Novinky
Tak kazdy ma rad nieco ine, no mne osobne sa Accord velmi paci nielen designovo ale aj kvalitou a technikou. Dufam, ze uz konecne sa toho tyzna posadim aj za volant 😉 . Type S je podla mna skor pre mladych co vymenia comfortnejsie prvky vybavy za 18-ky (myslim kolesa 😄 )a podobne. Ja nevidim po prestudovani cenniku velmi dovod ist do Type S ale do Executive - kde je moznost vybrat z vsetkych motorov, ziadne special edicie pre bendzin a podobne... Je to zlata stredna cesta, kedze Executive Plus uz ma vela drahych prvkov, ktore kazdemu chybat nebudu...
PS: to auto ma len jedinu chybicku krasy, skoda ze to nerobia liftback ;-\ a inak :yes:
PS: to auto ma len jedinu chybicku krasy, skoda ze to nerobia liftback ;-\ a inak :yes:
Kazdopadne do accordu som zalubeny a toto vyzera fakt skvelo.
A naco je Rko? Kto chce rezat zakruty ma Civic-a, Accord je tu pre nieco ine
Honda :yes: :yes: :yes:
Myslel som to tak, ze hoci pri type-S zdvihli vykon accordu ostal sam sebou, nespravili z neho dravu selmu, tak ako napriklad vyzera typeR civic.
A prave to sa mi paci. Ani M3 nevyzera oproti serii ako nieco super neviem ake drave nech to hned vidno - a prave to ma smrnc. 😄