Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nový Volkswagen Beetle oslovuje víc mužů než předchozí model

Zákazníci aktuálního Volkswagenu Beetle jsou ze zhruba 43 % muži, další má lákat i varianta se vznětovým motorem.
Zpět na článek
24. 3. 2012 12:46
25. 3. 2012 10:56
24. 3. 2012 16:19
neregistrovaný "Culdaraztriptaco"
24. 3. 2012 21:52
neregistrovaný "Culdaraztriptaco"
25. 3. 2012 07:50
24. 3. 2012 10:44
TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
Tohle auto tu scházelo. Prostorově na svůj status retroikony v podstatě nekompromisní vůz, žádný bárbínovský kýč, festovní testosterovová infúze.

První co člověka při kontaktu s Broukem ohromí je neuvěřitelně mile působící designový třidéefekt. Je to dáno v kontextu silniční reality výraznou členitostí karoserie, členitostí, která na silnice vnáší prvek čerstvosti, přitažlivosti, výjimečnosti, žádné výraznosti zahlazující konkurenční přizdipokusy zaujmout na Via Appia holky, co si nevěří...

Auto má silné charisma, zploštělá střecha, nižší, velmi široký silniční postoj pak dravčí intuici sledovatele orientuje až někam k číslu... 911. Velmi cenná, potřebná a logicka vizuální korespondence. V tomto kontextu je nutno vyslovit jemné kritické slovo na adresu předchůdce, který svou obloukovitou jednosměrností neevokoval takřka nic.

Po otevření pak doslova ohromí styl a jedinečnost kabiny. Tato markanta, na fotodokumentaci nevýrazná, vyniká opravdu až při živé zkušenosti. Byl jsem poměry v kabině doslova nadšený - všechno má historizující opar, současně pak oživeno moderním trendem, ať už se jedná o navigaci či volant. Místa (vpředu) je nadstandardně, ergonomie tradičně slaví úspěch.

Nepraktičnost v podobě manšího zavazadlového prostoru je vyvažována vskutku královským místem i na zadních sedadlech. Na autě není nic, co bych snad měl zmínit v negativní rovině, neboť když do dojmů zapojím i světový dvoulitr na dvěstě koních, špičkovou zadní nápravu, zdá se, že Brouk překonává samozřejmě svou retrotřídní (jižní) konkurenci o doslovnou vesmírnou garáž, on snad dokonce překonává v jistém filosofickém pohledu i sám sebe. Jednoznačná trefa. No a pokud tam narveš ten dvoulitr, pak si s levačkou na rámu bočního okna dáš k snídani v dlouhým táhlým kdejakýho Giuliettistu i s jeho ondulovanejma chlupama.

Můj osobní estetický diskusní vklad pak koncentruji do postoje, že to chce klasicistní kola, žádnou modernu, sympatickou barvu a pokud toto splníš, stane se tvůj brouk rázem ceněnou silniční ikonou.

No, je to trefa - [odkaz] :yes: Nebo, že by se tu snad našel někdo... [odkaz] 8-s 8-s >:-[] :no:

BRAVWO BRAVWO BRAVWO :yes:
Rozbalit vlákno
10
Avatar - 3_diamanty
24. 3. 2012 10:58
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
f500 vyzera 100krat lepsie ako terajsi novy beetle a 10 000krat lepsie ako stary beetle, skoda ze pri starom beetle si nevyskakoval asi nebol dovod ze? Vtedy si nemachroval, zaujimave :-)

Ten novy beetle je po troch pohladoch rovnaka nuda ako ten stary navyse ani interier ma az tak neohuruje uz ako pri prvom pohlade, to auto zostarne rovnako rychlo ako stary beetle a za dva tri roky bude z neho nudne vajce, uz ani pre zeny nie je vhodne lebo je velke a do mesta uz je aj golf praktickejsi ;-)
24. 3. 2012 11:06
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
Jaká škoda, New Beetle nepatřil mezi majstrštyky. Na rozdíl od tebe jásám jen tam, kde je to důvodné. Tvá plakátová infantilita v hodnocení F500 jen dokonale vykresluje tvůj garážový estetický cit.

