Videa

Zpět na článek

Peugeot 107 obětí driftujícího Fordu Mustang (video)

23 komentářů

Ronault.
>😁 :yes:
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alambert
saldy
Vyholena hlava je v poho, ale ted si představ že si na hlavu narazí kšiltovku, a ted ten mistr elegance vyleze v teplákách za doprovodu hip hopu. ;-\
Nove Milla Giri
zdravicko, ako sa dari? nejake novinky zo svedska? 😄
supergutik
libi se mi, ze: Nebezpečí blížícího se ze zcela nečekaného směru si řidič malého francouzské hatchbacku nejspíš všiml až na poslední chvíli a nestačil prakticky nijak zareagovat.

a jak asi mohl zareagovat, kdyz nemel kam uhnout... toto asi nepsal motoristicky novinar, ze??
blowiik
>😁
alambert
_MT_
Jak píše Klaudius - blbec nesrazí blbce, ale spíš někoho nevinného (tedy někoho, kdo se na silnici chová slušně). Ve skutečnosti je to dobrá zpráva, protože to znamená, že blbců je pořád minorita. >😒]
Klaudius
Myslel to asi tak, že na blbcov obvykle na cestách doplácajú nevinní. V tomto prípade potrebuje skôr doučovanie z jazyka slovenského a trénovať písanie.
Merrill
to co předvádějí chlapci z divokýho východu mě už ani moc nepřekvapuje.. tohle byla spíš taková oddechová akcička nemotory, na netu je z ruských silnic bohužel vidět i hodně drsných věcí, kde se stále opakuje to samé, totální ignorace všech pravidel (jízda na červenou, plná čára, chlast a podobný..). Bohužel hodně rusů už jezdí i u nás, hlavně na karlovarský.. a pozor, nehledejte je v RSách nebo podobných hybridech, většinou sou to min. dvoutunovky od mercedesu.
Parda71 (BMWfans)
Nechci rozumovat, ale podle mě se spíš lekl, ubral plyn a hodilo ho to na druhou stranu. Kdyby plyn podržel, tak by to možná uřídil, ale to je moc kdyby a je to stejně fuk >😁
Lio
V tomto suhlasim. Ked vidim to video, tak mam chut toho ***a v mustangu nakopat do papule... Aj ja mam rychle auto, ale taketo piccoviny v meste nerobim a obzvlast v beznej premavke a uz vonkoncom nie na vlhkej vozovke.
Enthusiastic.driver
No, blbnout na křižovtace kde je docela hustý provoz, to je opravdu blbost. Ještě na kluzku a s bestií jako je Mustang...
blowiik
Taky jsem se nad tím převratným zjištěním pozastavil
blowiik
Hele, koukám, že ty začínáš mít opravdu vážný duševní problémy. >😁

btw. taky si holim hlavu, takže by ses radši měl v zájmu svého duševního klidu odebrat diskutovat na jiný automobilový server, aby tě takový "psychouši" jako já neohrožovali... I když, jak teď čtu to s tou izolačkou přes papulu, tak možná radši server změním já. 8-s >😁
jirin
Upozornuji na to tady uz delsi dobu, jsi nevyrovnany zavistivy a mentalne retardovany jedinec. Jinak si to nedovedu vysvetlit co jsi napsal....
Renton
Keby mal Hyundai, das mu pusu? 😉
T613
pokud máš opravdu takové tendence tak doporučuji navštívit psychologa, který ti takové stavy pomůže zvládat.
vrkuboy
"bohuzial je to tak ze vacsinou ti nevinni" Při každé nehodě je jeden viník a druhý je oběť >😁
britas1
Asi ji moc rád nemáš když ji přeješ něco takového.. >😁
IceDive
Napis mi kontakt na teba. Vybavim ti sedenie u priatelky na psychiatrii. 😉
3_diamanty
doplacaju na demenciu sprostych, co narobime ;-\

uz dofrajeroval, inak to video je uz opat postarsie, videl som ho tak par dozadu na inych weboch

silne auto s najvacsou pravdepodobnostou u nas = prazdna gebula a ak je vyholena tak to plati dvojnasobne od takych ludi cim dalej uz parkrat som si takto pomohol ze som si ich nevsimal :yes: su to vacsinou psychopati alebo gadzovia z dediny, ruky od nich prec psychosov

Ved to je nenormalne co sa dnes deje, staci citat spravy a kazdy den nejaky vypatlanec sfetovany alebo ozraty alebo inak postihnuty sposobi nejaku nehodu, pokial sa zabije sam je to len dobre ale velakrat sa stane ze sposobi ujmu nevinnym a to nas.ere. Mam voci takym postihom averziu a ked vidim take videa magorov mam chut vrazdit. Je jedno ci ma rollsa ferrari alebo staru astru, mne by to urobil tak mu izolackou pretiahnem papulu, pri magoroch sa neovladam a strach ide bokom.