Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Infiniti M: Virtuální premiéra nového modelu

19 komentářů

Pierro
Vypadá fantasticky. Lépe než konkurenční Lex GS. Líbí se mi a moc. Infi jede... 😉
Klaudius
No ja neviem, na obrázku mi to pripadá ako nie úplne vydarený Kórejec spred pár rokov...hlavne spredu a zadobočný pohľad...
Niet nad reál, z obrázkov nie je vždy človek múdry...
briza
Jo, prvni co me napadlo - stare Hyundai Coupe. Ale ten interier je pekny.
pelikoš
no tak se mrkni pravdě do očí a zamysli se jak vypadaly korejský auta před několika lety...no i dneska žádná sláva :-!
Klaudius
To by som s takou istotou netvrdil.
pelikoš
já teda jo a klidně se i podepíšu a podtrhnu...heč
essesant
100 lidi 100 chuti. Me se to moc nelibi. Je citit, ze domaci trhy jsou Japonsko a USA. Jako osvezeni nabidky to muze byt zajimave. Infinity jsem jeste neridil a podle testu to nemusi byt spatny zazitek 😉 Prej neco jako BMW v baleni Lexus 😄 Tak snad bude prilezitost...
KANKUNEN
Interiér, ten je velmi příjemný a exteriér je výborný a zachovává si rysy Infinity. Co kombíček by nebyl?
pelikoš
myslím,že asi nebude...
Ricardo
Od země až po spodní hranu oken velmi pěkné :yes: tvar předního a zadního sloupku se mně už na fotce tak moc nezamlouvá...
:yes: vyzera skvele, niet co dodat
acALIEN
Pekne pekne.... btw jak bylo?
marianek
Infiniti je deisgnove vytecny vuz s prvotridni technikou. Dynamicky design snoubici se s dynamickou jizdou. Spolecne s Lexusem jsou rovnocenymi partnery/konkurenty evropske premie.
Co se tyce vozu z clanku, jde o (podle pridane galerie) designove povedeny kousek ctici svuj puvod. Za toto patri Infiniti :yes: . Myslim si vsak, ze GS na poli vzhledu i techniky (hybrid) stale vede.
pelikoš
ve velké většině s tebou souhlasím,design výtečný,dynamika na povrchu i uvnitř,potažmo skvělá jízda i to,že to je na první pohled infiniti a nepoužívá jen módní prvky,ale jde ke kořenům vlastního původu.nesouhlasím jen s tím,že ji gs převyšuje.je to jen a jen tojoty cesta s hybridem a podle mě jen zbytečně navyšuje cenu.obě to jsou "prémie"(jak to slovo nenávidím),ale každá na to jde jinudy-infiniti jízdní vlastnosti,lex pohodlí...toť můj subjektivní pohled...jinak nádherný auto a INFINITI FOREVER 😉
Mates29
Naprosto famozni jak z venku,tak uvnitr.Jak uz to tu nekdo zminoval,taky se mi libi jak si po generace udrzuje svoje rysy. :yes:
pelikoš
stačí se na to podívat vícekrát a líbí se víc a víc..
twistedTSD
infiniti jsou krasny auta a tohle emko to jen potvrzuje, je nadherny (hlavne predni cast)...
no uz ked sa toto niekomu aspon trosililinku nepaci..tak musi byt zaujaty voci infiniti alebo japonskym autam, alebo nema rad auta.
:yes: