Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Octavia 4x4 končí, zůstává jen přední pohon

22 komentářů

KANKUNEN
tuto reklamu a přiblblé videa z Ruska beru stejně jako GAZík s naftou od Porsche jako výrobce peněz. Doufám že to tak je.
3_diamanty
tak tie videa z ruska ktorych je plny internet o tom som uz pisal, vadia nielen tebe

😉

co narobime
Ada je zase tady
:no:
Frantizsekk
Haldex je dnes nedostatkovy zbozi, takze to prvni odnesla oktavka. Yeti a Sup dal 4x4 mit budou...
Dvoukolka samozrejme smysl ma.
Ragnotti
Pre mna ma zmysel, nebyvam na horach, nemam chatu na nejakom odlahlom mieste a preferujem lahsie auto a nizsiu spotrebu. A jazda po snehu mi nesposobuje ziadne problemy ani na dvojkolke od firmy Rendlik a syn 😄
lukas13
Na to bacha, aby Áda nedostal infarkt. Rendlík a syn na sněhu? >😒]
rohYpnol
Dvoukolka nemá smysl ... v SUV.
Na Octavii s předním náhonem je něco nesmysluplného?
Ada je zase tady
Mel jsem na mysli, ze Octavia Scout jako dvoukolka nema smysl. Stejne je to v pripade, ze za Octavii kombi budete chtit tahat nejaky prives.
Parda71 (BMWfans)
A jak jsi přišel na Octavii Scout s předním pohonem? O tom snad nikdo neuvažoval.
Diagolos
jelikož končí 4x4 tak bude Scout už jen předohrab...nebo se mýlím? 😲
rohYpnol
Je Octavia 4x4 a Octavia Scout. Octa 4x4 končí. Z toho přeci vůbec nevyplývá, že ze Scouta udělají předohrab.
A hlavně "...Nový ceník nebyl vydán pro verzi Octavia Scout, a tak tento populární model zřejmě zcela skončí..." 8-s
Frantizsekk
Potvrzuju, konci i scout.
rohYpnol
škoda, přeškoda. Doufám, že Scout II přijde brzy.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Diagolos
to je mi jasný,ale když vypouštěj 4x4 tak sem myslel že bude bud jen oplastovanej předohrab z toho nebo nebude vůbec 8-s
peV
Ve Švédsku byla vyřazena z nabídky už koncem dubna a v nabídce která mi přišla nedávno do schránky se píše, že nový model Octavie Scout přijde brzy. Je tedy otázka jak dlouho po představení další generace Octavie (combi) 4x2 se představí i Scout. Podle zde dříve uvedených informací to mělo být až několik let, což by nebylo zrovna moc "brzy", tak uvidíme...
JaM1977
Pre neho bolo 4x4 jeden z najdolezitejsich dovodov preco je (zastarala) Okravka tolko pred (zaostalymi) Korejcami...
Xawier
Fakt je ten,že ač konstrukčně starší,pořát o krok před konkurencí! A to zaslouží obdiv! :yes:
Anonym
Jo a v čem??? >😁 >😁 >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ferdinand Este
Argument jak z VUMLu
BeranK
A co tě tam ještě učili? Napiš, ať se ještě zasmějem.....