Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Mezitím v Rusku: Audi R8 vs. Lada Samara (video)

25 komentářů

3_diamanty
takychto videi je na nete kopec, dalsi kkt co si myslel ze ked ma silne a rychle auto tak moze vsetko, skoda ze nesiel vedla nejaky hummer a nepresiel mu tu jeho teplu placku 😉

boze chran stretnut takych kktov na cestach, nie je nic horsie ako mantak za volantom silneho auta, uz domachroval chu.jko.

cim drahsie a silnejsie auto tym vaci mantak za volantom, plati to v rusku aj na slovensku a predpokladam ze aj inde vo svete az na par vynimiek, len nestretnut takehoto mantaka ,radsej ist pomalsie dalej od neho vyhybat sa takymto autam, uz sa mi to parkrat oplatilo

najlepsi su ti kkti ktori to turuju aj na parkoviskach pricom spoza aut mozu vybehnut psy alebo deti, ale klincov mam dost 😊 rad ich rozdavam takymto borcom, najlepsie si je zapamatat si znacku a ked to auto niekde zbadate pred kaufom o tyzden neskor tak mu mozete nechat v pneumatike darcek, zabera to mozem potvrdit

:yes:
jogy
Ty musíš žít hodně pestrý a zajímavý život, když se ti vyplatí pamatovat si značky a pak auta hledat na parkovišti a mstít se. Co takhle zajít za řidičem a říct mu to do očí? Na to asi nemáš, co?
MariAchi
:yes😒br />
Ne, tohle skolou povinne dite ma zatim porad jen na h.u.b.e.
CenturionCz
Bože můj, to je teda něco. Jestli se těm řidičům opravdu mstíte, tak to jste možná horší, než oni.
Frasier
To že jazdil na R8, to neriešim. Ale aby "nevinní" ľudia doplatili na jeho blbnutie a potom ešte aj zdúchne z miesta tak to je vrchol arogancie. :no:
3_diamanty
je tisic sposobov ako takych hajzlov dostat, v prvom rade si treba zapamatat poznavaciu znacku a ked auto tohoto cvoka niekde neskor stretnes napr pred obchodakom kde je tisic aut, nie je problem mu to osladit, staci srubovak po ruke a mam hned 1000napadov ako mu vytunit auto
Frasier
No... takýmto riešením by si si zase len sebe osladil život. To že ťa nejak ohrozil, to mu nedokážeš (pokial to nemáš natočené). Naopak, to že prepichneš pneumatiku na aute na parkovisku v obchoďáku to sa dá oveľa jednoduchšie preukázať (kamery na parkovisku, svedkovia atď.).
4hill
A pokud měl to auto třeba jen půjčené jak se vyrovnáš s tím že jsi se postavil na stranu těch arogantních co pro svou domnělou spravedlnost způsobí škodu nevinnému člověku?Doufám že ti někdo ten šroubovák vrazí do *,zamindrákovanej blbe.. :no:
MariAchi
:yes:
m.dlouhy
ty si trouba >😁 neběháš náhodou po městě s pláštíkem a logem šroubováku na hrudi? >😁 moc chytrej asi nebudeš... ale kdybys fakt šel za řidičem (ten se taky může lišit od majitele, superhrdino), tak by to asi bylo lepší. jenže tak riskuješ že dostaneš přes čumec viď... To je kříž. A už máš svoje superhrdinský jméno? Mě jedno napadlo - Screwboy. Co ty na to?
>😁
MariAchi
Kdyz si domyslim i ty mene...mechanicke vyznamy tohoto slova, tak Screwboy by sedl. :yes:
twistedTSD
...na n-tou...Mimochodem, ten bílý nápis mi neskutečně lezl na nervy. 😄
Đawson
koukněte se na tu střechu, takhle se mi povedla převrátit felda ve větší rychlosti brutálnějším způsobem, vlastně i fáčko ( ale to bylo do pole, do měkkého ) ale nikdy se mi střecha u těch starých plechovek takhle nezdeformovala, vše to byla auta před vrakáčem ;-\
marozKO
tybudes asi dobry ridic, co?... >😁
twistedTSD
Taky jsem koukal...
KubikCv
mezitím v Česku zabije JUDr. Vavřinec mladýho kluka...ale tam bohužel kamery nebyly...
MariAchi
Tim mas na mysli co?
Tu nehodu (ano, nehodu - ne vrazdu), kde zhuleny mladik zapichl Twingo s ojetymi pneumatikami do svahu mimo cestu, a kde byl obvinen jisty rusky podnikatel?
martin.blader
To je fakt dobrej *, ani není schopný si pohlídat, až bude volná silnice, když už je tak blbej a vyvádí v provozu. A že pak ještě ujede, to je fakt vrchol. Co bych ale čekal od majitele Audi. >😁
petrbehounek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pali.sk
stačí pozreť 54 sec. jak ho "vyťahujú" z auta ...
MariAchi
Jasne, majitele ERosmicek nemaj nic jinyho na praci, nez si otloukat auto za par mega o stare strepy, aby tim pobavili par cumilu na internetu...
pali.sk
? ty tam vidíš niekde kontakt tých áut? a nejaké poškodenie toho RS?
MariAchi
A ty ho nevidis?
skodov-kar
nie poskodenie RS nevidim ani ja...

a ta lada vyzera ako keby po nej preslo auto a nie ze sa prevratila...
MariAchi
To bude asi tim, ze R8 je ze zaberu ponekud daleko.
Vsichni tedy vidime to same, nicmene pro nekoho je to jasny fake...