Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Land Rover Experience: Offroadový program na vlastní kůži

42 komentářů

zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
esenbe
Zastav si to prosím v 1:15. Tam jde krásně vidět, že stromy rostou dole nikoliv ze skály. Strom v pravém rohu co tam je je přímo v pravém úhlu s pozicí kamery. Video není nijak zfušované. Prostě tu kameru drží člověk a ten ji nikdy neudrží podle vodováhy. A z rozjezdem tam nikdo nejede ... Ale jestli máš pochybnosti tak si vem X6ku se kterou máš tolik zkušeností, že ji buď máš nebo ti ji minimálně někdo půjčuje. A jeď tam ... natoč video, dej si kameru podle vodováhy na stativ a pak mudruj. ...

P.S.: Netvrdím, že SUV od BMW jsou špatná auta, ale terení ambice rozhodně nemají. Ani nejmenší.
Ondore
Skor mi to pripomina safari dovolenku, v kazdom pripad dik za odkaz 😉
zdravy rozum
ozawasan
no tak jste mi kucí udělali hezkej večer - pěkný videa - i ostatní tam odsud. Na tom Rubiconu je vidět, co lze udělat s malým nakloněním kamery - ale každopádně hezký....fakt hezký...
ozawasan
mě stačí- "vidím nebe, zemi nevidím" hups - "hele hlína" Na tohle jsem připos...nej - a rozhodně bych si tam do auta nevzal někoho dalšího....
ozawasan
ale jo - bmw 325 - tedy to z roku 40 - by to snad dalo 😉
Johny.Rico
V hnědém Sportu 😉 Nikdo si nevšiml, co? A přitom tam byl jeden z nej novinářů 😄
esenbe
třeba [odkaz] ...[odkaz] ... to video s RR je trošku přikreslený, že náklon působí až neuvěřitelně.
_MT_
No jo, na tohle musíš mít koule. Zachránil to pěkně, jen co je pravda. Na tom, jak skáče, je vidět, jak strmé to je. Prostě žádná sranda.
_MT_
Jen dodám, že MB nabízí i výcvik pro "teréňáky" v několika úrovních.
_MT_
Mercedes nabízí zážitky se čtyřkolkami. Ostatně z jedné z takových akcí měl reportáž třeba autosalon tuším minulý rok. [odkaz] nebo [odkaz]
_MT_
[odkaz]

Asi nejblíž tomu, co hledáš, by mohla být Namibia Tour. Vyjde na zhruba sto tisíc a je to na týden. Ale vyloženě výuku jízdy v terénu (pokud vím) nenabízí, na to nejsou X stavěná. Nabízí závodní, okruhy, sníh, led, únikovou jízdu a podobné věci.
ozawasan
díky - no nepovedený - ustál to - já bych měl pampersky asi na výměnu - hezky mu Landík poskakoval.....uff
_MT_
Jmenuje se to tam Moegatle, videí je víc než dost. Tady je jeden nepovedený pokus, o kterém jsem mluvil v dřívějším příspěvku. [odkaz]
ozawasan
můžeš tedy, když jsi toho tolik viděl, dát nějaké další auto na tomhle svahu? rád se na to mrknu. A to si všimni, že bez ironie na začátku a ba ani na konci....
[odkaz]
já třeba věřím tomuhle - ale vyjet jsem ho to fakt neviděl....
Zkrátka se mi nezdá na tom povrchu a na těch gumách ta trakce - že to nikde nepodklouzne ani neprohrábne..... a sjíždět kopec na napnutým laně - tak to potom jo...
esenbe
Já zase viděl video kde rozebírali, že existuje bigfoot a židé vládnou světu pomocí ufounských technologií. Je to vyhledávaná lokalita. Jezdí tam spoustu aut od Toyot přes hummery až po RR. A možná je tam lano používáno, ale jen jako jištění. Nikoliv jako pomoc.
esenbe
Ty si mi diagnostik ... koukni se prosím na ostatní videa a fotky z této vyhledávané lokality - moegatle. A můžeš si o tom místě i počíst. O jeho sklonu apod. ... Příště to prosím udělej dříve, než ze sebe dobrovolně uděláš blba.
zdravy rozum
zdravy rozum
Ondore
Diki za snahu, dufal som, ze je tu niekto, kto tie auta pouziva aj inak, ako na D1 😉
zdravy rozum
Ondore
Neviem, kde si nasiel, ze hladam nieco zadarmo, naznacil som Ti to vyssie, nabuduce skusim pisat pomalsie, ok? 😉

Na strankach auto.cz je kopec majitelov X-kovych BMW, nechce sa mi verit, ze ziadny z nich nechcel zatial skusit, co jeho auto dokaze v terene.
zdravy rozum
Ondore
Tak jasne, ze lestenky X nemaju na plnohodnotne terenne auta, ale ich hranice su dalej, ako bezne jazdime. Hladal som a nasiel iba BMW Driving E😜erience, co je predvadzacka na lade, s terenom to moc spolocne nema... By som to prirovnal k tomu, co robi Mercedes na polarnom kruhu, ako zabava dobre, ale hladam skor ten teren.
zdravy rozum
zdravy rozum
ozawasan
no nechci se přít, ale někde jsem viděl tohle video rozebraný - je tam vidět na jednom snímku lano, které ho táhne a jistí pak při sestupu....1.30-1,34 - koukejte na zadek auta a "divné rušení obrazu" od zadního nárazníku vozu....
staňa
Upřímně, už jsi viděl nějaké BMW v pořádném terénu? Pokud ano, tak ho z tama museli tahat Land Roverem nebo traktorem. BMW nevyrábí auta do terénu (za terén nepovažuji polňačku za vesnicí, to zvládne jakékoli auto). Zkus se tak podívat po nějakém Xdrive e😜erience (nebo nějak podobně by to mohli pojmenovat).
Ondore
Mal som na mysli takyto program radu X (je to aj v predmete spravy), pravidelne akcie s instruktormi a moznostou skusit hranice ich aut, o mikinu zadarmo mi naozaj nejde. Napr. Mercedes ma takychto akcii niekolko, ale tiez neviem o nicom specialne pre ich terenne auta.
_MT_
Pravda. Z leštěnek bych možná ještě zkusil Cayenne.
esenbe
Tak to každopádně ! Já jen vím jistě jednu věc. Vyjet tam s nějakým BMW je naprosto nemožné ...
kolmar
Dole ti kolega poslal link kde vylezie RR...je viacero videi aj z Moab v utahu. Skus tam najst X6...ta bez redukcie nedokaze bohuzial vyliest nic...najvecsi celkovy prevod nepusti. Nie v takomto meritku.

PS: aj ferrari bolo v topgire na okruhu pomalsie ako Yeti...TDI to nanda maranelskemu V8 aj v reali ze?
_MT_
Tohle je hodně o řidiči. Viděl jsem video, ve kterém z téhle stěny "spadl" Defender. Vyjet to je slušný výkon, pro oba (řidiče i auto).
esenbe
versus - [odkaz] >😁 .... RR je v podstatě luxusní offroad. Monstrkupé od výrobce zadokolek pro něj není ani maličký soupeř 😄
salamoon
podla napisaneho usudzujem,ze mas v krvi asi tak este 1.5 promile po vcerajsom flame... 8-s

asi myslis toto,ze
[odkaz]

pre tvoje info,obe auta isli "s rozbehom"... 😁
695
??? ten pravopis, tá slovenčina, ten názor...hrôza 8-s
most
acha ta zavist >😁
zdravy rozum
zdravy rozum
zdravy rozum
Ondore
Neviete náhodou, kde sa konajú podobné akcie pre BMW?