Novinky
si můžou podat ruce... obě auta :no:
A s kým si podáva ruku taký americký zázrak...?
bezpředmětná reakce 😄
Kangoo bylo hezký v první generaci a po faceliftu. Současná generace je taková plastová slátanina, hlavně ta malá přední kapota s plastem nárazníku až kdoví kam vypadá divně. To už je skoro tak šeredné auto jako nové Drblo. A přitom to staré, hranaté, s protaženými blatníky, vypadalo dobře. Připadá mi, že se design některých aut v každé další generaci zhoršuje.
A ve chvíli kdy přijde na trh Lodgy je tohle o ničem - za 2x vyšší cenu nenabídne moc navíc.
A ve chvíli kdy přijde na trh Lodgy je tohle o ničem - za 2x vyšší cenu nenabídne moc navíc.
Niekto sa pozabudol, že sú aj autá, u ktorých dizajn nie je to hlavné. A najmä že nie každé auto sa musí páčiť každému.
Čo sa týka Lodgy a Kangoo - fakt nevieš čo melieš. V živote si asi auto ako je Kangoo nepotreboval. Priamo porovnávať Kangoo a Lodgy môže fakt len ten, kto o nich nemá ani šajn.
Čo sa týka Lodgy a Kangoo - fakt nevieš čo melieš. V živote si asi auto ako je Kangoo nepotreboval. Priamo porovnávať Kangoo a Lodgy môže fakt len ten, kto o nich nemá ani šajn.
Ideální automobil pro funebráka s velkou rodinou a nebo pro více funebráků na vejlety >😁
Nemáš rád čiernu? Dobrý vkus, ja tiež nie. Vínová červená by mu sadla oveľa lepšie. 😉
No to bola doba, kým sa k tomu odhodlali. Veď sa to priam pýtalo už od začiatku.
Veď povedzme si úprimne, koľko MPV ponúka 7 PLNOHODNOTNÝCH miest?
Sedem slušných miest ponúk Fiat Doblo - akurát bez kufra, paradoxne ako 7-miestnu ponúka len krátku verziu, a ešte VW Caddy v dlhom prevedení - tu je dosť veľkým mínusom cena - v slušnej konfigurácii dieslom 1,6 cez 25.000,-€. Fiat Dobló vyjde na zhruba 18,5 tisíca.
Tých okolo 18,5 tisíc sa dá predpokladať aj u Renaultu v našich končinách, na rozdiel od Fiatu za predĺženú verziu. Ťažko možno predpokladať, že prednosť najvýhodnejšej kúpy Renault s ďalším modelom len tak pustí...
Veď povedzme si úprimne, koľko MPV ponúka 7 PLNOHODNOTNÝCH miest?
Sedem slušných miest ponúk Fiat Doblo - akurát bez kufra, paradoxne ako 7-miestnu ponúka len krátku verziu, a ešte VW Caddy v dlhom prevedení - tu je dosť veľkým mínusom cena - v slušnej konfigurácii dieslom 1,6 cez 25.000,-€. Fiat Dobló vyjde na zhruba 18,5 tisíca.
Tých okolo 18,5 tisíc sa dá predpokladať aj u Renaultu v našich končinách, na rozdiel od Fiatu za predĺženú verziu. Ťažko možno predpokladať, že prednosť najvýhodnejšej kúpy Renault s ďalším modelom len tak pustí...
pokud neberu v úvahu MPV tak je to Logan MCV.Navíc má nižší stavbu,nemusela by tam u dCi být vysoká spotřeba.
Nejspíš kvůli úsporám zůstaly posuvné dveře stejně úzké...už do normálního kanga se osobám s delšíma nohama špatně nastupuje.Do třetí řady to vidím na akrobacii.Přitom díky prodloužení by bylo na větší dveře místo
Isteže - a preto to tak robia prakticky všetci. Širšie dvere neznamená iba zmeniť dvere, ale aj posunúť stĺpik, ktorý je nosný a mení sa tým celková pevnostná štruktúra a auta - čiže žiadna sranda za pár korún.
Nastupovanie do tretej rady asi nebude úplne jednoduché, ale vďaka vysokej streche to bude zrejme jednoduchšie ako v klasických 7-miestnych MPV alebo SUV.
Nastupovanie do tretej rady asi nebude úplne jednoduché, ale vďaka vysokej streche to bude zrejme jednoduchšie ako v klasických 7-miestnych MPV alebo SUV.
dalším řešením by mohl být silnější B sloupek a pak širší posuvné dveře.
Pokud má MPV klasické dveře,ale široké s velkým úhlem otevření,tak nevadí ani nižší střecha.Tady jde hlavně o ten průlez jak do ponorky.
Pokud má MPV klasické dveře,ale široké s velkým úhlem otevření,tak nevadí ani nižší střecha.Tady jde hlavně o ten průlez jak do ponorky.
Je to podobné - proste dozadu sa lezie horšie. Kangoo má užší výrez dverí, klasické MPV zas nižšiu strechu a obvykle (nie vždy) klasické krídlové dvere, ktoré sú problémom na parkoviskách, a pri lezení na prídavné miesta v tretej rade ešte väčším.
Isteže máš pravdu, dozadu sa proste nastupuje horšie, v prípade Renaultu Kangoo však tento problém bude čiastočne eliminovať vyššia strecha, pretože tam budeš môcť nastupovať podstatne vzpriamenejšie ako do SUV alebo MPV.
