Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Ferrari v Číně poškodilo historickou památku i svoji pověst (video)

11 komentářů

3_diamanty
a povacsinou sa bohuzial silne auta vyskytnu v rukach jedincov ktori ho absolutne nezvladaju :yes: prikladov z nasich cieste je tiez dost, niet snad jedneho dna na slovensku aby nejaky vygumovany alebo opity alebo inak postihnuty mladik na audine alebo bmw nesposobil nejaku tragediu, netreba nam na to ani ferrari :yes: slovaci su v tomto jedinecni 😉

staci sledovat dennu tlac, kazdy den nejaky frajer ligne a utrie usta a aj tak si nedaju povedat, slovaci su proste neuveritelni

a teraz ked sa oteplilo tak clovek uz aby sa bal aj normalne jazdit, z kazdej strany na vas vyleti nejaky stuningovany crep ktory sa ruti raz sprava raz zlava raz za vami raz pred vami, musi byt najrychlejsi za kazdych okolnosti - narodny sport :yes: este k tomu nejaka stupidna hudba na plne pecky siltovka alebo hola hlava a je vymalovanee - a taketo prasce stretavame denne, hroza 😉

niet horsej kombinacie ako nejaky trtko s autom s vykonom v KW vacsim ako jeho IQ, tiez som kedysi zacinal jazdit a netrebalo mi k tomu ani tuningovany srot ani hlasnu hudbu ani predbiehanie a mysicky na kazdej krizovatke - co tym tito psychicki labilni jedinci sleduju neviem, ludia davajte si pozor - oteplilo sa, kazdy jazdi ako dobytok, hlava nehlava predbiehame sa pomaly uz aj v slepej ulicke - je z toho cloveku na grc, co narobime. Budme ludia, kam tento cely sustem a svet speje netusim, budeme sa za par rokov uz vrazdit pre kktiny? Predpokadam ze taktato nevrazivost sa este len vystupnuje, zatial je to na najlepsej ceste do pekiel.......este par rokov a v povinne jvytbave aut nebdue len lekarnicka ale aj nejaky samopal, asi sme to tak chceli... ked sa navzajom nevieme tolerovat a sme nervaci....

lutujem tych dnesnych mladych co popri skole zacinaju robit autoskolu a trosku aj instruktorov - uz to prestava byt na cestach sranda, same tragedie, sami opilci, mladasi nezvaldajuci svoje nervy, same individua sfetovane, ..... nikdy neviete kde vas kto sejmeeeee.....strach jazdit

clovek sa v minulosti vedel slusne a bez tragedii vyblaznit aj na slabsich autach a nikto nikoho neohrozoval, dnes vas kdejaky dement sejme aj na parkovisku lebo musit to tam tuurovat....a nasledne prudko brzdit kedze ma pred nosom semafor...takito su najnebezpecnejsi....
esper
ja toho vela najazdeneho nemam (svoje auto sa este len chystam kupit), ale mam zle skusenosti aj so starsimi, nielen mladsimi. nezapinanie smeroviek na kruhacoch, nepustanie nikoho do svojho pruhu, nedodrziavanie maximalnej rychlosti v meste, lepenie sa na zadok auta, atd. su uplne tradicne veci, ktore robia aj dlhorocni soferi. je jasne, ze mladsi sa viac nechavaju strhnut rychlostou, ale starsi zase ako velki ostrielani soferi ignoruju ostatnych na ceste a jazdia ako prasce. a nikdy si nepriznaju chybu a uz vobec nie ak druhym ucastnikom je niekto mlady. pritom ja nehovorim, ze som neurobil tiez par blbosti na ceste, ale bolo to vzdy skor z nepozornosti a nic vazne sa nestalo.
cjoctavian
tak s tym nezapinanim smeroviek na kruhaci je to svata pravda :yes:
Vencator
A nejen na kruhaci, nejvic se tu chyta prejizdeni z pruhu do pruhu bez blinkru a bez podivanis e do zrcatka!!! takovy lidi potkavam stale casteji a uz se obcas i bojim jet v levym pruhu rychlejc ze me tam nekdo bez rozmyslu vjede.....

V podstate jakmile udela chybu starsi ridic (jsem taky dost mlady a hlavne vzhledove vypadam tak na 16 😁) tak i tak ukazuje jak kdybych ja byl ten *. Napr prednost v jizde na parkovistich, prednost u zuzene vozovky atd...
megacruiser
S těma blinkrama už mě to taky štve. Mám pocit, že jsem snad poslední člověk, co blinkry v Brně používá. Třeba dneska borec zastavil na silnici, ale nedal vůbec blinkr doprava, ani nezapnul všechny 4. Auto za ním taky zastavilo, nikdo netušil co vymýšlí. Tak jsem je oba objel a koukám, borec se klidně vybavuje telefonem. Nebo jsou taky e😜erti, kteří sice blinkr použijí, ale až potom co zatočili => zcela zbytečné.
Nejlíp to říká brácha když uvidí takovýho e😜erta: "Hele, další, kterýmu vymotnovali páčku."
adamzprahy
Mám podobnou zkušenost, po Praze vidím denně možná až desítky aut co si jen tak mění pruh jak na hřišti. Nikdy by mě nenapadlo v hustém provozu měnit jen tak pruh bez blinkru. Podle mě spousta lidí co takhle přejíždí, tak se ani pořádně nepodívají do zrcátka a už kolikrát se mi stalo, že jsem musel auto při přejíždění do mého pruhu vytroubit aby si mě řidič všimnul :no:
_MT_
Přidávám se. Je to otrava, nebezpečné a brzdí to provoz. Někdy mám však ještě větší strach z těch, kteří jsou schopni nevšimnout si omylem zapnutého blinkru, popřípadě dávají blinkr o křižovatku dřív (když jsou těsně za sebou).
dan8
bohuzel musim souhlasit...
cjoctavian
"Patřičná místa navíc tvrdí, že Ferrari rozhodně nic takového nemělo schválené, jakékoli komerční využití historického skvostu totiž vůbec nepřipadá v úvahu."

Cize si nejaky komunisticky sef pekne odlozil do suflika 80 tisic juanov?
Blue Sun
Tak to bylo asi poslední, co provedl... Protože s takovými se tam moc nemazlí.
megacruiser
Tak prostě trochu pogumoval kameny na vršku věže. To je skutečně těžké poškození památky a nevyčíslitelná škoda... Kdyby se tohle stalo u nás, nikdo se nad tím vůbec nepozastaví.
U nás třeba se farář rozhodl očistit podobně staré sochy od nánosů špíny a mechu. Klidně zavolal chlapa s drátěným kartáčem a ten ty sochy úplně zničil. Jinému takovému se nelíbilo, že historická pískovcová a velmi vzácná podlaha v kostelíku je už prošlapaná, tak ji nechal zalít betonem a položit na beton moderní nevkusné dlaždice. Památku tím zcela zničil a opět se mu nic nestalo. Města i soukromníci nechávají schválně chátrat památky a čekají až samy spadnou, aby mohli potom místo prodat developerovi třeba na stavbu bytů. Pokuty ve všech případech směšné. Podplacené stavební úřady povolují v historických centrech měst stavby ničící historický ráz, mnohdy podstatně vyšší než okolní zástavba, někdy dokonce mrakodrapy které úplně mění siluetu města - viz. Brno a jeho nejvyšší mrakodrap v republice. A letí za to někdo? Jo, letí, ale tak leda na drahou dovolenou na kanáry.