Novinky
Banjo
0
Jestli vypadá jako netopÍr, možná mu zkuste trochu zatopYt... 😉
Přejít do diskuze
Tak kdybyste napsal kohokoliv z Japonska nebo možná Ford, budete asi o dost blíž pravdě než s tou Audinou.
Ale Škoda se aspoň u nás prezentuje jako Škoda... a v zahraničí jim třeba přijde přirozenější Skóda...
Prostě je blbost předělávat zažitou výslovnost. Kerfuru taky každej řikal Kerfur. Stejnětak Hjundaj zůstane Hjundajem. Tohle je akorát pro smích, protože to i divně zní.
Prostě je blbost předělávat zažitou výslovnost. Kerfuru taky každej řikal Kerfur. Stejnětak Hjundaj zůstane Hjundajem. Tohle je akorát pro smích, protože to i divně zní.
Promiň, ale plastové imitace kovu, navíc ve velkých plochách? Akorát tak interiér vypadá ještě levněji. Podle mne jedna z největších zrůdností.
😄 no myslím, že každý má právo říct, jak se podle něj jmenuje. Že nikdo nerozebírá reklamy " Skóda - simply clever "
Carrefour se v čechách taky snažil dělat osvětu s tím, že nejsou kerfur, ale kárfúr a takových společností je více, ale nejsou z koreje >😒]
Carrefour se v čechách taky snažil dělat osvětu s tím, že nejsou kerfur, ale kárfúr a takových společností je více, ale nejsou z koreje >😒]
Koukám, že tu spousta lidí brečí nad turbem ve Velosteru (kde je výkon spíš papírová hodnota), ale koupit by si šla nakonec Šíro >😁 Dost nechápu...
Jojo nepovedena, jeste ze tak. Diky tomu predku vypada Veloster o dost sportovneji :yes: >😁
Styling je o to směšnější, když si ho člověk postaví do kontextu výkonu. Tohle se tváří, jako kdyby to mělo alespoň 250 koní. V interiéru tvarově trochu divoké, ale barevná kombinace se mi celkem líbí.
Taky si říkám, že tohle v marketingu nevychytali. Akorát se jim lidi smějí.
Taky si říkám, že tohle v marketingu nevychytali. Akorát se jim lidi smějí.
8,4s - 100km/h má EU 186 konovy motor ne US 204 konovy, ale i tak to neni nic extra, design se mi líbí a to i přístrojovka, chápu, že se nelíbí VWfilům zvyklím na svou konfekci.
Ke všemu všude haní podvozek, takže já bych se určitě poohlíd jinde. Když kupé tak Scirocco 1.4T 160ps , ( i s tou obyč palubkou 😄 ) nebo Megane kupé GT 180ps a nekupé julinku 1.4 T 170ps.
Ke všemu všude haní podvozek, takže já bych se určitě poohlíd jinde. Když kupé tak Scirocco 1.4T 160ps , ( i s tou obyč palubkou 😄 ) nebo Megane kupé GT 180ps a nekupé julinku 1.4 T 170ps.
Svojich obdivovatelov si to urcite najde ale a vo verzii TURBO MEGA PLUS to bude mozno uz aj slusne zrychlovat. 😄
Hjóndééé >😁 ale uznejte, jestli chtěli v reklamách dosáhnout zesměšnění automobilky, tak se jim too dokonale povedlo... Až do jejich reklam sem nikdy neslyšel, že by tomu někdo řikal Hjóndééé >😁
Ty půllitry dole jsou asi mlhovky... Ví Bůh >😁 strašná zrůdička.
Ty půllitry dole jsou asi mlhovky... Ví Bůh >😁 strašná zrůdička.
aneb sci-fi avantgardu mám rád, ale pouze na stránkách paperbackové literatury a filmovém plátně, nikoli ve tvarech přístrojové desky
To su tie "genialne" korejske (turbo) motory ;-\ fiatacky 1,4 multiair 170 koni, v Giuliette 0-100 za 7,8s, kombinovana spotreba pod 6l (s TCT dokonca 5,2) podla papierov. Kde su ti pisalkovia co tvrdili, ze Europa ma co dohanat?
Jako já osobně bych si to nekoupil >😁 ale nevypadá zle,ikdyž, jak říkáš, dle testů podvozek nestojí za nic. A pravda, 8.4 s je docela bída. Jako tak to není špatná hodnota, jenže já mám bravo se 150koňmi a v režimu sport má stovku za 8,2s. Tak od 200koní bych čekal opravdu lepší výkon, i tu maximálku má bravo vyšší 😄
Jo ,s tím tragickým podvozkem to bude pro jedince se sebevražednými sklony. teda pokud tam nedají jiný, co tomu výkonu bude odpovídal. A na 200 koňový motor je z 0-100 8,4 sekundy a maximálka lehce přes 210 docela bída. Jinak proti hjondéé nic, včera jsem si zrovna jednoho koupil 😄
Mno, jeden Hojandé Veloster parkuje nedaleko a vidět to, v řadě unylých evropských konfekčních vozidel, je takové milé korejské pohlazení smirkovým plátnem...
To velké červené a kulaté jsou mlhovky? [odkaz] :😉
To velké červené a kulaté jsou mlhovky? [odkaz] :😉
Mě se zase docela líbí a myslím si, že pro mladého kluka docela pěkné sportovní auto. Sice interiér by mohl vypadat trochu lépe, ale aspoň není nudný jako v případě vw