Novinky
ub
0
:yes:
Přejít do diskuze
neodvolavam sa na narodnostnu stranku, mne to neprislo, ze si to tak myslel, iba som zareagoval tj vse...v pohode
No nevím, možná to bylo lehce přes čáru, ale že bych to nějak extra přehnal? Nemyslím si. Polofunkční mozek a narážka na válce a kolečka, to z mého pohledu není víc než sranda a poukázání na to, ať zapne, než napíše tak přitroublý dotaz nehledě na datum.. Že jsou dnes lidé prokrmováni bláboly z médií je fakt, ze spousty lidí se tím stávají ovečky a čím víc jich otevře oči, tím líp.. v tomto případě jsem posléze zjistil, že klučinovi je teprve 15.. ok, nechodí v tom, blbě se zeptá, pak mu podle mě podobné reakce patří a třeba se už příště nenechá oblbovat jinde. O retardaci nebo snad národnostní nesnášenlivosti nepadla ani zmínka a už vůbec to tak nebylo myšleno.
mohol si mu to aj normalne napisat tak naletel no... 90% ludi co sa nezaujimaju o auta podrobne /alebo nie su prave sklamanymi majitelmi htp-tsi/ by na to naletela ... kazdy v tom nenajde ironiu pokial nema prehlad o diani...
za to ale nemusi byt retardovany
za to ale nemusi byt retardovany
To jsem tě špatně pochopil, pravda, omlouvám se 😉........jestli tohle myslel vážně, tak opravdu.......naletěl.....pěkný den přeju 😄
To jsi mě špatně pochopil, kdyby se jeho otázka nevztahovala k národu resp. území, pak by můj příspěvek vypadal jinak.. pointa spočívala v tom, že když někdo naletí takovému blábolu a ještě se tak blbě zeptá, pak si rád přisadím, nic než sranda a to ti ji nenutím. Nevidím ve svém původním příspěvku ovšem nic protinárodnostního, ty ano? Klidně cituj..
.....vůči tobě, na tom se shodnem.....nechápu jaký máš důvod hrotit tady do jiného národu....nějaký komplex??
pobavilo, urcite sa zopar ludi naslo, co tuto radostnu spravu s nadsenim zvestovalo dalej >😁
pripadne by ma zaujimalo kolko telefonatov obdrzala skoda auto >😁
kto by sa nechcel dostat do prvej 1000 ? >😁
pripadne by ma zaujimalo kolko telefonatov obdrzala skoda auto >😁
kto by sa nechcel dostat do prvej 1000 ? >😁
Tak s topením není u TSI sebemenší problém. HTP možná topí dřív, ale na rozdíl od TSI má jednu malou vadu - nejede >😒]
Co do spolehlivosti je to taky podobné. TSI mělo a možná stále má problémy, HTP se problémů snad zabilo až v posledním přepracování na 51 kW. Od nefunkčních zapalovacích cívek, špatně vyřešeného mazání, přeskakování rozvodů, propalování ventilů... TSI na tom prakticky nemůže být hůř než HTP s jedním zásadním ale - dokud motor funguje, tak je majitel nadšen a užívá si dynamiky :-!
Co do spolehlivosti je to taky podobné. TSI mělo a možná stále má problémy, HTP se problémů snad zabilo až v posledním přepracování na 51 kW. Od nefunkčních zapalovacích cívek, špatně vyřešeného mazání, přeskakování rozvodů, propalování ventilů... TSI na tom prakticky nemůže být hůř než HTP s jedním zásadním ale - dokud motor funguje, tak je majitel nadšen a užívá si dynamiky :-!
Žádám redakci, aby se příští týden dovolali do Škody a zjistili, kolik lidí tam volalo.
Ti dva mají pravdu. Každý rok nás redaktoři pdobnými články vyděsí/potěší, než si člověk vzpomene, že je apríla a já jsem pro tuto tradici zachovat 😄
Vyměním svoji starou.Řetěz chcu taky, kratky, aby nedosahla od sporaku na pevnou linku. >😁
PS- záruku neposkytuji
PS- záruku neposkytuji
Něco podobného plánuje i Hjundéééé s Volkswááágnem bude prej možno si vyměnit Golfa za novou i30 a naopak, výměna je limintovaná kapacitou továrny v Nošovicívh tedy cca 300000 aut ročně. Ve Wolfsburgu je kapacita továrny větší takže tam žádnej limit neni >😁 >😁 >😁
Aprílové články bych očekával spíše na bulvárních serverech typu Idnes, ale na "rádoby" seriózním motoristickém serveru mi to je trochu proti strsti. k čemu to je vymýšlet takové hovadiny, chci se tu něco dozvědět, od zábavy jsou humoristické servery.
No nevim jestli by jsi na tu výměnu mozku(jestli se tomu u tebe tak dá vůbec říkat) neměl jít spíš ty... 😉
To je prvý apríl .... v skutočnosti sa budú meniť 1,2 TSI za 1,2 HTP v prípade problémov s rozvodmi >😁
Oba ti lžou, samozřejmě pravda je, že tato akce se vztahuje pouze na občany s trvalým pobytem v ČR, nicméně u Vás ministerstvo zdravotnictví chystá podobnou akci, kdy budeš moct jít vyměnit polofunkční mozek za plně funkční nehledě na počet válců či koleček >😁
Skoro som zletel z kresla.
"Součástí balení je alespoň náhradní rozvodový řetěz s napínákem a instrukce pro domácí výměnu" >😒] >😒] >😒]
"Součástí balení je alespoň náhradní rozvodový řetěz s napínákem a instrukce pro domácí výměnu" >😒] >😒] >😒]
Ne, to ne. Akorát když se někdo trefí takto do něčeho, co se mě týká, tak to raději nekomentuji, abych nebyl potrefenou husou, která se ozývá.
Jestli se autor náhodou netrefil do někoho, kdo je hrdým vlastníkem tohoto výkonného agregátu 😄