Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Ford Mustang Boss 302: Za volantem americké bestie (+ video)

10 komentářů

Destabilizator
Vystihnout mustang jednim slovem, u me by to bylo "hulvat". Brutalni sila, pro me naprosto bezkonkurencni predek, ty zadni svetla mozna mohli nechat z 2011- modelu a laufy jako jsou na Red Tails edici by meli delat i normalne, pokud mozno se vstrikovanim benzinu, aby z nich sel ohen 😄
A ze za jizdy zni jako kdyz Vam nadava sam Satan, k tomu uz ne neda dodat nic vic.
Nikde jsem se nedocetl, jestli pokud by 302 Boss (Laguna Seca dejme tomu), dostal kompresor co ma Shelby GT500, jednalo by se o ultimatniho mustanga (preci jen Boss ma mit lepsi podvozek a dalsi legracky "na okruh", ale GT500 ma zase vice sily)?
TurboJack
Mustang je legenda, ale spíše mám radši modely z 60. a 70. let... Ale tento vypadá povedeně
Petrko
rika uplne vse, neni co dodat.
italio
Nevím, proč tolik pomlouvají provedení interiéru. Já na něm nic špatného nevidím. Samozřejmě, že nevypadá tak precizně, jako třeba u bmw, jenže kde jinde si mohu koupit V8 za takové peníze? U mustangu se člověk kochá přívalem výkonu, zvukem motoru a ne kůží na palubní desce...
CHerokee
Ne no, Harley divizi bulíků v době krize zrušil. Ale co na pohodu je stejně nejlepší Harley 😄
jurajos
Tak nového Buella si už nejaké 2-3 roky nekúpiš. 😉
CHerokee
Mustang je stylovka. 😄
deliqent4
A právě proto bych tohle auto bral všema deseti. Zkrátka každý se za ním otočí a to že není tak vyšlechtěný jako třeba BMW ? Komu by to vadilo ? 😄 Je to kus auta a v dnešním provozu stejně nejde dělat nějaké šílenosti na cestách. Ale v rámci našich možností a silnic si myslím že dokáže potěšit z jízdy víc než nekompromisní a tuhá evropská auta, nehledě na to že Ford MUSTANG tropí povyk už jménem, pak vzhledem a nakonec i řevem což je to nejlahodnější 😄 Je to podobné jak u motorek kdo chce čirou zběsilost koupí si třeba Ducati 1198 nebo Kawasaki Ninja a kdo si chce dopřát jen požitek z jízdy a taky kochání se krajinou nebo okázalé předvádění se koupí si kupříkladu Buella ale tak jako tak Mustang je nádhera a za velice slušné peníze 😉
Jiří Červenka
Pravda, přehazoval jsem odstavce a neuhlídal, aby při krácení nevznikl nesmysl. Díky za upozornění.
ac987
200km/h při 3500 ot./min odpovídá při 130km/h asi 2275 ot./min ne 1400 😉