Novinky
white label
0
Tak tohle (prý) "neprémiové" kupé, by mi (i přesto) mohlo klidně říkat "pane"... 😉 a ten zvuk je přímo návykový... :yes:
S8
0
To je pravda, vypada skvostne a jeste lip zni, jen nevim, jestli nemeli pro svuj nej nej nej model dat k dispozici o par koniku navim, aby pak kdejaka X6 M neukazala R8 5,2 zada.... ;-\
figurka
0
Nebál bych se, že by obr Mka měli "jen" díky podobnému výkonu ukazovat zadní lampy
white label
0
Nechtěl si dát nakonec vysmátého smajlíka, protože jako vtip by to naopak logiku určitě mělo... 😉
Pierro
0
Se stodvaciáškem ukážu záda všem. A nejen na severní smyčce. Dlouhej táhlej rulez.... >😒]
R8 se mi líbilo dokud v Audi neukradli motor z Gallarda, aby si ho dali do svého modelu. Audi tím dost snížilo prémiovost Lamba. Tunelářům a zlodějům nefandím a tudíž i celé slavné Audi i s jejich R8 nech táhnou do haj**u.
Ty si fakt "pepa"...a nenapadlo tě, že mohlo stejně tak dostat Lambo motor "od Audi"... :😉 8-s ;-\
P.S. Já zas moc nefandím takovým "pepanům", co mají pocit, že do všeho vidí už po přečtení "Blesku"... 😉
P.S. Já zas moc nefandím takovým "pepanům", co mají pocit, že do všeho vidí už po přečtení "Blesku"... 😉
Hele Pepo, že ty se v tom tak trochu motáš, co?? R8 se ti líbilo, než jsi zjistil jaký vlastně má motor. Napadlo tě někdy, kdo ten desetiválec dal dohromady?? Víš ty vůbec pod koho patří Lambo?? Zkus si o tom něco nastudovat a pak nám i něco napiš. Hlavně ale neplač až zjištíš, jak je to s těmi motory. Budu ti držet palce a věřit, že to zvládneš... >😒] 😉 :yes:
Tak hele pokud je mi známo tak motor v R8 V10 je přímo z Gallarda. Lambo patří pod Audi, Audi pod WV-představ si...
BMW taky vlastní Rolls a o nějakých společných komponentech, nedejbože motor z Rollsu v BMW nemůže být ani řeč(jeden příklad za všechny je motor v novém Rollsu 6,6l V12). OK?
BMW taky vlastní Rolls a o nějakých společných komponentech, nedejbože motor z Rollsu v BMW nemůže být ani řeč(jeden příklad za všechny je motor v novém Rollsu 6,6l V12). OK?
Ty si asi hochu trošku stojíš na vedení co?? Já se ti tu snažím vysvětlit, že motor z Gallarda je práce techniků z Audi, stejně jako ten motor z Rollse je prací fachmanů z BMW. Nejedná se o nijakou zlodějinu, nýbrž o poctivou a citlivou práci pánů motorářů. Co se ti na tom nezdá mi opravdu jasné není. Jen tak mimochodem zkus si něco přečíst o motorech V10 od Audi. Existuje jich vícero variant a ta v Gallardu je přímo šitá na míru tohoto auta. V žádné Audině přesně tenhle motor nenajdeš. Takže pro příště, než tu začneš pouštět moudra o zlodějině - doporučuji přeci jen trošku zapátrat v análech, něco nastudovat a pak se vyžvejknout. Jinak se leda ztrapníš. Kapiš?? 😉 >😒]
Zajímalo by mě v jakých/jekém análu pátráš ty >😒]
Tak jinak. R8 kontra (Gallardo)
Zrychlení z 0-100 3,9(3,7)
-"- 0-200 12(11,😄
Top speed 316(325)
Cena 4mega(5mega)
Audi-bezkonkurenčně širší servisní síť-TAK TADY KU**A NEPINDEJTE NĚCO O CITLIVÉM NAROUBOVÁNÍ R8 POD GALLARDO. TOHLE JE TUNEL JAKO PRASE-Tolik pro Figurku
Zkus v Saint Agatě někde v hospodě ceknout něco o tom, že Lambo je vlastně Audi a s největší pravděpodobností si asi odneseš zuby v pytlíku-tolik pro Pierra.
A nakonec pro White Labela či co-nemám potřebu se schovávat za stupidními nicneříkajícími nicky.
Tak jinak. R8 kontra (Gallardo)
Zrychlení z 0-100 3,9(3,7)
-"- 0-200 12(11,😄
Top speed 316(325)
Cena 4mega(5mega)
Audi-bezkonkurenčně širší servisní síť-TAK TADY KU**A NEPINDEJTE NĚCO O CITLIVÉM NAROUBOVÁNÍ R8 POD GALLARDO. TOHLE JE TUNEL JAKO PRASE-Tolik pro Figurku
Zkus v Saint Agatě někde v hospodě ceknout něco o tom, že Lambo je vlastně Audi a s největší pravděpodobností si asi odneseš zuby v pytlíku-tolik pro Pierra.
A nakonec pro White Labela či co-nemám potřebu se schovávat za stupidními nicneříkajícími nicky.
No jo pepo... ty seš prostě TVRĎÁK "JAKO PRASE, KU**", co...? Jen "trochu" NATVRDLÝ TVRĎÁK...
Jediný kdo tu napsal něco o tom, že Lambo je vlastně Audi si byl teď ty, takže na zuby v SA (jistě to tam dobře znáš) si dej bacha raději ty sám... 😉
Větší "bulvární žvást", než že: "Zloději z Audi vytunelovali Lambo...", už jsem tu už dlouho nečetl a nedivím se, že tu zjevně nejsem sám s podobným názorem...
P.S. Zrychlení a TS ti řekne o charakteru motoru, potažmo celého auta opravdu "hodně"... Doporučuji ti jako "povinnou četbu" Autocar, SPEED, TopGear, EVO apod., kde se dočteš o překvapivě rozdílném charakteru těchto dvou aut...
Ale hlavně klid pepo..., buď klidně tvrdý (ne natvrdlý) a přidej na síle argumentů a uber na síle výrazu slov, které nemají se skutečnými argumenty nic společného... :-!
A dík za kompliment s mým nickem, také se mi ten tvůj (vzhledem k tvému věku v profilu: 8 let) moc líbí..., hlavně ty hvězdičky jsou asi u vás na základce docela "trendy"...
>😒]
Jediný kdo tu napsal něco o tom, že Lambo je vlastně Audi si byl teď ty, takže na zuby v SA (jistě to tam dobře znáš) si dej bacha raději ty sám... 😉
Větší "bulvární žvást", než že: "Zloději z Audi vytunelovali Lambo...", už jsem tu už dlouho nečetl a nedivím se, že tu zjevně nejsem sám s podobným názorem...
P.S. Zrychlení a TS ti řekne o charakteru motoru, potažmo celého auta opravdu "hodně"... Doporučuji ti jako "povinnou četbu" Autocar, SPEED, TopGear, EVO apod., kde se dočteš o překvapivě rozdílném charakteru těchto dvou aut...
Ale hlavně klid pepo..., buď klidně tvrdý (ne natvrdlý) a přidej na síle argumentů a uber na síle výrazu slov, které nemají se skutečnými argumenty nic společného... :-!
A dík za kompliment s mým nickem, také se mi ten tvůj (vzhledem k tvému věku v profilu: 8 let) moc líbí..., hlavně ty hvězdičky jsou asi u vás na základce docela "trendy"...
>😒]
Prej ukradli a snížení prémiovosti Lamba.
Naopak Audi velmi citlivě "naroubovalo" R8 pod Gallardo, aniž by nějak ohrozili výsostné postavení Gallarda.
Naopak Audi velmi citlivě "naroubovalo" R8 pod Gallardo, aniž by nějak ohrozili výsostné postavení Gallarda.
jako bych tvrdil že se mi nelíbí 8C Competizione protože má motor z Maserati.. dneska to tak bohužel chodí..
Spíš bohudík, protože kdyby třeba zrovna ta Alfa nedostala adekvátní motor, tak není ani 8C.
určitě!! za to děkujme ne bohu ale Talošům,)
na druhé straně pokud si audi bere motory od lamba tak není něco v pořádku.. za chvilu bude Ferrari dávat motory do MB 😒
(neberte to prosím 100% vážně a nepište tu kdo pod co patří atd.. je to jen příklad)
na druhé straně pokud si audi bere motory od lamba tak není něco v pořádku.. za chvilu bude Ferrari dávat motory do MB 😒
(neberte to prosím 100% vážně a nepište tu kdo pod co patří atd.. je to jen příklad)
Za 8C Talošům, za Gallardo Němcům, potažmo Audi, které do něj "dalo" i ten motor...naprosto stejně "demagogicky" tu můžu tvrdit, že pokud si Lambo bere motor od Audi(ale i to 8C od Masser.apod.) tak něco není v pořádku...a jestli ho dá Audi první do Gallarda, nebo do R8 není vůbec podstatné, navíc jsou ty motory odlišně naladěné...
A taky Gallardo není Murcielago a Lambo není zdaleka RR (info pro pepu)
Audi určitě nekoupilo Lambo proto, aby si mohlo dát tehdejší dvanáctiválec z Diabla do nějakého svého auta se čtyřmi kruhy...
Takže tady ty "pepanovské" řeči o zlodějích a tunelování jsou naprosto mimo mísu...podobně jako tvůj příklad! o motorech Ferrari do MB...
Audi koupilo tuto značku kvůli prestiži a image supersportovní značky s tím, že ho znovu postaví (za cenu nemalých investic)
"na nohy"...
A i přes velmi pesimistické odhady to s Lambem pod Audi dopadlo nad očekávání dobře, což potvrzují i testy novodobých "Lamb"...
A taky Gallardo není Murcielago a Lambo není zdaleka RR (info pro pepu)
Audi určitě nekoupilo Lambo proto, aby si mohlo dát tehdejší dvanáctiválec z Diabla do nějakého svého auta se čtyřmi kruhy...
Takže tady ty "pepanovské" řeči o zlodějích a tunelování jsou naprosto mimo mísu...podobně jako tvůj příklad! o motorech Ferrari do MB...
Audi koupilo tuto značku kvůli prestiži a image supersportovní značky s tím, že ho znovu postaví (za cenu nemalých investic)
"na nohy"...
A i přes velmi pesimistické odhady to s Lambem pod Audi dopadlo nad očekávání dobře, což potvrzují i testy novodobých "Lamb"...