Novinky
Za 5 litrů ho beru...
PS: Opravdu tu musí být tak stupidní reklamy typu "Byl jste vylosován naším systémem a vyhrál jste iPad"? :no: :no:
PS: Opravdu tu musí být tak stupidní reklamy typu "Byl jste vylosován naším systémem a vyhrál jste iPad"? :no: :no:
Mě osobně teda Golf, ani jiné auto, do kterého ta tlustá bába pr děla, nijak neláká, ale ať si každej dělá se svejma penězma co chce, vždyť o tom je demokracie, že každý může vyhodit své peníze za co chce. A když se vám podaří najít hlupáka, nebo mírněji řečeno - nadšence , který vám zaplatí nesmyslné peníze z nějakých takových šílených důvodů, tak proč ne, i to k tomu patří 😄
Edit: Pr děla je cenzurováno jo ? Ježiš 😁
Edit: Pr děla je cenzurováno jo ? Ježiš 😁
Ma tak isto oprdenu sedacku ako hociktore ine...
A to ze su to psuky pani premierky mi je u *, nakolko z toho auta nerobi nic extra...
Abs pakaren :no:
A to ze su to psuky pani premierky mi je u *, nakolko z toho auta nerobi nic extra...
Abs pakaren :no:
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Je ale pravda, že ten Merkelovej Golf už nie je v pôvodnom stave, takže neviem či bude mať takú hodnotu.
Co se týče paní Merkelové, sázím, se, že se míjíte i v životních mottech, ty sis vybral poměrně složitou cestu, neb dobabrat se z východního Slovenska k Mercedes-Benz GL Brabus 6.1... to bude při tvém intelektuálním potenciálu poměrně velká fuška... >😁 I když, popravdě uznávám, že se asi oba shodneme, že tys měl na mysli samozřejmě model od Buraga, viď.
To víš, Hotwire, někdo holt kupuje brabusy v hračkárně a někdo zase prodává svého ojetého golfa za cenu toho brabuse v reálu. Všechno je to jen otázka zájmu. Jaký zájem je tam u vás o tebe? 8-s >😁
Co se týká východního Slovenska, já osobně, evidentně na rozdíl od tebe proti tomuto kraji nic nemám, naopak, Slovensko mám v sobě hluboko v srdci a upřímně mě mrzí, že se naše krajiny rozešly. Všimni si, já tu napsal jen jedno - že je z východního Slovenska daleko do Stutgartu, a máš-li globus, jistě mi tuhle informaci potvrdíš. A opět jen ty, nikdo jiný zde, tu píšeš skutečně "zajímavé" úvahy - že si asi myslím, že jsou tam samí (jak píšeš) cigani a zaostalci. Skutečeně příznačná argumentační souvislost 😄 O sobě jsem tu nenapsal nič, nič, Hotwire, ani to že jsem kluk, jak tvrdíš, z nějakého velkého města.
Tedy můj postoj je jednoznačný - jsi podprůměrný diskutér, nevalného rozhledu a až smutně argumentačně neschopný. Dobře, pardonuji tvůj věk, "tvého" brabuse, tvůj "východ", nechci tě tu velikonočně drásat, jsou svátky. Jen snad... příště, až se zase rozhodneš tu něco napsat o motivacích pro koupi věcí (jakýchkoliv) uvažuj trochu více. Psaní, Hotwire, to není sr...