Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Ženeva živě: Mercedes-Benz SL na vlastní oči

15 komentářů

WalterWhite
Príde aj Vám toto auto absolútne nefotogenické ? ;-\
CHerokee
Je moc pěkné a ježdění na vzducháčích bude senzační. Ale je dost velké na sport, který jeho vzhled slibuje. Celkově mi menší SLK přijde vyváženější. I když to nejsou srovnatelná auta...spojuje je jen podobný design, oba to jsou roadstery a jeden společný motor 350 CGI.
Mig_35
SLK je o dost lepší, to je jasný. >😒] >😒] >😒] >😒]
CHerokee
Designově jako roadster vyváženější, podle mě. Slovo lepší u aut různých tříd bych narozdíl od Vás nepoužil. 😉
npc
mi osobne se ten design vubec nelibi, je to nemastne neslane bezradne kosmopolitni a procinske V designu mercedesu se mi mnohem vice libilo to starsi pojeti, jako mel treba SLR .
Tihle hosi co tohle navrhuji neumeji podle meho soudu vubec nic.
_MT_
SLR a předchozí SL... moje řeč. Nicméně je to skvělé auto (alespoň to předpokládám), takže mu to člověk odpustí. Co jiného mu zbývá, že.
Mig_35
pravdu díš, SL je pro chlapy (starší chlapy) a SLK pro holky.
CHerokee
V tom případě jsem holka 😄 . A pro koho je VW Eos, MX5, které jsou ještě o něco menší? 😉
_MT_
MX5 je pro Japonce 😉
Mig_35
Pro lidi bez vkusu bez rozdílu pohlaví 😄
CHerokee
Já zapoměl, že vy jste arbiter elegantiarum. >😁
WalterWhite
SLS je fantastické . Táto kára je niečo podobne a však s tradične SL okrúhlou strechou čo sa k sebe podľa fotiek vôbec nehodí ;-\
3_diamanty
vonkajsim dizajnom evokuje spomeinku na tie stare SL modely s hranatymi svetlami , proste dokonalost ma mmeno SL :yes:
Mig_35
a bude to mít odvětrávané sedačky, které nevíš k čemu jsou😄
CHerokee
Neříkají o Vás v okolí, že jste brouk Pytlík? 😄