PR
WoodyPWX
0
Uz se tesim na vylet s rodinou do Brna, abych si ty poklady mohl poradne prohlednout :yes: Manzelka a dcera budou sice remcat, ale co uz >😒]
chrudoš
0
Renocar prodava hned vedle Mini, tam se holky vyblbnou 😄
Padouch
0
bacha na druhou stranu showroomu......tam je to samej ropak ;-\ takze po vstupu doporucuji zahnout pouze vlevo a dal ani krok 😄
petrumr
a ještě je tam chevrolet 😄 a venku mají ty ojetiny se zárukou, nějaký sou jak nový.
BMW RENOCAR je špica. Když něco potřebuju objednat na svou E36, tak jedině tam nikdy není problém na rozdíl od Car Tecu. A teď vidím tohle :yes: :yes: :yes: krása.
Neví někdo jak je to s 1M, vyrábí se ještě? Nebo už jen skladovky?
Neví někdo jak je to s 1M, vyrábí se ještě? Nebo už jen skladovky?
V USA jsou kvóty, dané modelovým rokem, už vyčerpané. Tady v Evropě to myslím ještě jde objednat. Četl jsem to někde na Bimmerpostu, ale abych pravdu řekl, tak už si to přesně nepamatuji. Ale na stránkách BMW si 1 M ještě můžeš nakonfigurovat, což snad odpovídá stavu produkce.
Tak si představuju důstojný nákup, vše komplet pod jednou střechou, BMW, Emka, i ojetiny. Vybere si každý dle stavu svého konta :yes:
Inu, jedna se o komerční sdělení = reklama firmy. Už nadpis je poměrně usmevnej. Vázne věříte že je to největší M centrum ve střední Evropě? >😒] stejně tak informace o tom že je jedničkou na českém trhu. Pokud se bavíme v kontextu o bmw - co třeba starej autec / teď invelt? Pochybuju že renokec dosahuje v Brně stejne cisla. Z logiky věci hloupost. V lednu jsem po emku zatouzil (1m) a samozřejmě tuto firmu navstivil. Přístup, odbornost? Standardni vědomosti jako kdekoliv jinde. Všechny emka tam také nemeli. Testovací jízdu jsem po lapaliich zrealizoval až v praze kde ku podivu u necertifikoveho dealera pro M meli zkušební emko ke svezeni. nerozumím jak to u bmw chodi, ale m modely se daji koupit u všech prodejců bmw ať už certifikovaného nebo ne. Přijde mi to spis jako bublina nez cokoliv jinyho. Inu jedna se o komerční sdělení. Ke všemu kurewsky zavádějící až lživé. Tolik realita po osobni zkusenosti s touto firmou. Na druhou stranu v inveltu mají zase věčně narvano na servisu takže jezdím jinam protože nerad čekám. Ale říkám si, že na kvalitu se asi vyplatí počkat? Doporucte nejaký vyzkoušený servis v dosahu Kladna. Diky
A jen k doplnění že netlacham. Podívejte se na fotku poradne. Ta x5 v zadu není emko a také jako jedina nemá označeni na SPZtce. Dalo by se tedy říci že je to tedy skoro fake? Auto auto... Že se zaprodate takový komerci :no: