Srovnávací testy
Přihlásit pro přidání komentáře
GTI
Slova, věty, myšlénky testu cvakají jak správně sestavená DSG. Ano, to je ta potřebná, s testovanými vozy korespondující informační kadence. Diskusní prosťáčci si při četbě upravují názorový profil, neb tak profesionální, upřímnou, věcnou a objektivní pravdu o Superbu jsem tu již dlouho nečetl. A nejen o něm... Tohle čtení otevírá slepé diskusní voči garážovým amatérům a ty znalejší, ty co ledaccos viděli, inspiruje k uznalému kývnutí a zvednutí - :yes😒br />
Co si odnést jako centrální informaci? No především to, že Superb má stále co nabídnout. Vizuálním esem je pak pro mne i to, že (dokonce) daná karosářská verze s dokonalým nadhledem komunikuje s Insignií, mám jemné mrazení, že v jistých úhlech, dokonce snad v úhlech všech, dokonce Superb Insignii vizuálně stírá. A též v kabině, zde dokonce s drtící převahou. Právě v třídní konfrontaci vyniká estetická vyspělost Škody uvnitř - důsledně vertikální linie protínají linie důsledně horizontální. Tradičně milá kaplička a tradičně dobrá sedadla. Jen ta šíře... jde o pár cenťáků, avšak ty mají hodnotu nultého poledníku. Co naplat, jak praví silniční klasik - v garáži není nikdo dokonalý, tak snad v nové generaci.
Ovšem, a to si napišme najisto, to by znamenalo pro eurokonkurenci doslova pohromu. Už vidím ty titulky na hlavní - SUPERB třetí, zvaný široký, nejprodávanější model ve střední třídě v Evropě.
Tak co k Insignii? Insignia, Insignia... neznám.
BRAVO TEST :yes:
Co si odnést jako centrální informaci? No především to, že Superb má stále co nabídnout. Vizuálním esem je pak pro mne i to, že (dokonce) daná karosářská verze s dokonalým nadhledem komunikuje s Insignií, mám jemné mrazení, že v jistých úhlech, dokonce snad v úhlech všech, dokonce Superb Insignii vizuálně stírá. A též v kabině, zde dokonce s drtící převahou. Právě v třídní konfrontaci vyniká estetická vyspělost Škody uvnitř - důsledně vertikální linie protínají linie důsledně horizontální. Tradičně milá kaplička a tradičně dobrá sedadla. Jen ta šíře... jde o pár cenťáků, avšak ty mají hodnotu nultého poledníku. Co naplat, jak praví silniční klasik - v garáži není nikdo dokonalý, tak snad v nové generaci.
Ovšem, a to si napišme najisto, to by znamenalo pro eurokonkurenci doslova pohromu. Už vidím ty titulky na hlavní - SUPERB třetí, zvaný široký, nejprodávanější model ve střední třídě v Evropě.
Tak co k Insignii? Insignia, Insignia... neznám.
BRAVO TEST :yes:
Bohužel i tradičně špatné "low cost" umístění displeje navigace, zde je Opel o generaci napřed. Všeobecně mi interiér v Superbu přišel trochu podivný, smíchaná spousta druhů materiálů, některé mi silně připomínaly Oktávku z roku 2003 (možná to byl dokonce stejný rámeček). O designu se jinak vcelku odmítám bavit, každěmu se líbí něco jiného, mě se například Superb v sedanu opravdu nelíbí hlavně v nesouladu všech částí.
Horste Horste, počkej až se vrátí! Ten ti dá! >😁
No, určitě mě setře za to "mě" ve třetím pádě, ach jo... A to mi paní (vlastně soudružka) učitelka vždycky říkala: "Horste, nehraj si s tím kráječem a přečti si to po sobě".
Jinak mám dojem, že spolu se sluníčkem dnes vyjely na silnice bandy cvoků, tak všichni dobře dojeďte, nejen dnes, samozřejmě. A je jedno, v jakém autě sedíte.
Jinak mám dojem, že spolu se sluníčkem dnes vyjely na silnice bandy cvoků, tak všichni dobře dojeďte, nejen dnes, samozřejmě. A je jedno, v jakém autě sedíte.