Nahoře píši, že fotografie v případě Brouku logicky nefunguje v potřebné čitelnosti, neb brouk je právě dokonalý v prostorovém provedení, ale to je nuance, kterou ty nejsi evidentně schopen pojmout. Co se týká tvého hodnocení praktičnosti ve vztahu ke Golfu, no, k tomu snad jen legendární reakce - zkus mokrý hadry... 8-s ;-)
Avatar - KubikCv
24. 3. 2012 11:31
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
Nehledám v tom testosteron...jen si to prostě kupuje víc homosexuálů >:D
24. 3. 2012 11:51
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
S odkazem na tvé informace, zejména na tu "básničku" v profilu se snad k tvému příspěvku ani nebudu vyjadřovat... 8-s 8-s :no:

Ostatně výběrem některých svých aut bys mohl směle aspirovat na předsedu okresního sdružení těch homosexuálů u vás v okrese...
Avatar - KubikCv
24. 3. 2012 12:13
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
A co mohu z "uživatelské karty" soudit o Tobě?
Literární teoretik?...člověk co se nudí u PC a má přístup k internetu? Zoufalý vyslanec z Wolfsburgu?

Básničky neskládám...mám jen rád jazyk český.

K těm autům...prostě si plním skromné dětské sny....vyrůstal jsem v té době a auta typu Trabant...4taktní Wartburg...Fávo byly novinky v té době.Tak jsem si je prostě časem pořídil a mám k nim víc než osobní vztah.Neumím totiž zapadnout do davu s mainstreamovým autem...
24. 3. 2012 12:17
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
Ach, jak se snazis tam ten testosteron nacpat. GTI, uz jsem ti psal nekolikrat, ze ani LandCruser z tebe chlapa neudela. Pro tebe je prave takove zzenstele auto, jako prave tento Brouk. Konecne si priznej, ze jsi zkratka na chlapy, verejne to zde priznej a hned si te budou lide vazit vic.
Ono neni divu, ze zde kopes za Brouka, vid.....brouku ;-) >:D ??
24. 3. 2012 13:05
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
No nevím,ve mě to auto evokuje pojízdnou kupku sena a z té dobré retro neuděláš >:-[] ale abych jen nehanil,tak když srovnám starou a novou kupku,tak nová je přece jen trošku pohlednější. ;-)
24. 3. 2012 14:00
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
O tebe je známe, že máš predstavu o vkuse a gýči prevrátenú.
24. 3. 2012 14:05
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
:-) Díky, považuji to za pochvalu...
24. 3. 2012 17:33
Re: TESTOSTERONOVÁ INFÚZE
hlavne v kombinaci s 1.4TSI je zcela neodolatelny. skus aj hadat preco? dobre spoznas pravych chlapov v servise , mozno niektory z nich aj prijme od dotycneho co si tu sexi karu kupi pozvanie na kafe. ale teraz vazne, toto si ziadny normalny chlap nekupi
Avatar - Machýrek
24. 3. 2012 12:46
Gay party
:yes: palec nahoru VW za trendy doplnek na klucici party, bude k mani take v kabrio? >:D >:D >:D
Rozbalit vlákno
2
24. 3. 2012 16:24
Re: Gay party
co blbneš, vole? tohle je drsnej bourák pro frajery s potetovaným předkloktím!!! zvlášť když tam vetkneš ten světovej dvoulitr na dvou stech kobylách!!! pak stačí pár lysohlávek a máš z toho korvetu!!!
25. 3. 2012 10:56
Re: Gay party
Aká korveta, veď to je porše pre švorcákov čo na porše nemajú...
24. 3. 2012 16:19
Až druhořadá testosteronová infuze
Prvořadou testosteronovou infuzi je za všech okolností jednoznačně a nepochybně motor 1.4 TSI! To vědí všichni, kdo maj načteno a odžito! Jinak jako vždy trojdimenzionální famózní superhypersubmejnstrýmovej óbrsukces!! BRAWO WV! JAKO VŽDY! :yes:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Culdaraztriptaco"
24. 3. 2012 16:19
Bylo to tu již mnohokrát, ale...
... myslím, že za zmínku to stojí. Zvláště v kontextu diskusí, kde se automobilismus pojí s psycholgií jedince a obecnou sociologií.

