Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Insignia BiTurbo 2,0 CDTI (143 kW): V Česku od 767.400,- Kč

14 komentářů

Mike_C
...a už zas ty pohádky o spotřebě pod 5 na sto 😄 Ajo vlastně pro evropu je to pouze laboratorně a nic to neznamená, byli by jsme naivní, kdybychom věřili údajům, na které nás výrobce láká. :no:
Podobný motor má ještě Delta (1.9 JTTD 190k), ale to je jiná kategorie no 😄
Dixik2
výčet závad za dva roky provozu😒br />
- neochota HF se připojovat k telefonu
- zrcátka se nevracejí po spátečce zpět do původní polohy
- reklamována funkce kdy sedačka odjede kvůli snadnému výstupu ale nepřijede nazpátek - nechápu tuto funkci a v ostatních značkách moc příjemná záležitost
- nezávislé topení reklamováno kvůli nefunkčnosti
- světla AFL oslňujou protijedoucí řidiče (nakonec funkce automatického dávání dálkových vypnuta)
- zpětná zrcátka se zatmavují do černa i ve dne a nic není vidět (vyřešeno tím, že mi zatmavovací zrcátka někdo ukradl a já si koupil nezatmavovací)
- klepání volantu a první výměna silentbloku řízení
- hláška na displeji ,,navštivte servis" a závada FlexRide
- přelepování chromu u řadící páky automatu kvůli oslňování z důvodu střešního okna ,,chrom se leskl"
- problém s vyhledáváním stanic rádia a nechota zobrazovat doubory MP3
- kolísání otáček motoru mezi 850 - 1200 ot/min - dělá dodnes
- přehrávání všech možných ŘJ
- ojetí a oskákání prvních pneu za 8.000 km (nyní čtvrté pneu)
- bouchnutí dveří u řidiče v autoservisu (autoservisem) - opraveno
- zastaralý SW navigace 800 a nemožnost žádné aktualizace (až do teď) mapové podklady z roku ,,nebreč"
- parksenzory nereagují a hlásí chybu (nepochopena chunkce kdy nefungují automaticky přední parksensory které si musím zapnout ručně. U konkurenčních značek to funguje že když mne parksesor obtěžuje tak si ho tlačítkem vypnu a ne zapnu. Skoro každý kdo si ode mne půjčil auto se tomuto obrácení divil.
- opět hláška na displeji ,,navštivte servis" a závada FlexRide
- opět vyhledávání proč klepe volant
- opět klepání volantu a výměna silentbloku řízení - nyní na autě třetí
- celkem 6x dělána geometrie a sbíhavost
- 2x opravované střešní okno kterým fouká a je propadlé
- mimo to klasický servis a každé vyhledávání závady + odvoz vozu do servisu + vyzvednutí auta ze servisu a většinou další návštěva protože se podělalo něco jiného
- po posledním přehrání SW nefunguje automatické odmlžování a rozmrazování zadního okna (funkce zapnuta !)
- klimatizace se dle správného nastavení po dofoukání na požadovanou teplotu sama vypne což dle Oplu je správně. Tento jev ale způsobuje zimu v oblasti ramen (v zimě) a při dvou a více lidech se auto celé zafuní a automatický režim musím ručně přepnout do manuálního a musím zvýšit ručně foukání. Měl jsem hodně aut ale toto dělá akorát tohle. Automatický režim je tudíž k ničemu.
- vzduchový filtr klimatizace je moc jemný a zanese se moc brzo - zřejmě není počítáno s takovým svinčíkem jako u nás
- opět reklamováno nezávislé přídavné topení a nyní konečně zprovozněno servisem. Topení ale nekomunikuje s vozidlem a můžete si nastavovat na klimě co chcete. Topení pokaždé odpojí nastavení.
- reklamovány tlumiče
- cca 15x vyvažovány kola

Více na: [odkaz] Sekce Insignia
jirin
Podivej se na VW forum a najdes to stejny. Nebo se tam muzu prihlasit ja a napsat co me napadne.
KANKUNEN
Tohle znám u Alfy 156, která neměla takovou výbavu. Za to Corolla z roku 93 má stále první výfuk, spojku a jezdí jako za mlada.
sargis
A kedze to kazdy vidi rovnako, Insignia je uspesna tak ako je, cize pomerne dost >😁
coltrane
Každá automobilka, každý model a každý servis má svého Jirku G....na to co se Insignií prodalo je 2,5 brečícího jedince na českém fóru slušný výsledek
Mixo
to neni 2,5 jedince. taky jsem ty fora kdysi prosel a majitele s XY prispevky (zadni trollove) tam sve auto uprimne nenavidi a lituji, ze ho koupili. jedine co drzi opel nad vodou je falesna reputace kvalitniho nemeckeho auta+design, jinak je to k placi.
Renton
Neviem sice preco sa tu rozobera spolahlivost, ked je to o novom motore, ale budiz.

DEKRA ma na to iny nazor😒br />
[odkaz]

[odkaz]

nj, ale tiez mam znameho, ktory ma znameho, ktory ma znameho s Oplom a furt sa kazi 😉 Strasne s tym Oplom ...
coltrane
Výše uvedené jsou problémy zmíněného jedince. Já můžu Insi soudit pouze podle 8 firemních exemplářů a ty jsou takřka bezproblémové (6x140-160t, 2x 40t).
jirin
tohle je nastesti jen tvuj subjektivni nazor bez jakyhokoliv seriozniho podkladu.
petr81h
[odkaz] ... zkušenosti dalšího "jedince" 😄
Uhlik
Ja pouzivam Insigniu vyse 2 roky a zatial ziadna zavada.
Jarda86
Tez mam Insignii mam najeto uz skoro 200000 km a take zatim bez problemu...
petr81h
skoda, ze nekteri to samé konstatovat nemuzou ... 😒 [odkaz]