Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Carroll Shelby, tvůrce Cobry, zemřel v 89 letech

27 komentářů

Dylan McKay
Ještě před 14ti dny jsme se o něm bavili nad zdařilou replikou Cobry, která nám přijela na sraz.

Legendy odcházejí, vzniknou někdy nové?
fOE
trochu OT, ale replika AC cobra, treba od superformance je muj sen a snad nekdy...
Jinak velice smutna sprava pro vsechny kdo maj auta radi 😢
Gatto
Nejsem si jist, zda je vůbec ještě možné, aby se ještě někdy zrodila legenda formátu Carrolla Shelbyho. přece jen je automobilismus již příliš rozvinutý, příliš svázán všemožnými předpisy. Totéž platí o motorsportu. Mimochodem, asi nejzajímavější nekrolog v českém jazyce, který zmiňuje i ne zcela známé kapitoly ze života C. Shelbyho, je zde:
[odkaz]
Třeba některé fandy potěší.
R.I.P, Carroll....
Anonym
Jo, shelby byl frajer, naprostá legenda, navíc srdcař a člověk který dokonale rozuměl tomu co dělal. :yes:
El_Scorpio
Je to určite velká strata pre americkú motoristickú scénu. Dúfam že sa medzi mladými americkými konštruktérmi nájde niekto ďalší, kto si vezme Shellbyho za príklad. R.I.P.
3_diamanty
myslim ze je to obrovska strata pre celosvetovu motoristicku scenu nielen americku 😉 , jeho auta su legendami na celom svete nielen v USA
😉

fanusikov mal po celom svete
PeterLuk
Veľká škoda. Shellbyho som mal rád, jeho autá dobre jazdili aj vyzerali... 😒

Keby sa našiel schopný mladý konštruktér, ktorý by pokračoval v tom, čo Shelby začal, bolo by to super...
3_diamanty
Shelby nas telom opustil ale jeho myslienky poslanie a automobilove srdce pretavene do krasnych aut tu bude na zemi bit vecne :yes😒br />
v r 1991 mal transplantovane srdce, je zazrak ze vlastne zil tak dlho este po tej operacii, pardon - zazraky neexistuju, boh vedel ze on musi zit dlho lebo stejne ho nikto nikdy nenadhradi 😉

rip
pratel
vdaka za legendu. R.I.P.
Norge
..pripajam sa. DAKUJEME Carroll Shelby - R.I.P.

..cistokrvny motorizmus
[odkaz]

Dokument v strihu
[odkaz]
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pratel
Vies, sme rozni. Jeden vyjadruje uctu legende, druhy za zaobera gramatikou...
alambert
4hill
:yes:
PeterLuk
Fakt prapodivné dôvody k diskusí. Ty zas nie si schopný začať vetu veľkým písmenom. Tu nejde o gramatiku, ale o to, čo chcel autor príspevku povedať .

Ináč už dlho sa divím tomu, kvôli akým blbostiam sa tu niektorý z vás hádajú.
"Vojny" kvôli postojom niektorých prispievateľov na názoroy Gti-čka či toppera alebo kvôli tomu, či sú lepší Kórejci alebo Nemci, to by sa ešte dalo, ale diskusia kvôli preklepu v mene?
:no:
alambert
Norge
.. ? ..okuliare nepotrebujes ? ..hmm 8-s ...
alambert
Dylan McKay
To je jako na pohřbu v KLDR- potrestáme ty co nebyli příliš smutní?

Fakt se zabýváš zbytečnostmi... 😉
El_Scorpio
Toto je úbohé :no: :no: :no:
alambert
El_Scorpio
Neviem čo mali znamenať tvoje narážky, ale boli trápne. Epitaf R.I.P. je latinsky, vznikol dávno predtým než niekto o nejakej angličtine vôbec chyroval... A pokúšať sa tu vyvolávať nejaké roztržky gramatikou to je úbohe :no: :no: :no: Veľmi sa musíš nudiť.
alambert
El_Scorpio
Requiescat... a už sa neposer. :no:
PeterLuk
Myslíš mňa? Ja som to pochopil. A ide tu snáď o to ako sa správne píše meno Carolla Shelbyho či R.I.P.? Tu nejde o formu, ale o jadru príspevku. Som si vedomý že som sa pomýlil, ale každý chápe čo som mal na mysli.

Chudák Shelby sa musí obracať v hrobe, niekto sa tu háda kvôli tomu, ako sa správne píše Shelbyho meno. Toto miesto slúži, podobne ako cintorín na uctenie pamiatky zosnulého, takže v diskusí, ako sa správne píše R.I.P., ako sa správne píše meno Caroll Shelby a pod. už prosím nepokračujte.

Shelby, odpočívaj v pokoji.
alambert
George555
Klobuk dole pred starym panom fakt sympoš- škoda 😒