PR
WoodyPWX
0
Uz se tesim na vylet s rodinou do Brna, abych si ty poklady mohl poradne prohlednout :yes: Manzelka a dcera budou sice remcat, ale co uz >😒]
chrudoš
0
Renocar prodava hned vedle Mini, tam se holky vyblbnou 😄
Padouch
0
bacha na druhou stranu showroomu......tam je to samej ropak ;-\ takze po vstupu doporucuji zahnout pouze vlevo a dal ani krok 😄
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
BMW RENOCAR je špica. Když něco potřebuju objednat na svou E36, tak jedině tam nikdy není problém na rozdíl od Car Tecu. A teď vidím tohle :yes: :yes: :yes: krása.
Neví někdo jak je to s 1M, vyrábí se ještě? Nebo už jen skladovky?
Neví někdo jak je to s 1M, vyrábí se ještě? Nebo už jen skladovky?
V USA jsou kvóty, dané modelovým rokem, už vyčerpané. Tady v Evropě to myslím ještě jde objednat. Četl jsem to někde na Bimmerpostu, ale abych pravdu řekl, tak už si to přesně nepamatuji. Ale na stránkách BMW si 1 M ještě můžeš nakonfigurovat, což snad odpovídá stavu produkce.
Tak si představuju důstojný nákup, vše komplet pod jednou střechou, BMW, Emka, i ojetiny. Vybere si každý dle stavu svého konta :yes:
Inu, jedna se o komerční sdělení = reklama firmy. Už nadpis je poměrně usmevnej. Vázne věříte že je to největší M centrum ve střední Evropě? >😒] stejně tak informace o tom že je jedničkou na českém trhu. Pokud se bavíme v kontextu o bmw - co třeba starej autec / teď invelt? Pochybuju že renokec dosahuje v Brně stejne cisla. Z logiky věci hloupost. V lednu jsem po emku zatouzil (1m) a samozřejmě tuto firmu navstivil. Přístup, odbornost? Standardni vědomosti jako kdekoliv jinde. Všechny emka tam také nemeli. Testovací jízdu jsem po lapaliich zrealizoval až v praze kde ku podivu u necertifikoveho dealera pro M meli zkušební emko ke svezeni. nerozumím jak to u bmw chodi, ale m modely se daji koupit u všech prodejců bmw ať už certifikovaného nebo ne. Přijde mi to spis jako bublina nez cokoliv jinyho. Inu jedna se o komerční sdělení. Ke všemu kurewsky zavádějící až lživé. Tolik realita po osobni zkusenosti s touto firmou. Na druhou stranu v inveltu mají zase věčně narvano na servisu takže jezdím jinam protože nerad čekám. Ale říkám si, že na kvalitu se asi vyplatí počkat? Doporucte nejaký vyzkoušený servis v dosahu Kladna. Diky
A jen k doplnění že netlacham. Podívejte se na fotku poradne. Ta x5 v zadu není emko a také jako jedina nemá označeni na SPZtce. Dalo by se tedy říci že je to tedy skoro fake? Auto auto... Že se zaprodate takový komerci :no: