Novinky
cjoctavian
0
Hnus velebnosti :no:
ericn
0
No hele mě se to i pozdává, rozhodně víc než S60/V60. Btw doufám, že tenhle hatch nebudou chtít vydávat za kombi >😁
...to nebude mat AWD a ventilovane sedacky... ;-\
ventilovane sedacky su ti na co prosim ta? Si potrebujes pr.del vyvetrat?
Třeba v létě, aby ses z auta u zákazníka nevykulil v propocené košili. :-!
Sice jsem to nikdy neměl možnost vyzkoušet, ale už nejednou jsem si říkal, že ventilované sedačky by se docela hodily...
Nádherný vůz. V segmentu se blíží dokonalosti. Zvenku i zevnitř. Po předchozích S60/V60 mě V40 velmi mile překvapila. Má opravdový šmrnc, přitahuje pozornost, slibuje velmi příjemné zážitky. Správný krok kupředu. A jinými kritizovaná záď mi připadá jako opravdový šperk. Volvo se pochlapilo, nedivil bych se, pokud by tento model byl autem roku 2013 (já vím, hodně předbíhám...😃
suhlasim, absolutna nadhera a len nove Acko je o chlp vpredu :yes😒br />
inak samozrejme dokonalost :yes:
inak samozrejme dokonalost :yes:
Za použití T5 :yes:
...a pětiválce v dieselu jsou taky skvělé! Jen ta 6A potřebuje výraznou modernizaci...
Ani ten pětiválec tomu moc nepomůže, žere, je těžký a dynamikou nepřesvědčí. Tedy co mám odzkoušeno tuším s variantou 180k.
jj dieslova varianta ve spojeni s automatem zere az az...na D3 bohuzel nema....a ani ten zvuk neni nic moc 😒((
Nejak neverim ze pouzijou benzinovy petivalec....kdyz do vsech modelu davaj Ecoboosty od Fordu vcetne 2,0 240 koni...ktery ma ve specifikaci pro Focus ST 250 koniku, .
..jinak nevimjak by s letitym 2,5l udeali tu malou spotreu >😁
Nejak neverim ze pouzijou benzinovy petivalec....kdyz do vsech modelu davaj Ecoboosty od Fordu vcetne 2,0 240 koni...ktery ma ve specifikaci pro Focus ST 250 koniku, .
..jinak nevimjak by s letitym 2,5l udeali tu malou spotreu >😁
velmi pekne auto. Nekonvencny dizajn :yes: :yes: :yes:
D4 jsem nikdy nemel, ale mam V70 (2010) D5 a automatem a jezdim hodne svizne za 7l v prumeru, coz mi pri hmotnosti auta moc dramaticke nepripada...
Co se tyka spotreby, v prezentacich se hovorilo o start-stop pro vsechny modely + rekuperaci brzdne energie - co bude platit v realu, tot otazka...
Uvazuji o V40 jako o druhem autu do rodiny resp. na dojizdeni do prace a petivalec se mi pozdava o poznani vice nez EcoBoost...
Co se tyka spotreby, v prezentacich se hovorilo o start-stop pro vsechny modely + rekuperaci brzdne energie - co bude platit v realu, tot otazka...
Uvazuji o V40 jako o druhem autu do rodiny resp. na dojizdeni do prace a petivalec se mi pozdava o poznani vice nez EcoBoost...
Tak dejme tomu, ze si hypoteticky jedu si 50 po meste, do cesty mi vleze trouba, auto zacne samo brzdit a stane se neriditelne a ja troubu prejedu misto abych se mu v pohode vyhnul.
Kdo pak pujde do vezeni- auto ktere prevzalo rizeni, anebo ja ? 8-s Anebo nejaky blbecek z indie nebo ciny , ktery spatne ty senzory nakalibroval ?
"Pokud autu vstoupí do cesty chodec, spustí se nejprve varovná reakce. Řidič je upozorněn zvukovým signálem a varovným osvětlením head-up displeje na čelním skle. Zároveň je v brzdové soustavě vytvořen maximální tlak. Jestliže řidič nereaguje, vůz začne sám naplno brzdit. "
Tohle mi auto udelat jednou, leti bez milosti z domu.
Kdo pak pujde do vezeni- auto ktere prevzalo rizeni, anebo ja ? 8-s Anebo nejaky blbecek z indie nebo ciny , ktery spatne ty senzory nakalibroval ?
"Pokud autu vstoupí do cesty chodec, spustí se nejprve varovná reakce. Řidič je upozorněn zvukovým signálem a varovným osvětlením head-up displeje na čelním skle. Zároveň je v brzdové soustavě vytvořen maximální tlak. Jestliže řidič nereaguje, vůz začne sám naplno brzdit. "
Tohle mi auto udelat jednou, leti bez milosti z domu.