Novinky
dan8
0
To jako potřebujou turbo na to, aby z 1.6 dostali 75kW? 8-s
Mino21
0
Tak je evidentni, ze od 4000 otacek je to softwarove brutalne priskrcene a delali to kvuli EU a zatahu z nizkych otacek. Ostatne maximum vykonu u benzinu ve 4000 otackach je priserne brzy (a stale tam ma skoro onech 180 Nm). Tohle je proste turbodiesel jezdici na benzin 😄
Hammunasakra
0
:yes: 😄
Parda71 (BMWfans)
0
Taky mě to zaujalo, je to silně podladěné, ale jde tam hlavně o točivý moment. 180Nm z atmosférické šestnáctistovky nedostaneš.
Frasier
0
Hlavne nie pri 1100 otáčkach... :yes:
Parda71 (BMWfans)
0
Tak :yes:
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Xawier
0
Která atmosférická 1,6ka dosahuje na 170 Nm??? 😄
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ten facelift je teda otřesnej...
..by mohlo být HODNĚ "zajímavé" ... na takové to "domácí popojíždění" :yes: 😄
Nevím, třídveřová jednička mi z profilu přišla a stále přijde taková nevyvážená. Trochu mne to mrzí, že není tak úplně mým stylem, protože jde o solidní auto a dvoje/ troje dveře, to je moje.
To je to "šetření" které přichází, rsp. "zvětšení" ROZDÍLů mezi auty "pro masy" a ... 😐
(u nového audi A3 to "řeší" obyčejnější zadní nápravou ;-\ )
.. nicméně design není vysloveně "špatný" (možná to "naživo" bude lepší - to se poslední dobou docela stává..) a auto to bude spíš "dost DOBRÉ" :yes: 😉
(u nového audi A3 to "řeší" obyčejnější zadní nápravou ;-\ )
.. nicméně design není vysloveně "špatný" (možná to "naživo" bude lepší - to se poslední dobou docela stává..) a auto to bude spíš "dost DOBRÉ" :yes: 😉
Co je obyčejnější na zadní nápravě A3? To tam snad dají horší než do Golfu? Předchozí generace měla snad čtyřprvkovou, nová má multi-link, takže předpokládám, že také čtyřprvkovou. Ale nemusí, multi-link je hodně vágní pojem. Takže je tam tříbodová vlečka, nebo co? Úroveň A3 je hlavně daná konkurencí, takže nepředpokládám, že by ji Audi schválně vykleštilo, aby ji oddělilo od větších modelů. To vůbec nedává smysl, když A3 stojí na MQB a velké Audiny počínaje A4 stojí na MLB. Rozdílů více než dost. Celkem jednoznačná a tlustá čára v jejich nabídce, možná ke smůle A3.
Třídveřová jednička se mi z profilu nelíbila ani v první generaci a ta druhá má velmi podobné proporce, takže zázrak neočekávám.
Třídveřová jednička se mi z profilu nelíbila ani v první generaci a ta druhá má velmi podobné proporce, takže zázrak neočekávám.
Aaaano,přesně tak-je tam klasická vlečná náprava. Víceprvkovou nápravu mají až motorizace nad 130 kW. Takže 1,8/132 kW má víceprvkovou,ale všechny ostatní v současnoti známé motorizace vlečnou... 😉 A MQB nahradí v příští generaci A4 současnou, již výběhovou MLB...
Je tam multi-link, tedy víceprvková. Alespoň to se všude uvádí. Nic nebrání tomu, aby byla víceprvková náprava postavená na vlečených ramenech. Proto jsem se ptal na detaily. Dříve to bylo tak, že předokolky A3 měly vlečku a verze s Haldexem měly čtyřprvek. Nějaký odkaz na tiskové prohlášení? Vše oficiální mluví o multi-linku, takže jsem celkem zmatený. Jen na autoblogu jsem našel zmínku, že vše pod 100 kW bude mít "pevnou zadní nápravu." VW používá tuhle strategii pro Severní Ameriku, je to vidět třeba na Broukovi. Na jednom fóru to také někdo vykřikl a výsledkem bylo spíš podivení ostatních, že se nic takového nikde nepíše. Takže detaily, prosím.
Pokud vím, nová A4, která přijde v roce 2014, je postavená na platformě MLB evo, stejně jako připravovaná Q7.
Pokud vím, nová A4, která přijde v roce 2014, je postavená na platformě MLB evo, stejně jako připravovaná Q7.
Někde jsem to četla (Auto-Bild?), bude tam prý opravdu "vlečka" 😐
PS: Bylo to "bez bližších detailů" (prostě s výjímkou nejsilnějšího motoru bude vzadu "cenově nejNEnáročnější řešení" - zdravím přízniVWce kteří se stejnému "no" řešení vysmíVWali u DS55 😉
..nicméně zde jsme u 3dvéřového BMW1 takže: Za slušně postavenou zadokolku v nižší střední (s možností připlatit si za :yes: ZF s 8mi) můžeme "děkovat Pánu Bohu" - v příštích generacích bude dost možná i BMW v této kategorii "jen" (levnější) PŘEDOkolka..
PS: Bylo to "bez bližších detailů" (prostě s výjímkou nejsilnějšího motoru bude vzadu "cenově nejNEnáročnější řešení" - zdravím přízniVWce kteří se stejnému "no" řešení vysmíVWali u DS55 😉
..nicméně zde jsme u 3dvéřového BMW1 takže: Za slušně postavenou zadokolku v nižší střední (s možností připlatit si za :yes: ZF s 8mi) můžeme "děkovat Pánu Bohu" - v příštích generacích bude dost možná i BMW v této kategorii "jen" (levnější) PŘEDOkolka..
