Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche 911 Turbo facelift: Po 35 letech zcela nový motor

11 komentářů

iudex
Az sa mi nechce verit, ze pri náraste výkonu iba o 15 kW sa zlepsila akcelerácia o 5 desatín sekundy. Pri týchto casoch (pod 4 sekundy) je bezne kazdá desatina vykúpená mnozstvom kilowattov navyse. Ak Porsche dokáze takéto skokové zlepsenie, klobúk dolu. A zrýchlenie samo osebe vyráza dych: 3,4 sekundy je nieco neuveritelné (najrýchlejsie Ferarri v histórii Enzo to dokáze o 3 desatiny slabsie). :yes: :yes: :yes:
oIoo
akcelerace se zlepší launch control - podobně startovalo GT-Rko, potom to radši vyndali a ejhle, hnedle je kolem 4s.
Ale je jasný že papír snese hodně a něčím se nový model prodávat musí. Já bych chtěl spíš vidět tu spotřebu pod 12 litrů >😒]
iudex
Tiez som to zlepsenie pripisoval skor launch controlu nez 15 kW navyse. A ako vravís, u Nissana zistili, ze z toho dost horeli súcasi prevodového ústrojenstva, tak to dali radsej prec. >😒] U BMW neviem, ako drzí tento systém. 8-s
Pierro
Ver tomu, že tento turbodrzek by ti vytiahol aj sopel z nosa, keď by si riadne zadupol plynový pedál. Ale zků si ho vyzkůšať nie len v dlhom tiahlom ale aj na okruhu. A ver že tam ti budú treba najprv suché plienky a keď ťa vyškolím na stodvaciášku, tak aj mokré handry. Ale nič si z toho nerob, na severnej slučke sa rozhodne. Budem ti držať palce a nechám ti aj nejaký ten náskok. Inak ako je kámo??
iudex
No u nás na dedine nie je síce dlhý tiahly, ale prudký tocivý stúpak, kde sa ukáze tá pravá povaha kazdého rádobysportovca. A Skoda 105 L (L ako luxus), na ktorej som sa ucil jazdit, ho zvládala so ctou a hromovým zvukom za mojím chrbtom. To len tak hocikto nedokáze, ledaze by mal podobnú koncepciu "vsetko vzadu" ako 105ka, napríklad i tento Porschák. >😁 BTW ak posledná veta bola urcená mne, dík, fajn, po case som sa i vyspal, ked moj potomok usúdil, ze som toho hodný. >😒]
Pierro
Bola určená presne tebe, ako aj môj celý príspevok... 😉 Kolko je malému (malej)???
iudex
Myslel som si napriek chýbajúcemu vláknu. Malá bude mat budúci týzden rok. Mnozstvo mojich vypadaných vlasov za ten cas by vypovedalo o dlhsej dobe >😒]
Pierro
Tak to gratulujem... 😉 Bude malá oslava??
iudex
No u mna je dovod na oslavu, ked sa mozem v klude najest a precítat si pri tom noviny. Ale samozrejme party bude.
KANKUNEN
Ta půlsekunda by se jim hodila i na okruhy, aby nemuseli čumět na koníka zezadu.
pe3k
nooo zaujimava diskusia tu je, ale ja musim pochvalit aj to video.. je asi najlepsie ake som kedy videl... klobud dole porsche zaplatilo aj grafikom 😁DDDD

a co sa auta tyka tak nie je o com... ale pri tej cene a drahej priplatkovej vybave suma bez problemov ide nad 150 tis € tak tam je uz vacsia konkurencia ... ferrari znie lepsie ako porsche.. 😄 ale ja by som kupil 911 turbo >😁