Napríklad 7-miestny Grand Scenic by som nechcel, tie miesta vzadu sú fakt núdzové, a liezť tam, to je za trest...
Isteže máš pravdu, dozadu sa proste nastupuje horšie, v prípade Renaultu Kangoo však tento problém bude čiastočne eliminovať vyššia strecha, pretože tam budeš môcť nastupovať podstatne vzpriamenejšie ako do SUV alebo MPV.
Napríklad 7-miestny Grand Scenic by som nechcel, tie miesta vzadu sú fakt núdzové, a liezť tam, to je za trest...
nebyt lodgyho urcite ziadny grand kangoo nevznikne 😉
dacia :yes😒br />
duster je uz teraz vo francuzsku legenda :yes: , tak uspesne auto sa len tak nevidi a keby mu dali o chlp lepsi interier a motory tak zatopi SUVeckam nielen u nas a vo francuzsku ale aj nemcom ale ono to pride len treba vydrzat, poctivost a praktickost musi zvitazit :yes:
Pod každej článek musíš něco napsat mezi prvníma...a většinou je to nějaký finální produkt metamorfózy zvířat :no:
Ale je to fakt, žiadny krásavec. Na druhú stranu, čo by si chcel za pár korún na základe užitkáča? Primárne tu ide o niečo iné ako vonkajší dizajn. Tvoja prvá veta je preto, sorry kamoš, vyložená blbosť. 😉
Citroen v osobnej verzii dlhý nie je, užitkáč má predĺžený len zadný previs ak sa nemýlim. A vyzerá to maximálne hnusne.
[odkaz]
[odkaz]
Fiat Dobló je v 7-miestnej verzii tiež iba krátky - dlhá verzia existuje len ako užitkáč. Tam to kazí predok, zadná časť je natiahnutá celkom vkusne.
[odkaz]
Volkswagen Caddy je proste hranatá krabica, že má dizajnovo navrch voči komukoľvek z konkurentov, o tom ma nepresvedčíš. V dlhej verzii je to "tlstoprd", ten zadok je opticky neskutočne ťažký - úzke posuvné dvere ten pocit ešte umocňujú.
[odkaz]
Ak ostaneme pri krátkych verziách, tam by som dal Kangoo a Berlingo na jednu úroveň - každý z nich vyznáva iný štál - Berlingo dynamický, Kangoo hravý. Oba majú svoje prednosti a svoje čaro. Oba tým vytŕčajú z davu a rušia zaužívanú zvyklosť, že užitkáč musí byť strohý a jednoduchý.
Tu naopak ostáva Volkswagen verný tradícii a preferuje jednoduché hranaté tvary, ktoré plnia účel, ale proste nezaujmú. Za Renaultom alebo Berlingom sa možno niekto otočí, za Volkswagenom Caddy asi nie...
Fiat je trošku extrém - je jednoznačne najväčší a veľkosti obetuje aj vzhľad. Takmer zvislými bokmi vzniká optický klam, akoby strecha bola širšia ako spodok - dojem neforemnosti a nestability je dosť výrazný. Keď k tomu pripočítam jeho vyškľabený, či skôr vyjukaný výraz, dizajnovo je jednoznačne na chvoste. Nie však interiérom. Ten je naopak podľa mňa dosť vydarený.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
U mňa to vyhráva Kangoo a po ňom Caddy. Ten už ale dosť rýchlo starne. Neviem či je to tým že Kangoo ph.II vidím denne, ale na to že obe autá sú z roku 2003 (Kangoo v podstate z 1997), tak dizajn Renaultu starne pomalšie.
Nevidím důvod proč si raději nepořídit velmi podařený facelift Scenicu, který je dle mě skvělý. Když srovnáš vrcholnou verzi Kangoo 1.5dCi 81kW v plné výbavě za cca 540k Kč a prostřední výbavu Scenicu Dynamique 1.5dCi za 550k Kč (ceníkové ceny), tak je asi jasno co si vzít 😉 :yes😒br />
Rozdíl bude v základních verzích, tak je Kangoo o cca 100k Kč levnější, ale s minimální výbavou... Nicméně pokud bych si měl vzít levné MPV na základě malé dodávky tak půjdu k PSA... Tj viděl bych to asi takto (na základě exteriéru)😒br />
1. Berling👋Partner
2. Caddy
3. Dobl👋Kangoo - tady bych se asi jen tak nerozhodl... 😉
Popravde, Kangoo ma v čase svojho príchodu tiež vôbec neuchvátilo, voči prvej generácii mi pripadalo ako tlstý medvedík. Ale zvykol som si a časom sa mi v očiach "usadilo". Potom som si ho kúpil, spoznal jeho prednosti a kvality, a začal som ho mať rád, dokonca sa mi Kangoo začalo aj páčiť. 😄
Berlingo bolo pri hľadaní vhodného auta na kúpu v užšom výbere, resp. nakoniec to bolo rozhodovanie Berlingo - Kangoo, ale Berlingo prehralo s Renaultom Kangoo po praktickej stránke, aj cenovo. S výbavou na tom Renault nie je nijako zle, práve naopak.
Vezmi si kombíčkovú Fábku, daj do nej motor 1,6TDI/77 kW, aby bola výkonovo porovnateľná s 1.5dCi, daj jej primerane dobrú výbavu, a si na pol melóne tiež...
Okrem toho tvoja poznámka je trochu z cesty, nemôžeš brať do úvahy francúzske ceny, v Čechách a na Slovensku budú platiť iné čísla.
Ale jako auto čistě do města asi bude Duster 4x2 OK.