Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda Auto prodala v 1.čtvrtletí rekordních 242.700 aut

16 komentářů

jossalito
Škodovka zaslouží obdiv a velkou gratulaci.

A jen tak mimochodem, překoná škodovka letos prodejní hranici 1 mil vozů? 😉
kari.laz
Hlavně boduje zejména s autem, které je na trhu od roku 2004. Pro zajímavost jsem dal dolu roky uvedení jednotlivých modelů.

Octavia - 2004
Roomster - 2006
Fabia II - 2007
Superb II - 2008
Yeti - 2009
CitiGo - 2011
Parda71 (BMWfans)
Nadčasovost OII je opravdu neskutečná :yes: Taky jsem si nedávno uvědomil, že kroutí už osmý rok, jak ten čas letí...
npc
hlavne za tu uzasnou novinku Citigo... jakto ze se tak bombasticky inzerovana Skodovka neprodava ? Neni to nahodou proto, ze to je predrazena nakupni taska a lidem pomalu dochazi trpelivost ? 😉
jossalito
Je leadrem svého segmentu. 😉
npc
zadna konkretni cisla nejsou, jen firemni mlzeni, jak je to auto "mlade a svezi" a jak Skode pritahne nove zakazniky. Vzhledem k tomu, ze na cestach je u nas ani v zahranici prakticky nepotkavam a to se prodavaji uz od lonska, tak je evidentne neco hodne spatne.
jossalito
Moc toho nevíš, neorientuješ se a nechápu, proč tu svou neznalost dáváš tak na odiv.

Minulé měsice českého trhu😒br /> [odkaz]

CitiGo se v zahraničí neprodává. Mimo ČR se začne prodávat až od května.
admin badge
Ondřej Šámal
Já bych ty statistiky ohledně Citigo nebral moc vážně. Bůhví, kolik z toho jsou importy do zahraničí, kde se ještě neprodává.
jossalito
O tom už se tu kdysi psalo, jde o doslova pouhých pár kusů.
woody-alien
Minule se pod článkem o prodejích miniaut řešilo, že Citigo zatím není moc vidět. Tak předevčírem jsem ho viděl u nás (severní čechy) poprvé, tedy myslím soukromého majitele, nikoliv od prodejce. Na alu-kolech a s tou prezentační zelenou metalízou nevypadá špatně...ale osobně bych v tomhle segmentu volil jinak.

Nicméně Škodovka to "valí" k miliónu rychlým tempem... :yes:
RS
A čemu nerozumíš na větě "Je leadrem svého segmentu." ? 😉
ten nejkrásnější
1. je třeba škorovce poděkovat a popřát - vše nej i do budoucna
2. je třeba upřesnit, že třída mini zaujímá cca 2,5% prodejů v česku, tzn cca 4000 kusů. je dokázáno praxí, že auto je na silnicích tzv. vidět až od -+3000 pohybujících se kusů. takže bude třeba ještě pár měsíců počkat než bude běžně k vidění.
3. pro "RS", ano je leadrem svého segmentu, ale jen v česku a zde platí bod 2., u nás je třída "mini" vlastně zanedbatelným, marginálním segmentem. škoda citygo potřebuje uspět hlavně v zahraničí
_MT_
Minulý rok se vyrobilo snad jen 500 kusů, v zahraničí se zatím neprodává. Tak co čekáš? Že bude stát na každém rohu?
twistedTSD
Nedochází.
overnight
jen tak dál, všechna čest :yes:
Xawier
...jen tak dál! 😄 :yes😒br />
Milion letos dáme! :-! 😉