To jsi jediná, kdo takovou informací disponuje, nikde jinde než v Kylie-Bildu se taková informace o vlečené zadní nápravě v nové Audi A3 nevyskytuje. Prostě děláš vlny. :no😒br />
A ano, podvozek z jízdně podprůměrného minivanu nižší střední třídy s tuhou zadní nápravou použitý ve výkladní skříni značky, tj. u modelu střední třídy s aspiracemi na premii, zaslouží skutečně jen výsměch, a to zvlášť v očích odborníků a konstrukčních detailistů typu Kylie, ovšem to by tím autem nesměl být brumlův brácha, cit(ROEN)ová investice naší tety. 😉
A ano, podvozek z jízdně podprůměrného minivanu nižší střední třídy s tuhou zadní nápravou použitý ve výkladní skříni značky, tj. u modelu střední třídy s aspiracemi na premii, zaslouží skutečně jen výsměch, a to zvlášť v očích odborníků a konstrukčních detailistů typu Kylie, ovšem to by tím autem nesměl být brumlův brácha, cit(ROEN)ová investice naší tety. 😉
:no: ;-\
NEjste si už "trochu SÁM SOBĚ tVWapný"? 😄
PS: TAKÉ čtěte - NEbudu jediná (co "ví a zná" 😉
PPS: Viz Xawier 10:41 - zas TAK "jediná" (kdo čte AutoBild) asi NEbudu 😄
NEjste si už "trochu SÁM SOBĚ tVWapný"? 😄
PS: TAKÉ čtěte - NEbudu jediná (co "ví a zná" 😉
PPS: Viz Xawier 10:41 - zas TAK "jediná" (kdo čte AutoBild) asi NEbudu 😄
Už zase kVWákáš... >😁 Obvykle to nastává až tak po 10ti příspěvkách. Dnes nějaká slabota. V Kylie světě je domnívat se a hádat = vědět a znát.
Sranda s tebou je jako obvykle >😁 >😁
Sranda s tebou je jako obvykle >😁 >😁
Skoro EXTRÉMně "hloupé", ne? >😒]
Na CO že to (takhle "bubě") reagujete? 😉
Na to že jsem napsala co jsem četla v (asi) AutoBild????? >😒]
PS: TOTÉŽ tu napsal i Xawier - co že jste NEreagoval na jeho text? 😄
PPS: Ale to jak "pečujete" staráte se hlídáte aby někdo nezkřivil peříčko DINARovi, to je od vás "pěkné" :yes: 😉
Na CO že to (takhle "bubě") reagujete? 😉
Na to že jsem napsala co jsem četla v (asi) AutoBild????? >😒]
PS: TOTÉŽ tu napsal i Xawier - co že jste NEreagoval na jeho text? 😄
PPS: Ale to jak "pečujete" staráte se hlídáte aby někdo nezkřivil peříčko DINARovi, to je od vás "pěkné" :yes: 😉
Ne, Kylie, já si z tebe dělám už jen srandu
Koukám že na FAKTa moc reagovat NEumíte - a to BEZe srandy 😉
PS: Aneb napsal jste "bubost" a teď NEvíte "kudy z toho ven"? 😄
PS: Aneb napsal jste "bubost" a teď NEvíte "kudy z toho ven"? 😄
Já ale nechci nikam utíkat od toho, co jsem napsal. Prostě si z tebe dělám (a dělat budu) jen srandu, neb dle mne nejsi partner pro seriózní diskuzi.
Ach MŮJ BOŽE! Doufám že vám je tak "do 15ti", jinak je to FAKT SMUTNÉ :no:
NEdělal jste si "srandu", na čistě FAKTický text ("převzatý" z automagazínu) jste zareagoval "brilantní formulací":
"ZAS KVÁKÁŠ" ... tak když se vám NEzdám jako vhodný partner pro diskuzi, tak snad NEreagujte (vůbec), ne?
NEdělal jste si "srandu", na čistě FAKTický text ("převzatý" z automagazínu) jste zareagoval "brilantní formulací":
"ZAS KVÁKÁŠ" ... tak když se vám NEzdám jako vhodný partner pro diskuzi, tak snad NEreagujte (vůbec), ne?
Řekni si nahlas slovo tvwapný. Ano, kvákáš.
A(le) čeho se to zbytečně urážející a urážlivé KVÁKÁŠ má týkat už NEumíte říct, že? 😄
PS: To byste si možná snad měl říkat vy ne? Tvwapný tVWapný TVWAPNÝ 😉
PPS: S čím že to vlastně máte TAKový pVWoblém? Že audi A3 bude (jako Citroën DS5) mít STEJNĚ "ošizenou" zadní nápravu? CO vás tak "rozlítilo", PROČ se chováte jak "pružinka"?
PS: To byste si možná snad měl říkat vy ne? Tvwapný tVWapný TVWAPNÝ 😉
PPS: S čím že to vlastně máte TAKový pVWoblém? Že audi A3 bude (jako Citroën DS5) mít STEJNĚ "ošizenou" zadní nápravu? CO vás tak "rozlítilo", PROČ se chováte jak "pružinka"?
Já si počkám. V CaD myslím psali, že levná auta postavená na MQB budou mít zkrutnou tyč stejně jako Jetta a Beetle. Je to hodně vágní, jedni mluví o vlečené tuhé nápravě (jako na náklaďácích), další o torzce, oficiální materiály jen o multilinku. Jak říkám, počkám si. Podle mne jsou to jen nějaké ruchy v komunikaci a nakonec z toho vyleze, že základní Golf v USA bude mít zkrutnou tyč a multi-link dostane až výkonnější verze.
Všechny golfy a A3 pro evropský trh budou mít multilink.
Také si to myslím. Nemáš k němu nějaké detailnější informace? Vím, že má jít o novou konstrukci, ale detaily nemám. Pro ujasnění, mluvím o A3, ale předpokládám, že Golf dostane stejnou zadní nápravu.
Potkávám se občas s jedním člověkem, co dělá ve Škodovce, tak jsem se vyptával na MQB, na oktávku a tak, on tvrdil, že octavia, golf a A3 budou mít naprosto stejné komponenty, tj. nápravy, právě proto, že údajně v počátku vývoje octavie tam byla snaha nacpat Škodovku do levnějšího řešení, protože na to lepší je tu premiová A3 a etalon golf, který musí jízdně udávat tón, ale prý se to ustálo tím, že se octavia zvětší (přesah do střední) a levný bude rapid, tj. octavia dostane to samé co golf a A3, tj. multilink.
Díky za informace.
Není zač 😄
..že příští Octavia bude "definitivně" presentována jako vůz STŘEDNí třídy (a SUPerb VYŠŠí střední) jsem tu (mám takový dojem) první napsala... 😉
..a že audi A3 bude mít vzadu (krom nejsilnější motorizace/-cí) torzní tyč také já - tak počkáme a UVIDÍME jak je to se "seriozností" info od DINARa (a samozřejmě ode mne.. 😄
PS: Skoro URČITĚ to byl Auto Bild - tak doufám že NE"plácali" 😉
..že příští Octavia bude "definitivně" presentována jako vůz STŘEDNí třídy (a SUPerb VYŠŠí střední) jsem tu (mám takový dojem) první napsala... 😉
..a že audi A3 bude mít vzadu (krom nejsilnější motorizace/-cí) torzní tyč také já - tak počkáme a UVIDÍME jak je to se "seriozností" info od DINARa (a samozřejmě ode mne.. 😄
PS: Skoro URČITĚ to byl Auto Bild - tak doufám že NE"plácali" 😉
Děkuji za informaci o multi-linku, posun Octavie je stará zpráva a četl jsem o tom dříve, než jsi s tím začala pracovat v diskuzích. AutoBildu tolik nevěřím. Poslední dobou dost střílí od boku. Ty si stejně z jejich zpráv vybíráš jen ty, které se ti hodí do krámu. Až to auto budu mít v rukou a dám ho na zvedák, tak uvidím. Jednoduché. Seeing is believing.