Za tuhle cenu je asi nejlepsi volit Passat Variant a je to bez kompromisu. Napr. mondeo ci avensis zase nemaji 4x4 atd. Liftback je sem tam designove fajn ,ale porad tahne dovnitr pri otevrenym kufru. Pravda, Superb ma Twin, ale porad mu chybi vzadu ty centimetry do sirky. Insignia tourer-tezka. A jsme zase zpatky. V danym segmentu umi ruznorode tuzby zakazniku plnit nejlip a dela to dobre. Jen by mel ten svuj dvoulitr trosku upravit pro firemni rychliky, biTdi nekde na 160-170 kW by mu pomohlo. Nejsem jeho zastancem ani fanouskem, jen nevidim rozumnejsi volbu v dane tride a cene.
OT: Zajimala me vaha B6 1,9 Tdi highline, tak jsme ho na jednu vzali. 1440kg. Cekal bych vic..
OT: Zajimala me vaha B6 1,9 Tdi highline, tak jsme ho na jednu vzali. 1440kg. Cekal bych vic..
Renton
Dobry test :yes: K Insignii len tolko, ze mne pripada taka nemastna, neslana (co samozrejme vo vseobecnosti nemusi byt nevyhoda ...pre niekoho 😄 ). Dako som si po jazde na nic nedokazal spomenut. Ani na zle, ani na dobre (nic mi vylozene nevadilo, ale ani ma nic nenadchlo). Urcite je to vsak obrovsky pokrok po strasnej Vectre C. Za tento pokrok Oplu tlieskam. V novom Superbe som este nesedel, ale dizajnovo sa mi vobec nepaci. Ak by som si musel vybrat medzi tymito dvoma, bol by to Opel. Ale inak by som hladal inde ...
hele ta hranatá Vectra, to bylo dílo.... Já jsem v tom jel snad 30km, mělo to nějakou lepší naftu (2.2TD?) a tak tupé a stupidně bezpohlavní auto jsem nezažil.... A to jsem tehdy měl Astru F Caravan, takže jsem mohl být relativně připravený..... >😁
Parda71 (BMWfans)
K nim já měl vždy blízko. V podstatě jsem vyrostl na velkých Oplech. Otec vlastnil od mých čtyř let až do mých 18 tři Oply Senator a to byly "děla". Proto mám pro velké Opely tak trošku slabost, byť tohle už je jen slabý odvar mixu Vectry a Omegy s předním náhonem. I tak bych volil Insignii. Líbí se mi víc zvenku, v interiéru už to tak slavné není, ale největší mínus je váha. Nevím, kde v Opelu dali rozum, když produkují takové tlouštíky. I nová Astra je neskutečně při těle. Superb by byla moje volba, kdybych byl o dvacet let starší 😉
ať si GM dělá tlusté bečky jak chce, ale že tím svého času nakazili Alfu 159, to bylo docela smutné.... :😉
Ano, tím toho dost, na jinak nádherném autě, pokazil, ale hlavně to bilo do očí u Brery/Spidera.
Ono to může mít klidně dvě tuny, ovšem musí to mít odpovídající brzdy a nesmí to mít motor ze sekačky popřípadě turbo kamna.
Pokud má, vyjde z toho ten mdlý a nezáživný auták.
Dejte do toho Brembo a 3,6 V6 + AWD a hned to bude někde úplně jinde....
Pokud má, vyjde z toho ten mdlý a nezáživný auták.
Dejte do toho Brembo a 3,6 V6 + AWD a hned to bude někde úplně jinde....
Hmotnost ničím nezamaskuješ. I s dostatečně dimenzovanýma brzdama a výkonným motorem to v zatáčce stejně má 2 tuny. S tím nic nenaděláš.
Ted jde o to, zda budeš řezat zatáčky s autem typu Insigna či Superb...
Na to sou trošku jiný auta.
Na to sou trošku jiný auta.
To určitě, ale nemusíš nic řezat. Stačí když ti to ustřelí na sněhu i při brždění. Jak se to jednou utrhne tak to má hroznou setrvačnost a hned tak se to nechytí. Člověk k tomu musí prostě přistupovat už tak, že to je těžký jako prase a podle toho s tím jezdit.
V podstatě to prodávají jako OPC a jezdí výborně akorát je tam turbo benzín ale ty bremba sedí a asi by jste se všichni docela divili jak se s tím dají rychle projíždět zatáčky.
Marblik
Shodou okolností nám úplně stejná Insignia 2,0 CDTI 4x4 stojí v garáži a můžu postřehy a závěry z testu jen potvrdit. Motor je opravdu hlučnější a trochu mu trvá, než se dostane do optimálních otáček. Ale pak táhne krásně. Nastavitelný podvozek Flex Ride jsem nejvíce ocenil na roletě mezi Brnem a Vyškovem. Nejprve jsem měl pocit, že betonové bloky se nějak samy vyrovnaly, ale při další cestě jiným autem jsem zjistil, že to jen podvozek odvedl výbornou práci. Haldex taky funguje výborně. Při opakovaném rozjezdu do hodně prudkého zasněženého kopce auto ani jednou nezaváhalo a nezhouplo se. No a poslední a asi nejlepší věc na autě. Příplatkové Bixenony. Svítí tak daleko a tak jasně. Navíc mění režimy svícení podle rychlosti a zástavby, rozeznají protijedoucí auta a vypnou dálkové, přisvítí na tabule na kraji vozovky a nad ní, přisvěcují do zatáčky a taky bohužel dost oslňují protijedoucí řidiče. V jednom kuse na nás někdo bliká.
Aky mate modelovy rok ?
2011
My sme sice mali iny modelovy rok, ale mozno sa to stava stale. Zajdi do Oplu, a nechaj si to skontrolovat. Nasa Insignia mala tie svetla zle nadstavene a museli to menit, aby svetla svietili nizsie. Teraz nikto neblika, a svetla su stale uplne inde, nez ostatne obycajne xenony.
Zrejme sa to tyka aj Vas.
Inak ja osobne prepinanie dialkovch nepouzivam, lebo jednoducho som ovela rychlejsi a inteligentnejsi ako elektronika. Kym to tak bude, tak ich ani pouzivat nebudem.
Zrejme sa to tyka aj Vas.
Inak ja osobne prepinanie dialkovch nepouzivam, lebo jednoducho som ovela rychlejsi a inteligentnejsi ako elektronika. Kym to tak bude, tak ich ani pouzivat nebudem.
když mi někdo o světlech napíše:"Svítí tak daleko a tak jasně. Navíc mění režimy svícení podle rychlosti a zástavby, rozeznají protijedoucí auta a vypnou dálkové, přisvítí na tabule na kraji vozovky a nad ní, přisvěcují do zatáčky a taky bohužel dost oslňují protijedoucí řidiče. V jednom kuse na nás někdo bliká." tak si z toho odnesu, že světla jsou OK, ale všechny jejich "vyšší" funkce jsou zcela k ničemu, když na mě lidi blikají.... Osobně bych to všechno okamžitě deaktivoval.... Nedovedu si představit, že jezdím a každé páté auto na mě bliká.... 😲
Automatické přepínání světel je hezká věc, ale je tam bohužel problém s tou půlvteřinkou nebo vteřinkou, než rozpoznají protijedoucí auto a ztlumí světla. Přesně stejný problém má šéf s novou A6. Taky na něj auta pořád blikají. Kupodivu Mercedes funguje dobře.
já to v autě mám taky a ani jsem to nevyzkoušel.... Tak zásadní věc jako to, jak si budu v noci svítit, zatím s dovolením nechávám na sobě.... 😉
Hmm, problém je v tom, že blikají i když svítí normální potkávací světla. Tam už jaksi deaktivace nepomůže, když to je to minimum, co auto umožňuje.
Ji/Ri
.... v této kategorii hraje jasný prim P508 nebo V S60....ale k zpět k těmto dvěma krasavcům. Každý má své charisma, každý brnká na jiné struny... co by ale rozhodovalo?
No především to, že Opel se netěší takovému zájmu zlodějským haj.z.lům. Sup ano. Sup má pohodlná sedla, ale Opel je dál.... u supa se mi líbí "obsah kelímků" ... Moje volba by byla jednoznačná a přesná: Opel Insignia.... a vezmu-li v úvahu, že 4x4 je už v kombinaci se silnějším ropou... není co řešit.... Insi....
No především to, že Opel se netěší takovému zájmu zlodějským haj.z.lům. Sup ano. Sup má pohodlná sedla, ale Opel je dál.... u supa se mi líbí "obsah kelímků" ... Moje volba by byla jednoznačná a přesná: Opel Insignia.... a vezmu-li v úvahu, že 4x4 je už v kombinaci se silnějším ropou... není co řešit.... Insi....
sandeman
Nespochybujem kvality superbu, mal som moznost sa zviest v 2,0 TDi 125 kW DSG. Je to skvele auto, kvalitne materialy, spracovanie, jazda, ale ten dizajn...Nemozem sa preniest cez zadnu cast. Ten sedano-liftback akosi nevyzera podla mna vobec dobre a zmysel v tom dvojitom otvarani nevidim. Insignia je dizajnovo krajsia, ale priestorom ju drti Superb. Nejaka kombinacia oboch by asi bola idealna.
Asi tak. Ja byt sefom skody, tak prva vec co spravim je ze vymenim sefdizajnera, ale v momente. Skody by nemuseli byt ani zle auta, leby ten dizajn nebol taky otrasny. Este na Yetiho a ked zazmurim obe oci, tak na najnovsiu oktaviu sa da ako tak pozerat, ale zvysok flotili je hrozny otras...
No tak v tom sem jel taky a jízdníma výkonama jsem byl trošku zklamanej. Vzhledem k tomu, že to je těžká kára s tím má i 125 kW dost práce a přitom by stačilo z toho auta "otrhat" 150 - 200 kilo a ztratí to tu svoji těžkopádnost. Jinak moc příjemný auto.
3_diamanty
svojou nadhernou eleganciou a technickou dokonalostou sklbenou s nadstandardnym komfortom a nadcasovym dizajnom podciarknutym prislovecnou spolahlivostou a bezkonkurencymi zarukami a imidzom urcite v pohode zadupal insigniu do zeme :yes😒br />
>😁
>😁
Ty jsi vážně ten nejsrandovnější analfabet, kterej se těmahle diskusema proplejtá. Nechce se ti číst pár-řádkový článek, ale máš živočišný nutkání vyplodit tu takovouhle hroudičku? >😁
btw. jako Sybila si opět zklamal, nevyhrál :no:
btw. jako Sybila si opět zklamal, nevyhrál :no:
Niekedy je fakt lepsie si clanok aj precitat, nech potom clovek nevyzera v diskusii ako hnup 😉
To kdyby tam byla Kia, ta by ho svou iluzorní zárukou a rozpadající karosérií roznesla na kopytech...
jozephko
Momentálne najväčšou slabinou oplov je ich ich hmotnosť. Či už je to Astra, Insígnia, ale aj nová Zafira. vždy sú oproti konkurencii najmenej o 100 kg ťažšie. Následky sú jasné: pri rovnakom výkone motora citeľne horšie dynamické vlastnosti, vyššia spotreba a z dlhodobého hľadiska aj vyššie opotrebovanie spotrebného materiálu. A najsmutnejšie na tom je, že väčšie rozmery a vyššia hmotnosť Oplov sa vôbec neprejavuje na väčšom priestore pre cestujúcich a náklad - skôr naopak - viď nová Astra vs Golf.
Keď sa prípadný záujemca pozrie do porovnávacích tabuliek, tak len ťažko nájde "lenivejšie" autá ako je Opel. Zrýchlenie 118 kW auta strednej triedy na stovku za 10,6 s akurát tak na smiech. Aký obrovský rozdiel je to napríklad oproti Mazde, kde každý nový model je aspoň o 50 ľahší ako ten predchádzajúci.
Keď sa prípadný záujemca pozrie do porovnávacích tabuliek, tak len ťažko nájde "lenivejšie" autá ako je Opel. Zrýchlenie 118 kW auta strednej triedy na stovku za 10,6 s akurát tak na smiech. Aký obrovský rozdiel je to napríklad oproti Mazde, kde každý nový model je aspoň o 50 ľahší ako ten predchádzajúci.
Kde jsou doby, kdy stejně prostorná Vectra A měla pohotovostní hmotnost 1100 kg 😄
A 200 koní s 6 kvaltem bez omezovače. 😉 Pak ta potvora uměla jezdit i přes 250. A zrychlení jak raketa.
ano, su tazsie, ale nepredpokladam, ze zakaznik rozhodnuty pre astru, alebo insigniu bude riesit 100 kilo pohotovostnej hmotnosti 😉
PS: ked pises o lenivosti, tak si pozri test mazdy 3, ktory tu bol uvedeny nedavno 😉
PS: ked pises o lenivosti, tak si pozri test mazdy 3, ktory tu bol uvedeny nedavno 😉
Já bych spíš řekl, že problémem Opelu je image, zejména v Německu. Tam Opel (ani Ford) není chápán jako 100% německá značka (jako třeba VW, Mercedes, BMW...) protože prostě patří Američanům...
O hmotnosti myslím většina zákazníků ani neví resp. je jim to fuk.
