. >:D za toto pre testera :no:
29. 2. 2012 10:54
Chytrý tah Toyoty
Hilux je proti nastupující konkurenci (Amarok, Ranger) zastaralý, ale tahle vizuální modernizace mu rozhodně prospěla. Škoda jen, že něco taky neudělali s těma brzdama, kdo Hilux řídil tak ví, že brzdí opravdu bídně (když jsem s ním jel poprvé tak jsem málem na prvním semaforu skončil v kufru auta přede mnou, přitom posílit brzdy by neměl být až zas takový problém). Jinak už tahle prostřední výbava LUNA obsahuje prvky, za něž se bude u konkurence připlácet (např. standardní parkovací kamera, multifunkční volant), a když se k tomu přidá cenovka cca o 100 tis. nižší než u VW tak je to opravdu nabídka hodná zamyšlení. :yes:
Rozbalit vlákno
2
Avatar - Vrrrr
29. 2. 2012 11:52
Re: Chytrý tah Toyoty
noooo moj 3.0l brzdi super dobre, ale pri plnej korbe s vozikom to je citit, ale sak kua to je snad normalne, ze ked mam dalsiu tonu na korbe, ze treba na to mysliet. Prazdny brzi lepsie ako vacsina beznych vozitiek strednej triedy az do momentu ked sa napr. na vode neutrhne zadok... ale to tu riesim nezmysli. A moc ho teda nesetrim. Momentalne som usklbol predny naraznik a uz je tam pevnostny - vyzera hrozne, ale snad neodpadne. Cely predok sa trocha utopil, takze cakam no nove tlmice stavane na pridavnu zataz a zdvynu predok o 5cm. Nie koli frajerine....
29. 2. 2012 12:36
Re: Chytrý tah Toyoty
Zvýšení schopnostem v terénu logicky dost prospěje, jezdil jsem s podvozkem, který byl upravený v Plzni u Dajbycha (OLD-MAN-EMU) a k tomu ještě větší kola + pneu MT - v terénu super zážitek!!
3. 3. 2012 18:40
chcel by som sa opytat
nieco ohladom zav.hodnotenia...

Tie body co su tam porozdelovane, tak samotne kategorie su pre osobne automobily...
A taktiez jazdne vlastnosti v extreme...to sa hodnotilo jaznde vlastnosti pri kluckovani kuzelov ci co? extrem pre taketo auto je predsa teren... a tak malo bodov...?

neplanujete zmenit bodove kategorie pre terenne auta?
Rozbalit vlákno
0