Také jsem to "slyšela/četla" již před delší dobou..
A co se té zadní nápravy týče - myslím že (relativně brzy) sami "uvidíme" jak to je/bude "doopravdy" 😉
PS: Dávat ho "pro ověření" na zvedák snad nebude třeba - až budou k dispozici komplet technická data, tak budou snad PRAVDivA, ne? 😄
PPS: I když je fakt, že "dostupnost" technických dat (mám alespoň takový pocit) docela výrazně UPADÁ - takže možn opravdu asi není nad to... 😉
A co se té zadní nápravy týče - myslím že (relativně brzy) sami "uvidíme" jak to je/bude "doopravdy" 😉
PS: Dávat ho "pro ověření" na zvedák snad nebude třeba - až budou k dispozici komplet technická data, tak budou snad PRAVDivA, ne? 😄
PPS: I když je fakt, že "dostupnost" technických dat (mám alespoň takový pocit) docela výrazně UPADÁ - takže možn opravdu asi není nad to... 😉
VWsadíme se? (mám tendeci SPÍŠ dát na ten AutoBild než "jeden Dinar povídal že mu jeden člověk povídal" 😄
PS: Nevím tedy jak "nový" vůz STŘEDNí třídy Octavia, ale technicky shodný vůz NIŽŠí střední audi A3 bude mít ve většině verzí asi jen... prostě STEJNÉ "řešení" jako má Citroën DS5 (tedy samozřejmě BEZ toho elektromotoru v/na zadní nápravě, že 😉
PS: Nevím tedy jak "nový" vůz STŘEDNí třídy Octavia, ale technicky shodný vůz NIŽŠí střední audi A3 bude mít ve většině verzí asi jen... prostě STEJNÉ "řešení" jako má Citroën DS5 (tedy samozřejmě BEZ toho elektromotoru v/na zadní nápravě, že 😉
Bravo Citroen. Vrcholná stylovka používá stejné řešení jako druhý nejmenší model Audi.
BraVWo figorka :yes: 😄
PS: Jen tak mezi námi, jsou to cca stejně drahé a stejně velké "klumpry" = a ANO, používají (tedy až A3 příjde buDOU - asi - používat) STEJNÉ ("bubě spořící") řešení 😉
PPS: S tím že jeden z nich je hezčí v interiéru a má na zadní nápravě elektromotor :yes: 😄
PPS: A (kdyby jste byl na Auto show Peking, nebo alespoň ČETL - třeba zrovna ten Auto Bild, nebo klidně i auto.cz, tak byste VĚDĚL, že) vrchol Citroën je maličko (dost) JINDE 😉
[odkaz]
PS: Jen tak mezi námi, jsou to cca stejně drahé a stejně velké "klumpry" = a ANO, používají (tedy až A3 příjde buDOU - asi - používat) STEJNÉ ("bubě spořící") řešení 😉
PPS: S tím že jeden z nich je hezčí v interiéru a má na zadní nápravě elektromotor :yes: 😄
PPS: A (kdyby jste byl na Auto show Peking, nebo alespoň ČETL - třeba zrovna ten Auto Bild, nebo klidně i auto.cz, tak byste VĚDĚL, že) vrchol Citroën je maličko (dost) JINDE 😉
[odkaz]
Až dáš odkaz na ceník, kde je ten vrchol Citroenu, bude to zajímavější. >😁 >😁 S touhle dávkou demagogie a přehlížení mám z tebe opravdu jen srandu a nejsi partnerem na seriózní diskuzi.
NEmáte v tom tVWochu hokej? 😄 To VY jste se "přidal" do diskuze/reagoval na MŮJ text! 😉
PS: Což ale NIC NEmění na tom, že vozy audi A3 a Citroën DS5 jsou (tedy BUDOU - zatím odkaz na ceník A3 asi NEdáte, že? 😄 ) cca stejně velké stejně drahé "klumpry" a (což asi NEní zas tak "překvapivé") v rámci úspor použili STEJNÉ (levnější) řešení zadní nápravy (což u OBOU shledávám "smutným"..
..MNE spíš zajímají vozy o třídu výš a tam je na tom Citroën (zatím - jistojistě také přejde na VW praxi/realitu) lépe a na poháněné nápravě používá dvojité lichoběžníky :yes: 😄
PPS: A jinak na ceník Citroën DS9 jsem docela ZVĚDAVÁ - snad by milion a půl mohl "stačit" 😉
PS: Což ale NIC NEmění na tom, že vozy audi A3 a Citroën DS5 jsou (tedy BUDOU - zatím odkaz na ceník A3 asi NEdáte, že? 😄 ) cca stejně velké stejně drahé "klumpry" a (což asi NEní zas tak "překvapivé") v rámci úspor použili STEJNÉ (levnější) řešení zadní nápravy (což u OBOU shledávám "smutným"..
..MNE spíš zajímají vozy o třídu výš a tam je na tom Citroën (zatím - jistojistě také přejde na VW praxi/realitu) lépe a na poháněné nápravě používá dvojité lichoběžníky :yes: 😄
PPS: A jinak na ceník Citroën DS9 jsem docela ZVĚDAVÁ - snad by milion a půl mohl "stačit" 😉
Jistě. Hokej v tom nemám. Dělám si z tebe jen srandu.
Nojo, máte pravdu - hokej má pravidla.. 😉
..vaše reakce moc NEeee
PS: Co kdybyste šel dělat něco JINÉHO, psát něco - třeba o AUTECH, nebo raději o něčem čemu ROZUMÍTE - a já si z vás "srandu" NEdělám, přijde mi to z vaší strany TAK "trapné", že je mi vás spíš líto 😐
..vaše reakce moc NEeee
PS: Co kdybyste šel dělat něco JINÉHO, psát něco - třeba o AUTECH, nebo raději o něčem čemu ROZUMÍTE - a já si z vás "srandu" NEdělám, přijde mi to z vaší strany TAK "trapné", že je mi vás spíš líto 😐
Jak moje reakce nemá pravidla. Neumíš číst ? Napsal jsem ti, že si z tebe dělám (a budu dělat) srandu, neb tě nepovažuji za partnera do seriózní diskuze. Mimochodem zase jsi to potvrdila, když jako protiargument, že DS5 není vrcholný model Citroenu použiješ koncept připravovaného vozu. Přesně tohle je jeden z důvodů, proč s tebou odmítám seriózně diskutovat.