O hmotnosti myslím většina zákazníků ani neví resp. je jim to fuk.
Je to tak v obou případech. Opel dávno není německá značka a je to znát. A u Fordu si nejsem jistý - tedy jisté je, že Ford je americká značka, která má montážní závody i v Evropě. Ford je tedy stejně evropská (německá) značka jako je Hyundai česká automobilka.
To bych jako problém vůbec neviděl, protože tento nedostatek si Opel a Ford bohatě vynahrazují svým postavením ve VB.
Nemyslim si, ze mas pravdu v tom, ze zakaznikom je jedno aku ma auto hmotnost, lebo ked sa zvezies na aute, ktore ma papierove hodnoty vcelku slusne a ocakavas, ze auto sa bude podla toho aj adekvatne spravat ostanes nemilo prekvapeny.
Pri skusobnej jazde na novej Astre som takto nemilo prekvapeny ostal ja, kedze som ocakaval nieco uplne ine. Sadnes do konkurencie a zrazu ten rozdiel citis, hoc aj na papierovo slabsom motore. Ista tazkopadnost novych Oplov je dovod preco by som si Astru ani Insigniu urcite nevybral. ;-\
Pri skusobnej jazde na novej Astre som takto nemilo prekvapeny ostal ja, kedze som ocakaval nieco uplne ine. Sadnes do konkurencie a zrazu ten rozdiel citis, hoc aj na papierovo slabsom motore. Ista tazkopadnost novych Oplov je dovod preco by som si Astru ani Insigniu urcite nevybral. ;-\
To je slabina akurat tak na diskusiach, 99% ludi neriesi, ci ma o pol sekundy horsie zrychlenie ako by mohol mat, alebo ci ma spotrebu namiesto 6,3 az strasnych 6,8 (pricom mam lepsie zrychlenie a vciac Kw i Nm. To su parametre ktore o kupe auta nikdy nerozhodnu, alebo skoro nikdy.
V Zafire sa vacsie rozmery prejavili ako v prvom Opli naozaj naplno, Insignia inak nie je ani tazka, ma upne standartne hmotnosti na triedu.
A Astra vazi tolko isto, ako minula generacia Focusu, ktora bola vseobecne povazovana za najlepsie jazdiace auto triedy...
Samozrejme, nepopieram, ze by som nebol radsej, keby nasa Insignia vazila 1300 kg, ale nie je to nic, co by pri vybere malo nejaku podstatnejsiu vahu.
V Zafire sa vacsie rozmery prejavili ako v prvom Opli naozaj naplno, Insignia inak nie je ani tazka, ma upne standartne hmotnosti na triedu.
A Astra vazi tolko isto, ako minula generacia Focusu, ktora bola vseobecne povazovana za najlepsie jazdiace auto triedy...
Samozrejme, nepopieram, ze by som nebol radsej, keby nasa Insignia vazila 1300 kg, ale nie je to nic, co by pri vybere malo nejaku podstatnejsiu vahu.
Machýrek
Insignia je po letech paskvilu nadherne auto - Superb se muze jit zahrabat - osobne bych mel akorat problem s logem na kapote - stejne jako VW ma stigma socialni znacky.. ale stejne je pekna 😄
nebezpecnavosa
Například z hlediska bezpečnosti, je lepší při srážce sedět v lečím, nebo těžším autě (já vím, "speciální deformační zóny" z reklamy) ? A vůbec, jak se pozná "vysoká hmotnost" ? Není to jedno kolik auto váží, když ve výsledku má spotřebu a výkonnostní parametry stejné, nebo skoro stejné jako auto lehčí podobné kategorie (Mazda 6 není čtyřkolka).
Ne, vysoká hmotnost nemá jen nevýhody. Výhodu má, když táhneš koně na přívěsu, a nebo když chceš prorazit cihlovou zeď. Naopak při srážce je vždy lepší sedět v lehčím autě se stejnou tuhostí. Tedy pro příklad, pokud pojedeš v Opelu prázdném a Opelu plně naloženém, je vždy lepší jet v prázdném. V první řadě pro aktivní bezpečnost, např. jízdní vlastnosti, schopnost měnit směr, hbitost, zatížení pneumatik, v druhé řadě pro pasivní bezpečnost, kdy těžší vůz nutně znamená vyšší energii následně se měnící v deformaci vozu. Nejsou pouze srážky s vozem, ale i s pevnými překážkami.
