Novinky
Novic (Porsche team/GT-R team)
0
tendle facelift pro vsechny VW se na Transporter vubec nehodi 😒 moc se mi to nelibi, sem zvedavy jak bude vypadat Touran taky nic moc urcite 😒
Takže je to tu,špekulácie sa nepotvrdili a máme tu decentny facelift.Mne sa páči som fanúšik T5tiek a jedine čo ma bude mrzieť je vyradenie 2,5tdi z ponuky.
Facelift se IMHO povedl, nový předek Transporteru sluší.
Ale to omezení nabídky motorů vnímám jako chybu - 2.0 TDI bude muset být hodně "vyhoněná", aby nahradila 2.5 TDI a trochu bych se bál o její životnost. A benzínu 3.2 V6 je jednoduše škoda. Jasně, kupoval ho málokdo, ale když už mám jednou tu kombinaci s daným autem (a převodovkou) odladěnou, tak proč ji dál nenabízet? Nebo že by se snad chystal úplný konec výroby 3.2 ve prospěch 3.6 (viz Eos)?
Ale to omezení nabídky motorů vnímám jako chybu - 2.0 TDI bude muset být hodně "vyhoněná", aby nahradila 2.5 TDI a trochu bych se bál o její životnost. A benzínu 3.2 V6 je jednoduše škoda. Jasně, kupoval ho málokdo, ale když už mám jednou tu kombinaci s daným autem (a převodovkou) odladěnou, tak proč ji dál nenabízet? Nebo že by se snad chystal úplný konec výroby 3.2 ve prospěch 3.6 (viz Eos)?
[odkaz]
je to tak, kdo chce dodávku (spíš asi mikrobus) s benzínovým šestiválcem, musí se nyní obrátit na Mercedes.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Převzal jsem na firmě 3 T4. Větší vraky jsem v ruce neměl. Tak se ptám, jestli u T5 nemusím měnit každých 100 000 výfuk, turbo, začít dolévat olej a jezdit s klapkama na uších, kvůli tomu příšernýmu kraválu? Nebudu muset po 200 000 do servisu, protože mi chčije odněkud olej? U dalšího, protože strašně hulí a nejede? Nevím. A proto radši zvolím Transity.
mám možnosť jazdiť T4ku 2,5tdi 100konovu,300 000km, /otcove firemne aut👋 to je asi tak rok a pol mal ju raz v servise aj to len vymena spojky. žiadne dymenie,žiaden hluk skôr dosť príjemne brblanie motora a olej ani nehovorim nikde nič 😄
kamarát ma dva tranzity a nevie furt komu čo spravil ked sa mu furt kazia...
kamarát ma dva tranzity a nevie furt komu čo spravil ked sa mu furt kazia...
Tak ta 2.0 TDI 132kW (twinturbo) zatím moc vyhoněná není. BMW z tohodle objemu dává momentálně 150kW a VW bude tento výkon dodávat již koncem roku... momentálně jsou již v přípravě u obou i verze s výkonem přes 170kW... samozřejmě že střeva už nejsou moc společné s verzemi s výkonem kolem 100kW... 😉
nemyslim ze by vypadali zle, ale asi to predtim bylo hezci, tohle je takovy ,,jednoduchy"
Nejhezcim Transporterem byla verze T1 se znakem miru na kapote,provonena falesnou iluzi z THC,vracejici se z Woodstocku v srpnu 69,za zvuku kviliveho tonu kytary Jimmiho Hendrixe.........pak uz to slo s Transportery do haje >😁
Neni nad to totalne zmrvit designove prvky nejhezicho VW poslednich let (Scirocco) a narvat to na kazdy model v nabidce...des a hruza, to, co funguje na Polu a castecne na Golfu, tak na Transporteru opravdu NE...kopnete toho designera uz do hlavy, zrejme mu poskocilo onehda kolecko...
Nevyzerá to zle, iba je až s podivom, že autá dostávajú stále zamračenejší a agresívnejší výraz. Kde sú časy usmiateho Twinga I, kam sa stratila automobilová krása a elegancia? Aj Volkswagenu by viac slušala prívetivejšia a milšia tvár. Aj keď, ako som už napísal vyššie, autu to celkom sedí, a nevyzerá to, akoby mu prilepili tvary z iného auta, jak sa občas pri faceliftoch stáva...