Tak pro "znalce" jako jste vy - "nad" DS5 je jak C5 tak hlavně C6 (já bych DS5 VRCHOLem od Citroën tedy určitě NEnazvala - a NEjen proto se s vámi NEchci bavit = přišlo by mi "normální" abyste na mé příspěvky NE-reagoval (a nechápu proč místo toho volíte tuhle "křeč" 😐
Nejdřív je vrchol Citroenu koncept, pak je to C6. Tedy pro nechápavou Kylie znovu. Mám z tebe jen srandu a vždy jen čekám, co z tebe vypadne za "moudro". >😁 >😁
Vy MÁTE ale den ;-\
Vrcholem samozřejmě je DS9 (a nejde o žádnou "futuristickou" techniku), ale když máte TAKový pVWoblém že ještě není v prodeji, tak reálný současný vrchol (který si zítra můžete objednat) je C6 (a z mého pohledu je PŘED DS5 i současná C5)...
... tak a máme v tom (doufám!) "jasno" 😉
PS: Dnes jste se zatím "shodil" skoro v NEuvěřitelném rozsahu (myšleno: Psal jste NEskutečné bubosti - přiznám že VŮBEC NEtuším proč, to s levnou zadní nápravou ve VW Beetle a audi A3 je prostě FAKT a vaše reakce tak docela DOST "pomatená"
Vrcholem samozřejmě je DS9 (a nejde o žádnou "futuristickou" techniku), ale když máte TAKový pVWoblém že ještě není v prodeji, tak reálný současný vrchol (který si zítra můžete objednat) je C6 (a z mého pohledu je PŘED DS5 i současná C5)...
... tak a máme v tom (doufám!) "jasno" 😉
PS: Dnes jste se zatím "shodil" skoro v NEuvěřitelném rozsahu (myšleno: Psal jste NEskutečné bubosti - přiznám že VŮBEC NEtuším proč, to s levnou zadní nápravou ve VW Beetle a audi A3 je prostě FAKT a vaše reakce tak docela DOST "pomatená"
Tak to máme rozdílné informace "přímo od zdroje" 😉 Jak Octavia,tak Golf i A3 budou mít víceprvkovou zadní nápravu až u nejsilnějších motorizací. Samozřejmě-rád bych byl,kdyby tomu tak nebylo. Ale tenhle můj zdroj se většinou nemýlí :-!
Nu a já mám PŘESNĚ TOTÉŽ z (nějakého) AUTO-MAGAZÍNu (asi AutoBild-u) a nějak nevím proč by si to měli "vymýšlet" (stejně se zanedlouho dozvíme jak to bude/je...
PS: Ostatně STEJNĚ je to přece se zadní nápravou VW Beetle, takže... 😉
PS: Ostatně STEJNĚ je to přece se zadní nápravou VW Beetle, takže... 😉
Když máš solidní zdroj, tak jaké konkrétní nápravy jsou ve hře? To mne zajímá. Jediné, co vím, je, že A3 bude mít nový multi-link, ale jaké konkrétní zavěšení to bude nemám ani páru. Pojmy jako multi-link a vlečená ramena jsou strašně vágní a nic neříkající.
Když pominu, že to člověka mrzí (u Škodovky to člověk může pochopit, u Golfu už moc ne, ale vzhledem k příplatku za A3 je to u ní opravdu hodně těžko pochopitelné), je to relativně logické. Základní motory nepotřebují tak sofistikovaný podvozek. Nicméně VW dlouho pracoval na tom, aby vytvořil levný multi-link, takže je to zvláštní. Člověk to ještě pochopí u mexické produkce. Pokud to bude zkrutná tyč, tak doufám, že přebrali někoho z Renaultu a alespoň ji dobře naladí. 😉
Když jsme u těch interních informací, co Haldex 5. generace?
Když pominu, že to člověka mrzí (u Škodovky to člověk může pochopit, u Golfu už moc ne, ale vzhledem k příplatku za A3 je to u ní opravdu hodně těžko pochopitelné), je to relativně logické. Základní motory nepotřebují tak sofistikovaný podvozek. Nicméně VW dlouho pracoval na tom, aby vytvořil levný multi-link, takže je to zvláštní. Člověk to ještě pochopí u mexické produkce. Pokud to bude zkrutná tyč, tak doufám, že přebrali někoho z Renaultu a alespoň ji dobře naladí. 😉
Když jsme u těch interních informací, co Haldex 5. generace?
Na Haldex 5 jsem (také) docela "zvědavá"...
A co se týče té zadní nápravy v příští audi A3 - dle všeho to bude řešeno STEJNĚ jako ve VW Beetle = krom nejvyšší motorizace (u audi možná -cí) to bude "tuctovka" torzní (zkrutná) tyč?
PS: BEZ urážky, když si projdete historii VW, tak VŽDY hledali nejlevnější řešení (ostatně je to VOLKS WAGEN 😄 ) ať šlo o konstrukci motorů (VR), kompresorů ... prostě všeho.
A současné tlaky na výrobu aut jsou (BEZ ohledu na značku) prostě takové, že se MOHUTNĚ šetří i na vozech střední třídy - natož o třídu níž...
PPS: A obávám se "že bude hůř" (jak zde v diskuzi někdo správně zmínil - automobilky se při "brutálním" šetření dnes už spíš "schovávají" z BRUSEL - svět se (dle všeho) ještě VÍCE "rozděluje" na bohaté (myslím ty OPRAVDU bohaté) a "zbytek" - no a vůz typu audi A3 (nebo Citroën DS5) je spíš "pro ten zbytek" 😉 no spíš ;-\
A co se týče té zadní nápravy v příští audi A3 - dle všeho to bude řešeno STEJNĚ jako ve VW Beetle = krom nejvyšší motorizace (u audi možná -cí) to bude "tuctovka" torzní (zkrutná) tyč?
PS: BEZ urážky, když si projdete historii VW, tak VŽDY hledali nejlevnější řešení (ostatně je to VOLKS WAGEN 😄 ) ať šlo o konstrukci motorů (VR), kompresorů ... prostě všeho.
