Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Frantizsekk
0
:yes:
danjan
Vážena redakcia ,nie ix54 ale ix45,už som si myslel že Hyundai valí ďalší model 8-s >😒]
3_diamanty
kam to kvalitnejsie auto.cz speje :no: ;-\
kto co komu urobil ze ta kvalita tejto stranky tak klesla?
kto co komu urobil ze ta kvalita tejto stranky tak klesla?
gajo
Moc povedene auto. Jenom se chci zeptat proc se srovnava dlouha americka verze noveho modelu se starym modelem evropskym? Ja myslel ze v Evrope bude doma pouze kratka verze (taky se mi subjektivne vice libi ta kratka 😄. Diky.
V Europe bude iba kratka s razvorom 2.700 mm, ta dlha ma v USA ciastocne nahradit nie priliz uspesny Veracruz/ix55. Vazeny autor, zmente tie dualne fotky.
nikdy se nedá dopředu říct zda bude v Evropě pouze short verze... už tolikrát různé automobilky prodávaly určitou verzi modelu na jednom trhu a pak teprve přisly s nabídkou modelu i jinam.
Bubáq
Tento článek opravdu neoplývá informační úplností... Proto napomůžu a do příspěvku o velkých modelech přidám tento [odkaz] Jasně, v Evropě nejezdí (kromě Ruska, tam jich je v provozu dost a dost...). Ale je třeba připomenout, že KIA je v segmentu velkých aut mnohem úspěšnější, než Hyundai. Dnes ráno jsem důkladně prohlédl nový Cee´d. Musím opakovat, vývoj modelů KAI mi hodně imponuje. Cee´d a K9 mě definitivně přesvědčily, že s Kiou mohu i já, koncernový tradicionalista, počítat!