Novinky

Zpět na článek

Opel má vylepšený nosič kol, odveze až čtyři

26 komentářů

alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
manitou
a nechceš jet raději na Šumavu ? my tady v Jizerkách máme pražáků ažaž 😉 pak musíme kvůli nim chodit v týdnu ... 😉 :yes:
alambert
manitou
zvykat - to je těžký - v zimě už na běžky za barák (rozuměj : do Jizerek) nechodím, protože to vždy o víkendu vypadá jak na tom Staromáku, musel jsem si najít jinou lokalitu, v létě na kolo už to taky není ideální, tak raději jezdím taky jinam ...
pražáci se vyvalí do Jizerek a jizerkáři utíkají před nimi 😉
LudaBaxa
Na Šumavu taky ne... 😉
manitou
tak jo, pošlem ho do Krušek, snad se nikdo neozve 😉 :yes:
LudaBaxa
Já bych je nechal izolovaný v Praze >😁 Ať si tam zůstanou...
alambert
3_diamanty
urcite lepsie ako trepat biky na strechu, otazne je kolkokrat to clovek do roka vyuzije, ja davam bike na strechu tak 2krat do roka aj to v lete cize nosice pekne namontujem a aj ich odmontuujem a je po parade, urcite usetrim aj ked sa viac narobim :yes😒br />
ak by som ale mal bicykel vlacit so sebou kazdy vikend niekde a mam prachy a velku rodinu tak ta zafira s tym systemom pride vhod :yes:
Nicco
Urcite dobra vec, ale ze by to mal byt podstatny dovod na vyber auta, tak to asi nie.
Vaidimar
asi podminkou k ekoupy auta to nebude, ale pro takovou astru hovoří velmi vysoká kvalita a spolehlivost (dle DEKRA) navíc maj zajímavou cenovou politiku 😄
_MT_
Kvůli tomu si auto asi nekoupíš, ale potěší.
berann
kór když podobné řešení, akorát na kouli a popruhama na vrch 5. dveří už nějakou dobu nabízí Thule.
alambert
berann
Zas takový rozdíl to není 😄
Nepiš montovat a štelovat, když to děláš podruhé tak za 5 minut na to můžeš házet kola. Největší pakárna je přehodit značku, ale to tady u toho taky. Jinak je to komplet zamykatelné a sklopné takže se dá i lézt do kufru.

Nechcu dělat reklamu, nebo shazovat invenci oplu. Jenom se podělit o zkušenosti 😄
_Teddy_
5minut? Ja mam nosic od Thule, a cela "montaz" je posadenie na gulu tazneho, zaklapnutie jednej paky, a uzamknutie. Tipujem tak 15 sekund maximalne, a mozem zacat nakladat bicykle. 5 minut mi to netrvalo hadam ani prvy krat, ked som to este musel poskladat dokopy...
berann
složit z rozebraného stavu, hodit na kulu, nastavit popruhy co se hákujou na horní hranu kufru a přehodit SPZ 😄
_MT_
Hlavní výhodu bych viděl v tom, že to máš vždy při sobě a nemusíš se starat o jeho uskladnění. Nebo snad vozíš nosič v kufru? Proto mi přišel zajímavější na autě, jako je Corsa, kterou si spíš koupí mladý aktivní člověk, než na MPV, kde toho tolik nepřinese - hlavně doplní nabídku, aby byla konzistentní. Tahle verze pro 4 kola dává větší smysl.
Atlis
no ono je to sice fajn, ale neviem ci by som chcel vozit pri sebe dalsich 30kg zeleza cely rok.. uz tak tie ople vazia az az...
Vencator
Zaklad je pochopit text. Zarizeni nevazi 30Kg...
manitou
jj, v létě i v zimě už jsem to tu viděl - flexou od.ebnou příčníky v uchycení na hagusy a celý to, klidně čtyři kola v nosičích nebo box s lyžema, mrsknou do dodávky a frnk ;-\
igorvrazic
Táto nova Zafira ma viacero takychto vychytávok,nie je to len o tomto...a to uz je jeden velky dovod na kupu toho (mimochodom najkrajsieho) MPVcka...tá flexibilita. :yes:
Krajtik
A klasické nosiče na kouli mají jakou nosnost?
Kajisek
Normálně tam dáte 3 dospělá kola, toho se nemusíte bát, já s tím najezdil už několik tisíc km
Krajtik
A jaký přesně máte?
Kajisek
Mám VeloCompact Thule 926, kupoval jsem ho z eshopu Neumax, podívejte se tam