A současné tlaky na výrobu aut jsou (BEZ ohledu na značku) prostě takové, že se MOHUTNĚ šetří i na vozech střední třídy - natož o třídu níž...
PPS: A obávám se "že bude hůř" (jak zde v diskuzi někdo správně zmínil - automobilky se při "brutálním" šetření dnes už spíš "schovávají" z BRUSEL - svět se (dle všeho) ještě VÍCE "rozděluje" na bohaté (myslím ty OPRAVDU bohaté) a "zbytek" - no a vůz typu audi A3 (nebo Citroën DS5) je spíš "pro ten zbytek" 😉 no spíš ;-\
Mám informace od solidního zdroje, ale jsou dost staré. Když to vezmu podle nich, tak vše na MQB má mít stejnou přední nápravu, ta je prakticky součástí platformy, ale právě zadní nápravy se mají lišit. Takže mne to nepřekvapuje, jen jsem to nečekal u A3, která prostě moc levná není. A1 také nemá nic sofistikovaného, na druhou stranu je to v její třídě naprosto normální.
Co se motorizací týče, záleží, co Golf dostane. U A3 by to minimálně měla být 1,8, 2,0 a 2,5. U Brouka jsem si nějakých nářků na podvozek nevšiml. Rozhodně je to zklamání, pokud k tomu dojde. Naštěstí považuji 1,8 TFSI za první použitelnou motorizaci (1,4 COD je zajímavý kompromis, pokud jezdíš klidně a často ve městě). V konečném důsledku je hlavní, jak to bude fungovat. Pokazit se dá všechno a sebehezčí jméno to pak nespraví.
Co se motorizací týče, záleží, co Golf dostane. U A3 by to minimálně měla být 1,8, 2,0 a 2,5. U Brouka jsem si nějakých nářků na podvozek nevšiml. Rozhodně je to zklamání, pokud k tomu dojde. Naštěstí považuji 1,8 TFSI za první použitelnou motorizaci (1,4 COD je zajímavý kompromis, pokud jezdíš klidně a často ve městě). V konečném důsledku je hlavní, jak to bude fungovat. Pokazit se dá všechno a sebehezčí jméno to pak nespraví.
Já si také žádný "nářků" na podvozek DS5 nevšimla (spíš málem OPAKu) = asi to s dnešními tlumiči už jde "okecat" (rozhodně lépe než dřív.. 😄
Jak jsem psala, myslím že si budeme muset zvyknout na mnohem větší "kompromisy" než zadní náprava u předokolek v nižší střední... 😐
A vůz typu audi A3 bohužel JE "levný" vůz - osobně bych "si tipla" že "pořádně" půjde auta dělat až tak od vyšší střední (alespoň tak to u vozů střední třídy "cítím" už dnes a příští generace budou spíš ještě "horší" - ostatně i PROTO mám C5 V6 tak "ráda", myslím že je to DOSLOVA "poslední (takhle poctivě stavěné auto) mohykán"- že bude u VŠECH značek spíš "jen hůř" - že bych místo příští generace C5 volila DS9? 😄
Úplně VÁŽNĚ uvažuji o tom koupit ještě tuhle C5 tak příští rok na podzim? - ještě než výroba skončí, přes všechny místno "posměšky" takhle konstruované auto s takovýmhle motorem ve střední třídy a za podobné peníze už za pár let nejspíš NEbude
PS: Myslím že to "hezké" jméno zvládne HODNĚ (tedy určitě víc, neb by se vám či mně "líbilo" 😉
Jak jsem psala, myslím že si budeme muset zvyknout na mnohem větší "kompromisy" než zadní náprava u předokolek v nižší střední... 😐
A vůz typu audi A3 bohužel JE "levný" vůz - osobně bych "si tipla" že "pořádně" půjde auta dělat až tak od vyšší střední (alespoň tak to u vozů střední třídy "cítím" už dnes a příští generace budou spíš ještě "horší" - ostatně i PROTO mám C5 V6 tak "ráda", myslím že je to DOSLOVA "poslední (takhle poctivě stavěné auto) mohykán"- že bude u VŠECH značek spíš "jen hůř" - že bych místo příští generace C5 volila DS9? 😄
Úplně VÁŽNĚ uvažuji o tom koupit ještě tuhle C5 tak příští rok na podzim? - ještě než výroba skončí, přes všechny místno "posměšky" takhle konstruované auto s takovýmhle motorem ve střední třídy a za podobné peníze už za pár let nejspíš NEbude
PS: Myslím že to "hezké" jméno zvládne HODNĚ (tedy určitě víc, neb by se vám či mně "líbilo" 😉
Myslel jsem to samozřejmě v rámci třídy. Je to určitě jedno ze tří nejdražších aut ve třídě, takže by mělo nabízet něco víc než ti pod ním (a v řadě ohledů také nabízí). Naštěstí tenhle "problém" můžeš vyřešit koupí silnějšího motoru. Ale v tomhle jsem trochu (hodně) (technický) snob. Stejně to mám třeba u obleků. Abych se vyjádřil přesně, nejde mi o značku, ale o materiály, výrobní postupy atp. Třeba moje aktuální číslo jedna mezi obleky je Kiton. Ty bys tuhle firmu mohla znát, ale jinak mám pocit, že tu téměř všichni nebudou mít ani páru, o kom mluvím.
Ani nevíš, jakou radost by mi Audi udělalo, kdyby příští A4 stála na zavěšení Tenneco Kinetic, popřípadě něčem jako plně aktivní zavěšení Lotusu. Ale to se prostě nestane, leda v mých snech. 😄 K tomu plný torque vectoring, který by dostat měla (jestli zachovají tradici, tak novou generaci quattra představí buď v RS4 nebo RS5). A dále vidlicový šestiválec Porsche se suchou vanou. Jo, krásné to snění. Jenže taková A4 by stála tak tři miliony. Nutno říct, že by za to stála. Tak u mne vypadá Vorsprung durch Technik.
Ano, na papíře (a v hlavách některých jedinců) toho zvládne hodně, ale na silnici nic nespraví. 😉
Ani nevíš, jakou radost by mi Audi udělalo, kdyby příští A4 stála na zavěšení Tenneco Kinetic, popřípadě něčem jako plně aktivní zavěšení Lotusu. Ale to se prostě nestane, leda v mých snech. 😄 K tomu plný torque vectoring, který by dostat měla (jestli zachovají tradici, tak novou generaci quattra představí buď v RS4 nebo RS5). A dále vidlicový šestiválec Porsche se suchou vanou. Jo, krásné to snění. Jenže taková A4 by stála tak tři miliony. Nutno říct, že by za to stála. Tak u mne vypadá Vorsprung durch Technik.