Takže, pokud vozy mají stejnou dynamiku i spotřebu, vždy je lepší mít lehčí vůz. Druhou stranou mince je že těžší vozy obvykle také mají lepší deformační zóny, ale uvažujeme o stejně tuhém skeletu.
Takže, pokud vozy mají stejnou dynamiku i spotřebu, vždy je lepší mít lehčí vůz. Druhou stranou mince je že těžší vozy obvykle také mají lepší deformační zóny, ale uvažujeme o stejně tuhém skeletu.
Jenže to je pravě ono, o stejně tuhém skeletu uvažovat nemůžeme už z podstaty věci. Težší auta mají vždy tužší deformační zóny. A vzhledem k tomu že vetšina nehod se odehrává do deformovatelné překážky, nejčastěji jiného automobilu, je težší a tužší auto ve srovnání s tím s kým se srazím vždy výhodou. Protože velkou část energie pak za mě ztlumí deformační zóny menšího auta. Na todle dlohou dobu hráli v BMW a Mercedesu, že dělali tužší auta než konkurenti a jejich řidiči pak vycházeli z nehod lépe. Takže pokud to z tou tuhosti nepřeženu, aby nevycházelo při nehodě větší přetížení než cca 40g, je to prostě výhoda.
Jarda86
Insignia je opravdu pěkné auto. Zrovna uvažuji o koupi nového auta a insignia je horký favorit. Pemýšlel jsem i o Passatu a suberbu ale ty se hodně kradou a nejsou tak hezké jako Insignia!!
Lio
Superb verim ze nie je zle auto, ale dizajnovo je minimalne o 1 uroven horsie ako Insignia....
Činda
Superb Ambition 2.0 TDI CR DPF 103 kW 6-stup.automat 4x4
Pohotovostní hmotnost s řidičem 1.645 kg
Celková hmotnost 2.208 kg
Užitečná hmotnost s řidičem 638 kg
Brzděný přívěs při stoupání 12% 2.000 kg
Nebrzděný přívěs 750 kg
Opel Insignia
Hmotnost & zatížení Hatchback, 5-dv.
Hmotnost vozidla 1503
Kapacita palivové nádrže 70
Nejvyšší hmotnost bržděného (12% sklon) / nebržděného přívěsu (kg) 1150 - 2000 / 750
Nejvyšší povolená hmotnost (kg) 2035
zdroj [odkaz] a [odkaz]
Pohotovostní hmotnost s řidičem 1.645 kg
Celková hmotnost 2.208 kg
Užitečná hmotnost s řidičem 638 kg
Brzděný přívěs při stoupání 12% 2.000 kg
Nebrzděný přívěs 750 kg
Opel Insignia
Hmotnost & zatížení Hatchback, 5-dv.
Hmotnost vozidla 1503
Kapacita palivové nádrže 70
Nejvyšší hmotnost bržděného (12% sklon) / nebržděného přívěsu (kg) 1150 - 2000 / 750
Nejvyšší povolená hmotnost (kg) 2035
zdroj [odkaz] a [odkaz]
Problem je v tom, ze Opel neudava vybavu ani motorizaciu pri tejto hmotnosti. Napriklad Astra 1,4 turbo 140koni ma vyse 1400kg. Tych 1500kg pri Insignii bude tak za 1,6 85kw a zakladnu vybavu.
No on opel s tou hmotností u Insignie docela rád mlží nebo mlčí, realita je taková, že Insi hatchback se 4x4, automatem a dieslem se bude blížit 1900 kg. Kamarád má s manuálem a říká že to má kolem 1850kg. 8-s
Xawier
...a to řízení v Insignii se vám jako líbí jo? >😁 Fascinuje mě, že v "odborném" testu si o tomto nepřečtu žádnou zmínku. (nejen) Podle mě má Insignia suveréně nejhorší řízení ve střední třídě. Možná vůbec mezi všemi vozy na trhu. Mnoho lidí co v ní jelo se vyjadřovalo dokonce slovy jako "nebezpečné" atd.! Totálně přeposilované (kdyby po věnci běžela myš,tak se volant volně otáčí) a to v jakýchkoli rychlostech,bez sebemenší zpětné vazby a navíc neuvěřitelně nepřesné...
Podvozek má Insignia velmi dobrý,ale řízení ho dle mě v celkovém vyznění degraduje hluboko pod úroveň Superbu.