Čím to je, že ten transpič má jako dodávka takovej sexepíl? :-!
možno práve tým, že nevystavuje na "kapote" (maske) okato tú "logopič"...
To je jen zvyk. Za dva roky se bude libit kazdymu a ted o tom diskutovat je hloupost. Tenhle design je proste klar, zadny krivky a zadny rejhy tam kde je nikdo nepotrebuje. Nikdo z nas tady u toho Fahrzeugu nemusi premyslet, co tim basnik chtel rici.
To neni moda na jeden rok, to je auto na cely zivot :yes:
To neni moda na jeden rok, to je auto na cely zivot :yes:
Myslim že T5 po faceliftu vypadá pořád dobře sciro v ní nevidim.. 5válec 2,5TDI je podle mě původem audi a už snad nikde jinde nebyl tak neni divu že byl pro ně nákladnej.. U 2,0 TDI 132kw bych se životnosti nebál, VW by si to nedovolilo. škoda, že skončila ta V6 byl jsem dost zvědavej čim jí nahraděj, typoval jsem motor z R36 a nebo motor z TT RS 😄
V březnu jsem po několikaleté pauze měl možnost vyzkoušet nesmrtelný VW transport.Auto,které jsem si vyzkoušel rok 2008,oproti roku 2000 vypadá mohutně a člověk by i uvěřil,že je i interiér větší.První zklamání jsem zažil při usednutí za volant,málo místa pro práci řidiče,nepohodlné sedačky-lavice a nemožnost ideálně seřídit duo-sedačka -volant.Při nastartování se ozval,už trochu utlumený rachot zvaný tdi.Motor o objemu 1,9 nevím kolik oslů má,ale je velice bídný a jeho jediná a bohužel negativní síla je znát při rozjezdu.Po ujetí asi 130km jsme si chtěli dát s kolegou kafe u pumpy,ale co mě při vystuponání z VW nepostihlo.Nohy jsem měl docela dřevěný(nejsem A.Meresjev pilot hrdina 2.s😱.).Celkem jsem ujel 230km a vím skoro všechna negativa:velice letargický motor 1,9tdi,velice bídná výbava za vysokou cenu(auto staré 6měsíců a najeto 24tis.km),velice málo místa pro osádku a řidiče,nedokonalé ostřikovače a stírače,řadička u volantu je docela nepohodlně vysoko,červeně podsvícený budíky je hnus,chybí teploměr,ukotvit pás je po slepu téměř nemožný,boční okna se velice špiní při zapnutých stíračích,chabé světlomety.Jediný pozitivum je garáž co si vezeš-platí pro 3.místnou verzi.Cestou zpět jsem předal řízení kolegovi a potkal ho stejný problém s motorikou-dřevěné nohy. Nedoporučuji koupit.
Tak si hezky poblil T5,která dodávka v zákl. verzi splňuje Tvé nároky,podobným způsobem se dá pomluvit každý zákl. model,jakéhokoliv výrobce.
Myslím si,že příplatky v podobě klimošky,vyhřívaných zrcadel a další,určitě nic nezmění na tragických vlastnostech,které tohle auto má.Už auto v základu musí splňovat základní věci a to VW neumí ani s příplatkem,bohužel 8-s
Já bych si Transportera taky nekoupil,ale zas taková hrůza jak popisuješ to není,největší průser toho auta je přemrštěná cena a základní motor,v kombinaci s nulovou výbavou.Dřevěné nohy mám po 300km i v Traficu,naopak v Multivanu T5,to bylo o něco lepší.Po 4hodinách za volantem,dřevění nohy ve všem.
věc názoru... měl jsem možnost až snad na zmiňované ducato jet snad se všema konkurentama multivana včetně a co se mě týče stojí včele. mě na něm vadí osazení třetí řady sedadel (co se verze multivan týče) jinak konkurence pro multivan je jedině viano ale pokud vím srovnávám zde automobilky který by moc lidí co se týče osobních aut nenapadlo srovnávat takže pro VW dle mého názoru na ta auta veliký úspěch.
Krmíš nás tu stále stejnými moudry, Meresjeve [odkaz] ;-\ Co je to negativní síla? To jsem nepochopil ani po opakovaném přečtení Tvého příspěvku na různých serverech. Zdravím všechny s dřevěnýma nohama. >😁