Ano, na papíře (a v hlavách některých jedinců) toho zvládne hodně, ale na silnici nic nespraví. 😉
To že nové audi A3 bude asi "nejslabší" z prémiové D-trojice (a možná nejen trojice) jsem psala již dříve (samozřejmě s "odpovídajícím efektem" 😉 ), ale ona to nejspíš bude PRAVDA
PS: Já bych navrhla "oslavovat" že BMW 1 je (stále ještě) takové jaké je :yes: 😄
PPS: Přiznávám že Kiton NEznám (musím se zeptat Buřtíka, ale myslím/skoro VÍM že od nich nich NEmá..- ovšem s jeho postavou je to trochu "problematické" - já naštěstí s XS problém NEmívám 😉
PPPS: Někdy mám pocit že reálné chování vozů na silnici lidi (už) ani NEzajímá - což sice moc NEchápu, ale opravdu to tak snad dokonce JE
PPPPS: Vámi popisovaná A4ka působí zajímavě - třeba v příští přespříští generaci bude mít audi A4 Porsche sestřičku (za ty 3 miliony) a ta by taková (alespoň částečně) být MOHLA 😄
Prozatím se budeme/-te muset "spokojit" s BMW 1 a BMW 3, které jsou v tomto směru momentálně asi NEJlepší... (za ještě jakž-takž "rozumné" peníze - a opravdu se obávám že příští 1čka bude už také jen předokolka 😐
PS: Já bych navrhla "oslavovat" že BMW 1 je (stále ještě) takové jaké je :yes: 😄
PPS: Přiznávám že Kiton NEznám (musím se zeptat Buřtíka, ale myslím/skoro VÍM že od nich nich NEmá..- ovšem s jeho postavou je to trochu "problematické" - já naštěstí s XS problém NEmívám 😉
PPPS: Někdy mám pocit že reálné chování vozů na silnici lidi (už) ani NEzajímá - což sice moc NEchápu, ale opravdu to tak snad dokonce JE
PPPPS: Vámi popisovaná A4ka působí zajímavě - třeba v příští přespříští generaci bude mít audi A4 Porsche sestřičku (za ty 3 miliony) a ta by taková (alespoň částečně) být MOHLA 😄
Prozatím se budeme/-te muset "spokojit" s BMW 1 a BMW 3, které jsou v tomto směru momentálně asi NEJlepší... (za ještě jakž-takž "rozumné" peníze - a opravdu se obávám že příští 1čka bude už také jen předokolka 😐
Počkám si u všech vozů na vlastní zkušenosti, ale z A3 mám nejlepší pocit. Technicky může mít slabiny, což mne mrzí, ale je to můj šálek kávy. Jak tu nedávno bylo pod jedním testem, motor a převodovka z BMW, podvozek a řízení z Mercedesu a zbytek od Audi. Všeobecně to není daleko tomu, jak to cítím já. Smutná pravda je, že v téhle třídě nečekám zázraky. Otázka tedy je, kde spíš budu ochoten dělat kompromisy. Jelikož nehledám hot hatch, tak má A3 celkem silnou pozici. Leda by si mne něčím naštvala.
Kiton dělá na míru, takže postava, nepostava... 😄 Skvělé je, že mají velmi vyváženou nabídku. Je to firma, u které se skutečně dá obléct od hlavy k patě bez kompromisů (pokud to snese tvá peněženka). Jako první jsem narazil na jejich košile. Látky mají neuvěřitelné. Boty jsou trochu slabší (začali relativně nedávno), ale pořád velmi dobré. Lepších člověk moc nenajde.
Kiton dělá na míru, takže postava, nepostava... 😄 Skvělé je, že mají velmi vyváženou nabídku. Je to firma, u které se skutečně dá obléct od hlavy k patě bez kompromisů (pokud to snese tvá peněženka). Jako první jsem narazil na jejich košile. Látky mají neuvěřitelné. Boty jsou trochu slabší (začali relativně nedávno), ale pořád velmi dobré. Lepších člověk moc nenajde.
Kiton vypadá opravdu ZAJÍMAVĚ (krom toho že v Rakousku myslím nikde žádný není 😐
Buřtík má asi nejvíc košil od Leché (a pak mraky "tuctovek" jako je Truzzi - některé "nabité" dny je schopný "spotřebovat" i 3 za den 😃, ale Leché je mu prý "nejsympatičtější" 😉
Ale NEdejte se "zmást" současnou nabídkou firmy, nevím zda změnili majitele či co se stalo (dnes už dělají jen "ultratuctovky"), mluvím o dobách kdy jejich košile s krátkým rukávem stála 2-3 tisíce šilinků 😉
PS: Trochu mne překvapil ten "nejsympatičtější" pocit z A3 (mám to přesně OBRÁCENĚ). Moc sympatické mi bylo nové Ačko - zatím opravdu jen dle vzhledu, ale "dobře" se mi v něm i seděl👋na vše "sahalo" - a co se týče konstrukce auta jako takého (a asi i motorů a určitě 8mi stupňové převodovky ZF), na 1 (dle mne) určitě nemá NIKDO :yes: 😄
PPS: Zajímavý by mohl být i malý Lexus - kdyby do něj dali nějaký další (povedený) motor..
..a "zajímavé" bude asi možná i připravované Infiniti!
U a3ky má pocit, že (narozdíl od ostatních) nepřináší (doslova) "nic" 😐
Buřtík má asi nejvíc košil od Leché (a pak mraky "tuctovek" jako je Truzzi - některé "nabité" dny je schopný "spotřebovat" i 3 za den 😃, ale Leché je mu prý "nejsympatičtější" 😉
Ale NEdejte se "zmást" současnou nabídkou firmy, nevím zda změnili majitele či co se stalo (dnes už dělají jen "ultratuctovky"), mluvím o dobách kdy jejich košile s krátkým rukávem stála 2-3 tisíce šilinků 😉
PS: Trochu mne překvapil ten "nejsympatičtější" pocit z A3 (mám to přesně OBRÁCENĚ). Moc sympatické mi bylo nové Ačko - zatím opravdu jen dle vzhledu, ale "dobře" se mi v něm i seděl👋na vše "sahalo" - a co se týče konstrukce auta jako takého (a asi i motorů a určitě 8mi stupňové převodovky ZF), na 1 (dle mne) určitě nemá NIKDO :yes: 😄
PPS: Zajímavý by mohl být i malý Lexus - kdyby do něj dali nějaký další (povedený) motor..
..a "zajímavé" bude asi možná i připravované Infiniti!
