Novinky
Infiniti je deisgnove vytecny vuz s prvotridni technikou. Dynamicky design snoubici se s dynamickou jizdou. Spolecne s Lexusem jsou rovnocenymi partnery/konkurenty evropske premie.
Co se tyce vozu z clanku, jde o (podle pridane galerie) designove povedeny kousek ctici svuj puvod. Za toto patri Infiniti :yes: . Myslim si vsak, ze GS na poli vzhledu i techniky (hybrid) stale vede.
Co se tyce vozu z clanku, jde o (podle pridane galerie) designove povedeny kousek ctici svuj puvod. Za toto patri Infiniti :yes: . Myslim si vsak, ze GS na poli vzhledu i techniky (hybrid) stale vede.
ve velké většině s tebou souhlasím,design výtečný,dynamika na povrchu i uvnitř,potažmo skvělá jízda i to,že to je na první pohled infiniti a nepoužívá jen módní prvky,ale jde ke kořenům vlastního původu.nesouhlasím jen s tím,že ji gs převyšuje.je to jen a jen tojoty cesta s hybridem a podle mě jen zbytečně navyšuje cenu.obě to jsou "prémie"(jak to slovo nenávidím),ale každá na to jde jinudy-infiniti jízdní vlastnosti,lex pohodlí...toť můj subjektivní pohled...jinak nádherný auto a INFINITI FOREVER 😉
Naprosto famozni jak z venku,tak uvnitr.Jak uz to tu nekdo zminoval,taky se mi libi jak si po generace udrzuje svoje rysy. :yes:
infiniti jsou krasny auta a tohle emko to jen potvrzuje, je nadherny (hlavne predni cast)...
no uz ked sa toto niekomu aspon trosililinku nepaci..tak musi byt zaujaty voci infiniti alebo japonskym autam, alebo nema rad auta.
Niet nad reál, z obrázkov nie je vždy človek múdry...