Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Marchionne si za loňský rok ve Fiatu vydělal 14,5 milionu eur

20 komentářů

KANKUNEN
ale ať jezdí vrcholným autem Fiatu a to je Alfa >😁. V současné době je to ten trochu lepší Golf, takže ať nechá vyvinout pořádnou Alfu co se může postavit 5er a taky chceme konkurenci pro 3er.
3_diamanty
presne tak, tie ich talianske sra.cky zatial nemozu nikomu konkurovat :yes: chce to nieco poriadne uz konecne 😉
miromen
Vidiš to Italske auta jsou na urovni a přesto se bohužel neprodavaji. Za to korejske auta jsou *** ale bohužel se prodavaji.
kari.laz
zajímavý paradox >😁
KANKUNEN
Jenže pro kupujícího je Julina mezi lepšími srajda, ale H/K mezi srajdama tvrďák a ty dva světy se neprolínají. 😉
Redrum
Presne tak >😁
Redrum
Presne tak >😁 >😁 >😁
kari.laz
Podle mě je totální sr.a.čka i30/ceed oproti Giuliettě a majitel Alfy by si o tvou modlu i30/ceed neotřel ani ho.vn.o z boty. To že se neprodávají, tak jak by chtěli, bude problém jinde, než v tom, že by to byli sr.a.čky. (současný design Alfy se mi nezamlouvá, ale o technice nepochybuji)

To samé si aplikuj na mito vs. i20/rio
JaMM
Nevies, kde je vo Fiate problem? Predsa, ryba smrdi od hlavy!
"Kari,laz", mi za to nemozeme. ze mate vlastne kako v kazdej novodobej Alfe uz od vyroby. Alfistom odporucam igelilove navleky.
Renton
Zeby sa Hulan naucil po slovensky? 😲
Fe
Choď už niekam z týchto diskusií... Osieraš sa kvalitne...
zlysoused
A proč by nemohl jezdit s Qporte? To je vrcholné auto Fiatu pro takové účely.
euro89
Alfu vem čert (klidně VW), ale hlavně ať začne vyrábět zase Lancie. Z přeznačkovaných Chryslerů je mi špatně. :no: 8-s Jinak nevim, jak si přišel na to, že vrcholný auto Fiatu je Alfa. Vrcholný auto Fiatu jako značky je Croma a Fiatu jako koncernu je Quattroporte.
Mr.Murphy
.... pořádný holící strojek.... 😉
jossalito
Těžko, to by pak nevypadal jako eurodrzek s parádním strništěm. 😉
Hammunasakra
..no on asi spíš zůstane u toho svého.. 😉

[odkaz]
Fe
Dohromady si tak u Fiatu vydělal 14,5 milionu eur (v přepočtu asi 356,7 milionu euro). Prepočty z eur na eurá? >😁
JaMM
Dio mio, zase sa pise o Marchionnem. Z akych zdrojov to sustavne cerpa auto.cz?! To fakt nie je ziadny iny auto-boss v ponuke?!
Mr.Murphy
podívej se na jeho facebookové stránky.... Je tam všechno.... Jeho svetry, holicí strojky, výplatní pásky.... Proč to nepoužít, ne?
BeranK
On ten Berlusconi taky plnil stránky médií mnohem víc, než ti úspěšnejší. Navíc je to Talián a to samo o sbě znamená pozér, který na sebe rád upozorňuje....a až skončí, budnme (jako v případě Berlusconi) ještě léta zahrnováni články a příspěvky o tom, co kde podělal a jakej to byl lump....na druhou stranu, jakej pán, takovej krám. Mně by taky daleko víc zajímal nějakej úspěšnej manažer z branže, kterej za sebou i něco má - třeba Ghosn. Ale o tom jsme akorát jednou četl, že když šéfoval Nissana v Japonsku, tak ho japonští kolegové obdivovali pro pracovní nasazení...😄 a to není to dostatečně zajímavé, nenese to žádný náznak průseru.