[odkaz]
Rozbalit vlákno
5
24. 3. 2012 16:21
Re: Bylo to tu již mnohokrát, ale...
Hlavně pamatuj, že nejsi nic, než tvoje auto!! :yes:
24. 3. 2012 19:26
Re: Bylo to tu již mnohokrát, ale...
Je to dobry pro zasmani, presentovat to jinak je detinske...
neregistrovaný "Culdaraztriptaco"
24. 3. 2012 21:52
Re: Bylo to tu již mnohokrát, ale...
Celou anketu lze označit za dětinskou.
25. 3. 2012 00:26
Re: Bylo to tu již mnohokrát, ale...
Svym zpusobem ano.
Gayove v sobe maji neco zenskeho a zeny jsou velmi detinske, takze je to prirozene.
A vysledky teto ankety lze s velkou pravdepodobnosti predvidat.
Tezko vyhraje nejake "chlapacke" auto jako SRT10 treba.
Spis to bude neco kulatoucke, barevne, hezky tvarovane a obecne zname.
Tedy ve Francii, o ktere se tam pise, je celkem nasnade, ze na celnich prickach bude neco od Peugeotu, VW, Alfy a Fiatu.
Koneckoncu je to roubik do huby vsem tem dristalum s "nudnym designem" na rtech - kdyz i citlive a umelecky zalozeni gayove davaji design (ano, vzhled) VW na roven Alfe >:D
Avatar - KubikCv
24. 3. 2012 20:02
Re: Bylo to tu již mnohokrát, ale...
GTI je homosexuální americký emigrant? >:D
24. 3. 2012 16:29
Třeba se to někdy VW naučí...
...ale než se tak stane, stane li se tedy někdy, musí závidět retromodely Fiatu...a koneckonců i Crysleru, jehož PT Cruiser je o třídu věrohodnější, než tenhle pseudobrouk.
Rozbalit vlákno
2
Avatar - white label
24. 3. 2012 16:47
Re: Třeba se to někdy VW naučí...
Zrovna PT Cruiser je v tomto ohledu dost nepovedený "retrohybrid"... 8-s ;-)

P.S. Už podle tvého profilu je jasné, že podle tebe je nepovedené vše od koncernu VW a vše co je jakkoli spojeno s Fiatem (aktuálně včetně Chrysleru) je naopak trefa do černého.
A když se úspěch tvých oblíbených značek (Fiat/AR/Lancia) dlouhodoběji nedostavuje je třeba alepsoň pomluvit ty, kteří ho naopak mají..., vítejte v bývalém "východním bloku". :*) >:-[]
24. 3. 2012 18:29
Re: Třeba se to někdy VW naučí...
Italské auta se mi libí, o tom žádná, ale bavíme li se pouze o retromodelech, tak skutečně nevidím důvod, proč by jsem neměl vyzdvihovat pětistovku a zatracovat brouka. Myslím že počty prodaných kusů a názory odborníků mluví za vše.
24. 3. 2012 19:48
Pěkný auto pro baby
Musím přiznat že ač spíše odpůrce VW to auto není zase tak špatný. Aspoň zvenku. Uvnitř se ale mohli odvázat trochu více. Nějaký pěkný babě by to auto celkem slušelo. A pokud se jí někde na cestě pokazí motůrek tak se jistě najde spousta chlapů co ráda pomůže. :-)
Rozbalit vlákno
0
24. 3. 2012 20:15
Poškrabany hřbet
Až dokážeš holku rozparádit tak, že ti poškrábe hřbet můžeš jezdit v čemkoli. Pochopíš, že o ***ských autech nejvíc vykřikují ti co nemají jasno ve vlastní orientaci...
Rozbalit vlákno
0
24. 3. 2012 22:36
To je na mě zase silná káva
status retroikony
mile působící designový třidéefekt
v kontextu silniční reality
silniční postoj
dravčí intuici sledovatele
logicka vizuální korespondence
historizující opar
ergonomie tradičně slaví úspěch
retrotřídní (jižní) konkurenci
doslovnou vesmírnou garáž
překonává v jistém filosofickém pohledu i sám sebe
Giuliettistu i s jeho ondulovanejma chlupama
Můj osobní estetický diskusní vklad pak koncentruji do postoje, že

Fakt perly. Nejméně na Pulitzerovu cenu.
Rozbalit vlákno
3
24. 3. 2012 23:24
Re: To je na mě zase silná káva
Na mně se za to, že máš mozek plochej jak bramborovou placku nezlob >:D Opisuj, opisuj, jednou možná dokážeš napsat holou větu i bez nápovědy 8-s 8-s :no:
24. 3. 2012 23:35
Re: To je na mě zase silná káva
Co bys čekal od primitiva.
24. 3. 2012 23:38
Re: To je na mě zase silná káva
Nečekám od tebe vůbec nic. Možná si tu od tebe nakonec přeci jenom přečtu nějakou holou polovětu k tématu. Zatím se tu však snažíš jen hojit si mindráky. Zde se takovým říká - vometák.
25. 3. 2012 07:50
Pro chlapy ?
... interiér už vypadá docela normálně, ale ten design karoserie je pořád takový "pro barbie".
Rozbalit vlákno
0