Peking 2012
Misanick
0
Design VW sice nemusím, ale tohle je 100× lepší, než Škoda Rapid na posledních fotkách.
SCHROJF
0
Presne tak!!! :yes: Som myslel,ze uz skaredsie auto ako S FABIA SEDAN uz Skoda nemoze postavit...ale RAPID je este horsi! >😁
kari.laz
0
Ty už jsi Rapida viděl? Tak to jsi asi první.
Ada je zase tady
0
Přesně tak. Design je zcela vyhovující. Pokud by v tom byl navíc i TDI 1,9PD 96kW, prodal by se jich dvojnásobek. :yes:
kam, sakra, v tom marketingovym dpt. na tak ***sky nazvy chodeji...? chapu, ze v pennsylvanii vyrabej jetty, ci kerej werk, ale kuli tomu snad nemusi bejt auto "chodici" reklama na adopci/prodej cinskej sirotku!!!
Chcel by som ho vidiet aj zvnutra. Ci nahodou nebude mat pristrojovku z 1. Octavie, ked je uz postaveny na platforme PQ34 s predlzenym razvorom.
Davalo by to zmysel. Nieco Passat Lingyu teda Superb. ;-\
Davalo by to zmysel. Nieco Passat Lingyu teda Superb. ;-\
sice ještě před faceliftem, ale je tu introš [odkaz]
Aj ked interier je mixikom,z toho co ostalo vo VW z inych starsich modelov...(volant GOLF V,starsia paka DSG prevodovky...) vyzera pekne. 😉
Interiér je spíš vykuchaný ze starých Fordů (Fusion, Mondeo)
Není špatná, prostě klasický VW. Fiat Viaggio mě však zaujal víc.
koncern Fiatu se svejma vykrádačkama, jak pro Fiat samotnej tak pro Lancii, je vůbec zajímavej >😁
Stejně hodnotný, jako když by si to napsal o některých modelech amerických značek.
mě se víc líbí právě Dodge Dart, než jeho malej brácha Fiat s drobnejma změnama...
Na prvni pohled k nerozeznani od originalu, coz asi byl i ucel, kazdopadne si s tim mohli vyhrat a relativne povedenemu modelu dat nejakou osobnost. Porad je to ale lepsi, nez predni cast passatu lingyu po FL [odkaz]
no pokud má stejný jizdní vlastnosti jako stará octávka...tak chudáci číňani... >😁 >😁 >😁
Na PQ34 sedí třeba Roomster a má z OI i zadní nápravu (byť nejspíš upravenou, tak hluboké znalosti nemám).
Když provnávám provedení 2012 z 2009 je znát že opravdu zásadní změna, Teď mi přijde jako by to byl baby Passat. Jako by mu z oko vypadl.