U a3ky má pocit, že (narozdíl od ostatních) nepřináší (doslova) "nic" 😐
Je možné, že A3 klame tělem. Na mne působí celkem klasicky, konzervativně a já konzervativní jsem, takže proto. Z téhle trojice jsem jezdil jen jedničkou a byl jsem velmi spokojen. Její hlavní mínus je design, který mne neokouzlil. Jak říkám, uvidím. Stejně je to jen takové duševní cvičení, celkem se přikláním k tomu, že příští rok koupím Leaf ze Sunderlandu.
Jak by někteří nadšenci do oblečení řekli, je to část kouzla exkluzivního oblečení, že ho nikde nemůžeš sehnat, jinak by nebylo exkluzivní. 😉 Co se týče košil, mám rád Charvet, Brioni, Borrelli. Slyšel jsem hodně chvály na Anna Matuozzo. S Truzzi nemám zkušenost, ale co jsem tu trochu o nich slyšel, tak by neměly být špatné, označení tuctové bych rozhodně nečekal. I když většina značek má široký záběr, musí se rozlišovat jednotlivé řady. A také hotové, na míru a zakázkový střih. Pokud někdo nakupuje v obchoďáku, tak to většinou žádná značka nezachrání (výjimkou je třeba Kiton, jen by ho člověk musel najít >😁 ). Nejsem si jist, jak se ceny v tomhle odvětví vyvíjely, ale dnes jsou citelně menší (pokud mluvíš o 2-3 tisících za hotové). Pokud chceš bespoke, pak to jde do tisíců (Euro), pokud se mají kvalitou vyrovnat špičkovým hotovým. Dobrá značka pro běžné nošení, taková tuctovka, jak říkáš, je podle mne Ermenegildo Zegna Couture, nejlépe na míru (zase takový příplatek to není, nestane se ti, že nemají tvou velikost, můžeš si vybrat látky, límeček a manžety a nevztahují se na to sezóny). Trochu ujíždím na manžetových knoflíčcích, takže prakticky nekupuji košile "z věšáku."
Jak by někteří nadšenci do oblečení řekli, je to část kouzla exkluzivního oblečení, že ho nikde nemůžeš sehnat, jinak by nebylo exkluzivní. 😉 Co se týče košil, mám rád Charvet, Brioni, Borrelli. Slyšel jsem hodně chvály na Anna Matuozzo. S Truzzi nemám zkušenost, ale co jsem tu trochu o nich slyšel, tak by neměly být špatné, označení tuctové bych rozhodně nečekal. I když většina značek má široký záběr, musí se rozlišovat jednotlivé řady. A také hotové, na míru a zakázkový střih. Pokud někdo nakupuje v obchoďáku, tak to většinou žádná značka nezachrání (výjimkou je třeba Kiton, jen by ho člověk musel najít >😁 ). Nejsem si jist, jak se ceny v tomhle odvětví vyvíjely, ale dnes jsou citelně menší (pokud mluvíš o 2-3 tisících za hotové). Pokud chceš bespoke, pak to jde do tisíců (Euro), pokud se mají kvalitou vyrovnat špičkovým hotovým. Dobrá značka pro běžné nošení, taková tuctovka, jak říkáš, je podle mne Ermenegildo Zegna Couture, nejlépe na míru (zase takový příplatek to není, nestane se ti, že nemají tvou velikost, můžeš si vybrat látky, límeček a manžety a nevztahují se na to sezóny). Trochu ujíždím na manžetových knoflíčcích, takže prakticky nekupuji košile "z věšáku."
Když už jsme u toho, oděvní průmysl má takovou jednu specialitku - vymýšlí speciální stroje, které schválně dělají chyby, aby to vypadalo, že jde o ruční práci. 8-s Představil jsem si produkci motorů AMG nebo Aston Martin, která vy fungovala na tomhle principu, a smíchy jsem se málem svalil na zem.
Nejpravděpodobnější bude asi ta torzní tyč, ne...?
...a ano, všechny "normální" verze jí budou mít a (celkem logicky) TOP varianty multilink...
...přízniVWci co se za totéž (spořící "bubé") řešení naváželi do Citroën DS5 to holt budou muset nějak "zkousnout" (a my také, neb "lepší to (asi už) NEbude".. 😐
Takže opravdu DÍKY za (současné) BMW 1 :yes: :yes: 😄
...a ano, všechny "normální" verze jí budou mít a (celkem logicky) TOP varianty multilink...
...přízniVWci co se za totéž (spořící "bubé") řešení naváželi do Citroën DS5 to holt budou muset nějak "zkousnout" (a my také, neb "lepší to (asi už) NEbude".. 😐
Takže opravdu DÍKY za (současné) BMW 1 :yes: :yes: 😄
A co takhle tiskové prohlášení. U A1 také napsali, že jde o torzku, byť špičkový model má multi-link. Ukaž mi nějakou tiskovou zprávu Audi, kde mluví o A3 s torzní tyčí. Za sebe dávám: https😐/www.audi-mediaservices.com/publi… https😐/www.audi-mediaservices.com/publi… />
Tyhle dokumenty jsou konkrétně pro evropský model, přesněji pro verzi pro německý trh. Jestli Američané dostanou nějaké šidítko mne nezajímá.
Tyhle dokumenty jsou konkrétně pro evropský model, přesněji pro verzi pro německý trh. Jestli Američané dostanou nějaké šidítko mne nezajímá.
naživo už jsem pár 1ček potkal...pravda ne třídveřových...a není to tak špatné...rozhodně lepší než na fotce... :yes: z čeho jsem ale skutečně rozpačitý je nová 3ka 😒 nějak tomu předku nemohu přijít na chuť...trápit mě to však nemusí, když na takové auto stejnak nemám >😁 každopádně...předchozí generace trojky byli vysloveně...fenomenální na svoji dobu..jak technicky tak designově...tuta....jako kdyby nevěděla kudy kam...a ty podivná diodová světla napojená na masku...+zadek z 5ky....toto už není klasické 3er...bohužel...BMW se opičí po audi nejen co do naladění podvozků...
