Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peking 2012

Zpět na článek

Volkswagen Lavida: Čínský sedan s agresivnější tváří

25 komentářů

Misanick
Design VW sice nemusím, ale tohle je 100× lepší, než Škoda Rapid na posledních fotkách.
SCHROJF
Presne tak!!! :yes: Som myslel,ze uz skaredsie auto ako S FABIA SEDAN uz Skoda nemoze postavit...ale RAPID je este horsi! >😁
kari.laz
Ty už jsi Rapida viděl? Tak to jsi asi první.
Ada je zase tady
Přesně tak. Design je zcela vyhovující. Pokud by v tom byl navíc i TDI 1,9PD 96kW, prodal by se jich dvojnásobek. :yes:
oldrt11
kam, sakra, v tom marketingovym dpt. na tak ***sky nazvy chodeji...? chapu, ze v pennsylvanii vyrabej jetty, ci kerej werk, ale kuli tomu snad nemusi bejt auto "chodici" reklama na adopci/prodej cinskej sirotku!!!
šmolko
Chcel by som ho vidiet aj zvnutra. Ci nahodou nebude mat pristrojovku z 1. Octavie, ked je uz postaveny na platforme PQ34 s predlzenym razvorom.
Davalo by to zmysel. Nieco Passat Lingyu teda Superb. ;-\
MikeeC
sice ještě před faceliftem, ale je tu introš [odkaz]
šmolko
Dik. Tak beriem spat. 😉
SCHROJF
Aj ked interier je mixikom,z toho co ostalo vo VW z inych starsich modelov...(volant GOLF V,starsia paka DSG prevodovky...) vyzera pekne. 😉
RS
Interiér je spíš vykuchaný ze starých Fordů (Fusion, Mondeo)
MikeeC
no nevím, volant z nových VW, ovládání klimy z Golfa V a rádio je koncernová záležitost... max ty kulatý výdechy větrání ne. Ať jsem pátral jak pátral, žádnýho forda mi to nepřipomíná.. 😐
Pekelná Micinka
Pekelná Micinka
Souhlasím. Jednoduchý a úhledný. Nutno dodat, že v tom odkazu je předfacliftová verze, takže nějaké drobné změny mohly proběhnout i uvnitř.
MikeeC
to každopádně mohly 😄 , jsen jsem chtěl ukázat pro "šmolko", že interiér Octavie first to fakt nemá >😁
Pekelná Micinka
Není špatná, prostě klasický VW. Fiat Viaggio mě však zaujal víc.
MikeeC
koncern Fiatu se svejma vykrádačkama, jak pro Fiat samotnej tak pro Lancii, je vůbec zajímavej >😁
Pekelná Micinka
Stejně hodnotný, jako když by si to napsal o některých modelech amerických značek.
MikeeC
mě se víc líbí právě Dodge Dart, než jeho malej brácha Fiat s drobnejma změnama...
Pekelná Micinka
Dart není ošklivý, u takhle malého auta bych však dal přednost méně agresivnímu vzhledu. Myslím, že Viaggio se povedlo, byť připouštím, že postrádá něco, čím bych při absenci znaku na kapotě byl schopen určit, že to je Fiat.
XTad
Na prvni pohled k nerozeznani od originalu, coz asi byl i ucel, kazdopadne si s tim mohli vyhrat a relativne povedenemu modelu dat nejakou osobnost. Porad je to ale lepsi, nez predni cast passatu lingyu po FL [odkaz]
Bristol
no pokud má stejný jizdní vlastnosti jako stará octávka...tak chudáci číňani... >😁 >😁 >😁
_MT_
Na PQ34 sedí třeba Roomster a má z OI i zadní nápravu (byť nejspíš upravenou, tak hluboké znalosti nemám).
Ada je zase tady
To nevím. Ale vím, že jsem měl Octavii I. kombi 4x4 TDI a jízdní vlastnosti měla perfektní (včetně kotoučových brzd na zadní nápravě). A zejména měla za 160 tis km jen jedinou závadu - zlomenou osičku motorku zadního stěrače :yes:
Ada je zase tady
Viz [odkaz]
Jethro
Když provnávám provedení 2012 z 2009 je znát že opravdu zásadní změna, Teď mi přijde jako by to byl baby Passat. Jako by mu z oko vypadl.