Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Hyundai Veloster Turbo pro Evropu zeslábne

36 komentářů

zlysoused
u Hjundé se asi pomátli. 😲
kari.laz
Nejsmutnější na tom je to, že oni to myslí vážně.

PS: Je to "Hjondé"
shark11
Čo ho musíš kúpiť, že tak vyplakávaš ?
zlysoused
Ano, musím jich koupit 10 a pak mě ještě za trest budou vozit přilepenýho na tom grilu.
italio
Mě se zase docela líbí a myslím si, že pro mladého kluka docela pěkné sportovní auto. Sice interiér by mohl vypadat trochu lépe, ale aspoň není nudný jako v případě vw
LiksoG
Jo ,s tím tragickým podvozkem to bude pro jedince se sebevražednými sklony. teda pokud tam nedají jiný, co tomu výkonu bude odpovídal. A na 200 koňový motor je z 0-100 8,4 sekundy a maximálka lehce přes 210 docela bída. Jinak proti hjondéé nic, včera jsem si zrovna jednoho koupil 😄
italio
Jako já osobně bych si to nekoupil >😁 ale nevypadá zle,ikdyž, jak říkáš, dle testů podvozek nestojí za nic. A pravda, 8.4 s je docela bída. Jako tak to není špatná hodnota, jenže já mám bravo se 150koňmi a v režimu sport má stovku za 8,2s. Tak od 200koní bych čekal opravdu lepší výkon, i tu maximálku má bravo vyšší 😄
Renton
To su tie "genialne" korejske (turbo) motory ;-\ fiatacky 1,4 multiair 170 koni, v Giuliette 0-100 za 7,8s, kombinovana spotreba pod 6l (s TCT dokonca 5,2) podla papierov. Kde su ti pisalkovia co tvrdili, ze Europa ma co dohanat?
LiksoG
Jasně že ne tuhle imitaci Veloster, ale IX20 ve všem jako třetí auto do rodiny na nákupy 😉
cerrbion
8,4s - 100km/h má EU 186 konovy motor ne US 204 konovy, ale i tak to neni nic extra, design se mi líbí a to i přístrojovka, chápu, že se nelíbí VWfilům zvyklím na svou konfekci.
Ke všemu všude haní podvozek, takže já bych se určitě poohlíd jinde. Když kupé tak Scirocco 1.4T 160ps , ( i s tou obyč palubkou 😄 ) nebo Megane kupé GT 180ps a nekupé julinku 1.4 T 170ps.
ericn
Koukám, že tu spousta lidí brečí nad turbem ve Velosteru (kde je výkon spíš papírová hodnota), ale koupit by si šla nakonec Šíro >😁 Dost nechápu...
zlysoused
Co na to nechápeš? Rocco bude ve všem lepší auto, než Veloster.
strýček BOB
Máš pravdu, interiér sportovního auta od VW je opravdu nudný [odkaz] >😁
italio
Je >😁
strýček BOB
Chápu [odkaz] ;-\
italio
Tento nudný není, ovšem hezký také ne 😉
zlysoused
Vykuchaný netopír.
Nicco
>😒]
Banjo
Jestli vypadá jako netopÍr, možná mu zkuste trochu zatopYt... 😉
blowiik
aneb sci-fi avantgardu mám rád, ale pouze na stránkách paperbackové literatury a filmovém plátně, nikoli ve tvarech přístrojové desky
_MT_
Já jen mohu říct: konečně se zbavili těch stříbrných zrůdností.
Pavko111
Mě se design líbí, je takový divoký a neokoukaný,škoda že odbyli podvozek.
_MT_
Promiň, ale plastové imitace kovu, navíc ve velkých plochách? Akorát tak interiér vypadá ještě levněji. Podle mne jedna z největších zrůdností.
strýček BOB
Mno, jeden Hojandé Veloster parkuje nedaleko a vidět to, v řadě unylých evropských konfekčních vozidel, je takové milé korejské pohlazení smirkovým plátnem...

To velké červené a kulaté jsou mlhovky? [odkaz] :😉
italio
Jak je vlastně ted správná výslovnost hyundaie?
Ronault.
Hjooondééén nebo tak nějak.
Dan0044
Hjóndééé >😁 ale uznejte, jestli chtěli v reklamách dosáhnout zesměšnění automobilky, tak se jim too dokonale povedlo... Až do jejich reklam sem nikdy neslyšel, že by tomu někdo řikal Hjóndééé >😁

Ty půllitry dole jsou asi mlhovky... Ví Bůh >😁 strašná zrůdička.
_MT_
Styling je o to směšnější, když si ho člověk postaví do kontextu výkonu. Tohle se tváří, jako kdyby to mělo alespoň 250 koní. V interiéru tvarově trochu divoké, ale barevná kombinace se mi celkem líbí.

Taky si říkám, že tohle v marketingu nevychytali. Akorát se jim lidi smějí.
baraba
😄 no myslím, že každý má právo říct, jak se podle něj jmenuje. Že nikdo nerozebírá reklamy " Skóda - simply clever "
Carrefour se v čechách taky snažil dělat osvětu s tím, že nejsou kerfur, ale kárfúr a takových společností je více, ale nejsou z koreje >😒]
Dan0044
Ale Škoda se aspoň u nás prezentuje jako Škoda... a v zahraničí jim třeba přijde přirozenější Skóda...
Prostě je blbost předělávat zažitou výslovnost. Kerfuru taky každej řikal Kerfur. Stejnětak Hjundaj zůstane Hjundajem. Tohle je akorát pro smích, protože to i divně zní.
Shr3k
Já tam spíš slyším "hjondae", nějak to tam kroutí na jazyku. Nemohu odolat nové i30... >😁
IceDive
Svojich obdivovatelov si to urcite najde ale a vo verzii TURBO MEGA PLUS to bude mozno uz aj slusne zrychlovat. 😄
flipmode
Nepovedena kopie Audi predni casti vozidla... Kia se vzhledla v BMW, Hyundai v Audi....
Choochoo
Jojo nepovedena, jeste ze tak. Diky tomu predku vypada Veloster o dost sportovneji :yes: >😁
twistedTSD
Já bych tedy tuhle překombinovnou "nádheru" s Audi neporovnával...
Banjo
Tak kdybyste napsal kohokoliv z Japonska nebo možná Ford, budete asi o dost blíž pravdě než s tou Audinou.