75KW a 1.6 turbo :yes😒br />
180Nm je tomu autu na co ked vykon ma jak octavia tour?
spotreba bude opat v turbo motore o liter a pol vyssia ako papierovy priemer 😉
genialny motor >😁
180Nm je tomu autu na co ked vykon ma jak octavia tour?
spotreba bude opat v turbo motore o liter a pol vyssia ako papierovy priemer 😉
genialny motor >😁
také mě to zarazilo...hodně poddimenzované míry...každopadně je jasné, že i prémie už musí hrát na cenu od...a vyhovět požadavkům kravaťáků z Bruselu... :no:
Když jsem viděl 114i, tak jsem si řekl - ha, už je tu ten očekávaný tříválec. A ono to další naladění čtyřválcové 1,6. Po pravdě si nejsem jist, pro koho tenhle motor je. 116i mně osobně přišla dostatečně základní. Ale co, A3 bude určitě mít 1.2 TFSI.
Ten tříválec nejvíc očekavá Audi, to pak bude 1,2 tsi luxusní motor. Trochu mám dojem, že automobilky za Brusel schovávají snížení nákladů na výrobu.
Tříválce má VW a spekuluje se, že bude ještě "menší než A1" Audi, takže tam by se mohl objevit, ale přijde mi zvláštní, aby A3 začínala se slabším motorem než A1. Pokud neplánují ten tříválec naladit na 75-85 kW, tak ho neočekávám. A pokud to udělají, tak by mne zajímalo, co udělají s těmi ostatními. 1,2 by snad měla zůstat čtyřválcová a nová 1,4 má u Audi 103 kW, což ti dává strop pro ty menší. Ale jo, dalo by se to. Uvidíme. Rozhodně nejzajímavější motory budou 1.4 COD, 1.8 a 2.0.
ve třídě je jen jedna. Zadní náhon nikdo jiný nenabízí, 1er je solitér a výjimečné auto už jen pro to RWD, i kdyby ve všem ostatním dostávala od konkurence na p.rdel. Jenže ona nedostává, design je dokonalý, nefotogenetický, avšak v reálu naprosto fungující, je svůj a v záplavě jednotných designových řešení á la astra, julča, mazda 3, focus atd. je nezaměnitelný a s přehledem ustojí i poslední trumf vynesený mercedesem. Řeč je dnes o třídveřové variantě, k čemuž bych měl poznámku. Jezdil jsem pár dní 116i a jediná výhrada, kterou bych měl k její ergonomii (dá-li se ten problém označit za ergonomický) byly krátké přední dveře. V 1er se totiž dá naprosto parádně sednout i s výškou přes 190 cm, sedačka jde extrémně dozadu, volant má dlouhý chod podélného nastavení, skvělé, jenže při takto nastavené sedačce je problém se dostat dovnitř nebo ven, mezi volantem a Bsloupkem je v tomhle nastaení velmi málo místa. Jinými slovy je to jeden z argumentů pro třídvéř variantu, se sedačkou v této poloze už si stejně dozadu nikdo nesedne a delší přední dveře budou tak akorát. No a varianta 135i, na tu se moc těším, totiž nejlepší hot hatch všech dob, tedy 130i si velmi zaslouží nástupce, jsem na ni zvědav. :yes:
:yes: 😉 paráda.
Souhlasím, jednička na fotce rozpaky, ale na živo celkem pecka. Bude to zrát dlouho a hlavně to jen tak nezestárne.
M135i bude velká pecka, tak si asi nikdo z HH neškrtne.
Souhlasím, jednička na fotce rozpaky, ale na živo celkem pecka. Bude to zrát dlouho a hlavně to jen tak nezestárne.
M135i bude velká pecka, tak si asi nikdo z HH neškrtne.
Zajímavé - MNĚ píšete takové 8-s a přitom umíte napsat SROZUMITELNÝ JASNÝ příspěvek .... s kterým/který bych sama lépe NEnapsala.. 😄
Promiň, ale já Dinara čtu poměrně pravidelně a blbost jsem od něho ještě nečetl 😉
Vždyť píšu že to je DOBŘE napsáno.. 😉
..to jen MNĚ, řekněme "osobní" texty píše BUBOSTI (VÍM že "umí" psát "normálně" 😄
PS: A co se týče té zadní nápravy v nové audi A3, tak (jak jsem psala) UVIDÍME (zda byl správné MÉ informace - že tam NEbude multi-link, rsp. bude vyhrazen JEN nejvyšší motorizaci + určitě pak i nějaké té ostré verzi, ale všechny "normální" se budou muset spokojit s levným řešením torzní (zkrutnou) tyčí - prostě bude to STEJNÉ řešení jako v Citroën DS5..
..což mi z více důvodů příjde "očekáVWatelné" - ostatně stejné "řešení" je použito u (vozu stejné kategorie) VW Beetle
..to jen MNĚ, řekněme "osobní" texty píše BUBOSTI (VÍM že "umí" psát "normálně" 😄
PS: A co se týče té zadní nápravy v nové audi A3, tak (jak jsem psala) UVIDÍME (zda byl správné MÉ informace - že tam NEbude multi-link, rsp. bude vyhrazen JEN nejvyšší motorizaci + určitě pak i nějaké té ostré verzi, ale všechny "normální" se budou muset spokojit s levným řešením torzní (zkrutnou) tyčí - prostě bude to STEJNÉ řešení jako v Citroën DS5..
..což mi z více důvodů příjde "očekáVWatelné" - ostatně stejné "řešení" je použito u (vozu stejné kategorie) VW Beetle
Zadní náprava u Audi A3 jde úplně mimo mě, takové problémy bych chtěl mít. Ale když už to řešit, tak na tom není nic špatného. I obyčejné vlečné ramena, které se dobře nastaví umí udělat dobrou práci. A v budoucnu se na údržbě vyplatí několikanásobně. Nicméně uznávám, že u prémiové A3 by to bylo na zdvižené obočí.
Ještě k té A3. Podle posledních ohlasů jaký má být GVII pecka atak podle mě ztratí A3 trošku na smyslu, ale nechám se překvapit a budu se těšit na srovnávací test nové A3 a GVII
Ještě k té A3. Podle posledních ohlasů jaký má být GVII pecka atak podle mě ztratí A3 trošku na smyslu, ale nechám se překvapit a budu se těšit na srovnávací test nové A3 a GVII
...který (nejspíš) dopadne "jako obVWykle"? To tedy alespoň "tipuji" (že zVWítězí Golf 😄
Ano, to je také jeden z důvodů, proč jsem zvědavý na Golf. Má být opravdu dobrý, tak mne zajímá, co bude ta přidaná hodnota A3. Ale i kdyby nic moc navíc nepřidávala, pořád bude jako doplnění nabídky smysl dávat. Polo je v téhle generaci také hodně silné a A1 se daří.
No tak vy jste, pokud vím, srozumitelný, jasný a informačně přínosný příspěvek ještě nenapsala nikdy, Bylo by to úplně proti vaší filozofii a stylu.