Podvozek má Insignia velmi dobrý,ale řízení ho dle mě v celkovém vyznění degraduje hluboko pod úroveň Superbu.
Tak neviem na com si jazdil, ale ja uz mam par Insignii odjazdenych a rozhodne je to vec, ktoru by som ani nahodou nekritizoval (v porovnani s hocicim v triede).
Dokonca som to este ani nikde nepocul, ze by sa na toto niekto stazoval.
Dokonca som to este ani nikde nepocul, ze by sa na toto niekto stazoval.
Makovnik
S tymi spominanymi spotrebami to take zhave nebude, staci sa pozriet na dlhodobe spotreby uzivatelov: Superb ma priemer 6,84 [odkaz] Insignia 7,09 [odkaz] Pritom su Insignie vseobecne tazsie auta a motor ma mierne vyssi (i ked vraj necitelne) vykon.
V prospech Insignie hovori znacne lepsi dizajn, ovela prijemnejsie sedacky (akoby odliate pre moj zadok) a lepsi podvozok.
Superb ma akurat vacsi kufor (notoricki vozici odpadu to iste ocenia) a viac miesta vzadu, co vsak uz pri tak mnozstve miesta u oboch aut nie je podstatne.
V prospech Insignie hovori znacne lepsi dizajn, ovela prijemnejsie sedacky (akoby odliate pre moj zadok) a lepsi podvozok.
Superb ma akurat vacsi kufor (notoricki vozici odpadu to iste ocenia) a viac miesta vzadu, co vsak uz pri tak mnozstve miesta u oboch aut nie je podstatne.
BruceWayne
Škoda zbytek světa 😄 Výrobky od obou značek jsem vlastnil a byl jsem s nimi celkem spokojený, ale asi bych si vybral z testovaných? Opel. Je hezčí na pohled a interiér je povedenější. Většina řidičů sedí ve předu a obří zadní prostor u Škody nevyužije >😁, do kufru Opelu nacpu mrtvou tchýni bez problému a rozdíl několika deci paliva je velice nepodstatná záležitost. Řidič určuje spotřebu 😉
Moja rec, ja by som sice skor mondeo, 4x4 nevyuzijem.. Ale presne tak, Ja sedim vpredu a keby som bol taky pan ze sedim vzadu, kupujem nieco ine ako skodovku. A pre mna musi byt auto aj pekne cize superb ee.
Když budeš mít výšku 2 metry jako já a pár kilo k tomu, tak si určitě vybereš Superb, jinak budeš mít místo 4 místného auta ( to 5 místo jako imitaci neuznávám ), jenom 3 místné. Za mě si kromě Supu sedne jedině tak beznohý dědeček >😁. A to včetně Audi A8, snad jedině Long to řeší 😉
je to mozne ale takych ako ty je malo. Predpokladam ze aj nohavice si tazsie kupujes, ako bezni ludia. Ale to je normalne. Inac aj v Mondeu by za tebou zostalo este trochu miesta. A to nielen vzadu ale aj na sirku..
Autoservis
Autoservis
Budu li chtít repré auto vyberu si Superba. Budu li chtít vyčnívat z řady tak určitě s Insignii. Každý model si určitě najde svoje zákazníky kteří ví co chtějí a za co chtějí platit
Kneblis
Pokud budu chtít vůz od značky, které nevyrábí jen samé sociální vozy tak určitě zvolím Opel. 😄
Jinak z téhle dvojky bych si osobně nevybral.... Ceny rozhodně ne lidové, dynamické výkony poměrně mdlé.... Trošku nuda....
Superb nen špatné auto, ale ten vzhled zejména odfláklé zadní části prostě není pro mě. Vůbec mi připadá, že dost rychle zestárnul. Insignia je OK, u nás jich moc nevidím, v Německu jsou na každém rohu.
Tu musime par kg pridat za automat a par ubrat, lebo je to lift. cize hmotnost tychto dvoch aut bude asi rovnaka, pripadne o malo lepsia pre Opel.
Ale tak traktor bude stale traktor. Zere cca o pol litra na 100 km viac, ale je o nieco silnejsi, takze sa to vyvazi.
[odkaz]
[odkaz]
>😒]
Co sa spotreby tyka, koncern vedel vzdy spravne nastavit palubny pocitac, takze ked si ich kupec sadne k tomuto testu, hned mu stupne tlak, kolko preplatil penazi, ale potom hu ukludni ta imaginarna spotreba. Dobre si kupil :yes: