Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Volvo V40 vyráží do boje proti Audi A3

23 komentářů

cjoctavian
Hnus velebnosti :no:
ericn
No hele mě se to i pozdává, rozhodně víc než S60/V60. Btw doufám, že tenhle hatch nebudou chtít vydávat za kombi >😁
salamoon
...to nebude mat AWD a ventilovane sedacky... ;-\
3_diamanty
ventilovane sedacky su ti na co prosim ta? Si potrebujes pr.del vyvetrat?
jossalito
Třeba v létě, aby ses z auta u zákazníka nevykulil v propocené košili. :-!
sir
tak tak ...použivám každé léto..a můžu jen doporučit 😄
twistedTSD
Sice jsem to nikdy neměl možnost vyzkoušet, ale už nejednou jsem si říkal, že ventilované sedačky by se docela hodily...
salamoon
no na paradu,na co asi... 😐
Mig_35
Na zánět ledvin je to super...
augustin
Naco by to malo mat AWD? Ved vo Svedsku sneh nepoznaju a ked chce konkurovat Audi, tak ho uz vobec nepotrebuje >😁
Bubáq
Nádherný vůz. V segmentu se blíží dokonalosti. Zvenku i zevnitř. Po předchozích S60/V60 mě V40 velmi mile překvapila. Má opravdový šmrnc, přitahuje pozornost, slibuje velmi příjemné zážitky. Správný krok kupředu. A jinými kritizovaná záď mi připadá jako opravdový šperk. Volvo se pochlapilo, nedivil bych se, pokud by tento model byl autem roku 2013 (já vím, hodně předbíhám...😃
valodja
souhlas!
3_diamanty
suhlasim, absolutna nadhera a len nove Acko je o chlp vpredu :yes😒br />
inak samozrejme dokonalost :yes:
4hill
Za použití T5 :yes:
Bubáq
...a pětiválce v dieselu jsou taky skvělé! Jen ta 6A potřebuje výraznou modernizaci...
jossalito
Ani ten pětiválec tomu moc nepomůže, žere, je těžký a dynamikou nepřesvědčí. Tedy co mám odzkoušeno tuším s variantou 180k.
sir
jj dieslova varianta ve spojeni s automatem zere az az...na D3 bohuzel nema....a ani ten zvuk neni nic moc 😒((

Nejak neverim ze pouzijou benzinovy petivalec....kdyz do vsech modelu davaj Ecoboosty od Fordu vcetne 2,0 240 koni...ktery ma ve specifikaci pro Focus ST 250 koniku, .

..jinak nevimjak by s letitym 2,5l udeali tu malou spotreu >😁
Lio
velmi pekne auto. Nekonvencny dizajn :yes: :yes: :yes:
StSe
D4 jsem nikdy nemel, ale mam V70 (2010) D5 a automatem a jezdim hodne svizne za 7l v prumeru, coz mi pri hmotnosti auta moc dramaticke nepripada...
Co se tyka spotreby, v prezentacich se hovorilo o start-stop pro vsechny modely + rekuperaci brzdne energie - co bude platit v realu, tot otazka...
Uvazuji o V40 jako o druhem autu do rodiny resp. na dojizdeni do prace a petivalec se mi pozdava o poznani vice nez EcoBoost...
Choochoo
Z venku nadhera, souhlas, ale palubka teda nic moc. Nemam rad spojenou pristrojovku se stredovym tunelem.
npc
Tak dejme tomu, ze si hypoteticky jedu si 50 po meste, do cesty mi vleze trouba, auto zacne samo brzdit a stane se neriditelne a ja troubu prejedu misto abych se mu v pohode vyhnul.
Kdo pak pujde do vezeni- auto ktere prevzalo rizeni, anebo ja ? 8-s Anebo nejaky blbecek z indie nebo ciny , ktery spatne ty senzory nakalibroval ?

"Pokud autu vstoupí do cesty chodec, spustí se nejprve varovná reakce. Řidič je upozorněn zvukovým signálem a varovným osvětlením head-up displeje na čelním skle. Zároveň je v brzdové soustavě vytvořen maximální tlak. Jestliže řidič nereaguje, vůz začne sám naplno brzdit. "

Tohle mi auto udelat jednou, leti bez milosti z domu.
RS
Proč by se mělo stát auto při brždění neřiditelné? 8-s
StSe
Objednej si testovaci jizdu 😉 Ja uz si to parkrat v realu zkusil z te 30ky a nestacil jsem se divit, jak rychle to auto umi brzdit vsim, co jde...