Novinky
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Myslíš mňa? Ja som to pochopil. A ide tu snáď o to ako sa správne píše meno Carolla Shelbyho či R.I.P.? Tu nejde o formu, ale o jadru príspevku. Som si vedomý že som sa pomýlil, ale každý chápe čo som mal na mysli.
Chudák Shelby sa musí obracať v hrobe, niekto sa tu háda kvôli tomu, ako sa správne píše Shelbyho meno. Toto miesto slúži, podobne ako cintorín na uctenie pamiatky zosnulého, takže v diskusí, ako sa správne píše R.I.P., ako sa správne píše meno Caroll Shelby a pod. už prosím nepokračujte.
Shelby, odpočívaj v pokoji.
Chudák Shelby sa musí obracať v hrobe, niekto sa tu háda kvôli tomu, ako sa správne píše Shelbyho meno. Toto miesto slúži, podobne ako cintorín na uctenie pamiatky zosnulého, takže v diskusí, ako sa správne píše R.I.P., ako sa správne píše meno Caroll Shelby a pod. už prosím nepokračujte.
Shelby, odpočívaj v pokoji.
Jo, shelby byl frajer, naprostá legenda, navíc srdcař a člověk který dokonale rozuměl tomu co dělal. :yes:
Nejsem si jist, zda je vůbec ještě možné, aby se ještě někdy zrodila legenda formátu Carrolla Shelbyho. přece jen je automobilismus již příliš rozvinutý, příliš svázán všemožnými předpisy. Totéž platí o motorsportu. Mimochodem, asi nejzajímavější nekrolog v českém jazyce, který zmiňuje i ne zcela známé kapitoly ze života C. Shelbyho, je zde:
[odkaz]
Třeba některé fandy potěší.
R.I.P, Carroll....
[odkaz]
Třeba některé fandy potěší.
R.I.P, Carroll....
Neviem čo mali znamenať tvoje narážky, ale boli trápne. Epitaf R.I.P. je latinsky, vznikol dávno predtým než niekto o nejakej angličtine vôbec chyroval... A pokúšať sa tu vyvolávať nejaké roztržky gramatikou to je úbohe :no: :no: :no: Veľmi sa musíš nudiť.
To je jako na pohřbu v KLDR- potrestáme ty co nebyli příliš smutní?
Fakt se zabýváš zbytečnostmi... 😉
Fakt se zabýváš zbytečnostmi... 😉
Fakt prapodivné dôvody k diskusí. Ty zas nie si schopný začať vetu veľkým písmenom. Tu nejde o gramatiku, ale o to, čo chcel autor príspevku povedať .
Ináč už dlho sa divím tomu, kvôli akým blbostiam sa tu niektorý z vás hádajú.
"Vojny" kvôli postojom niektorých prispievateľov na názoroy Gti-čka či toppera alebo kvôli tomu, či sú lepší Kórejci alebo Nemci, to by sa ešte dalo, ale diskusia kvôli preklepu v mene?
:no:
Ináč už dlho sa divím tomu, kvôli akým blbostiam sa tu niektorý z vás hádajú.
"Vojny" kvôli postojom niektorých prispievateľov na názoroy Gti-čka či toppera alebo kvôli tomu, či sú lepší Kórejci alebo Nemci, to by sa ešte dalo, ale diskusia kvôli preklepu v mene?
:no:
..pripajam sa. DAKUJEME Carroll Shelby - R.I.P.
..cistokrvny motorizmus
[odkaz]
Dokument v strihu
[odkaz]
..cistokrvny motorizmus
[odkaz]
Dokument v strihu
[odkaz]
myslim ze je to obrovska strata pre celosvetovu motoristicku scenu nielen americku 😉 , jeho auta su legendami na celom svete nielen v USA
😉
fanusikov mal po celom svete
😉
fanusikov mal po celom svete
Shelby nas telom opustil ale jeho myslienky poslanie a automobilove srdce pretavene do krasnych aut tu bude na zemi bit vecne :yes😒br />
v r 1991 mal transplantovane srdce, je zazrak ze vlastne zil tak dlho este po tej operacii, pardon - zazraky neexistuju, boh vedel ze on musi zit dlho lebo stejne ho nikto nikdy nenadhradi 😉
rip
v r 1991 mal transplantovane srdce, je zazrak ze vlastne zil tak dlho este po tej operacii, pardon - zazraky neexistuju, boh vedel ze on musi zit dlho lebo stejne ho nikto nikdy nenadhradi 😉
rip
Veľká škoda. Shellbyho som mal rád, jeho autá dobre jazdili aj vyzerali... 😒
Keby sa našiel schopný mladý konštruktér, ktorý by pokračoval v tom, čo Shelby začal, bolo by to super...
Keby sa našiel schopný mladý konštruktér, ktorý by pokračoval v tom, čo Shelby začal, bolo by to super...
trochu OT, ale replika AC cobra, treba od superformance je muj sen a snad nekdy...
Jinak velice smutna sprava pro vsechny kdo maj auta radi 😢
Jinak velice smutna sprava pro vsechny kdo maj auta radi 😢
Je to určite velká strata pre americkú motoristickú scénu. Dúfam že sa medzi mladými americkými konštruktérmi nájde niekto ďalší, kto si vezme Shellbyho za príklad. R.I.P.
Ještě před 14ti dny jsme se o něm bavili nad zdařilou replikou Cobry, která nám přijela na sraz.
Legendy odcházejí, vzniknou někdy nové?
Legendy odcházejí, vzniknou někdy nové?