Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Altima 2013: Odvážná nová tvář pro střízlivý sedan

21 komentářů

MikeeC
..vypadá líp než předchůdce...hlavně zezadu se mi předchozí model moc nelíbil..
MikeeC
každopádně současná generace má prodeje slušný: Únor 4.místo a Březen 3.místo v prodejích v US. Takže Nissan určitě hodně očekává od nové generace, je otázkou zda si povede taky tak dobře v prodejích.
cjoctavian
Pri pohlade na nahlad clanku som si myslel, ze je to Lexus :no:
Choochoo
Tak tak, a prej inspirace z Maximy >😁
Jsem musel nadpis precist jeste jednou, jestli jsem se v tom Nissanu neprekoukl >😁
[odkaz]
jossalito
Jsou na tom bídně , když už vykrádá jeden Japonec druhého. >😒]
Michal Stehnij
A co když se VW inspiruje u Mercedesu s modelem CC? Aha, když přiznám, že jsem se inspiroval, už to vykrádání není-) >😒]
MikeeC
počkáme jestli se přizná Nissan Toyotě >😁
jossalito
Tobě se ty auta zdají podobné? A dioptrií máš kolik? >😁
Choochoo
Co jineho vykradat? Snad nemyslis designove impotentni koncern? 😉 >😁
jossalito
O to už se bezúspěšně jistou dobu snažili. 😉
Choochoo
Mozna kdyz zacinali pred 30, 40 lety 😉
jossalito
Ty se hlavně podívej, jak se design japonských auto vyvíjel skrze desetiletí. Nejdřív dělali svoje, naprosto hnusné auta, pak začli dělat obdobu co viděli v Americe a pak to začali zkoušet zase směrem do Evropy.
Není se čemu divit, že tou svojí kulturou-designem nedokázali oslovit nikoho jiného, než sebe. 😉
MikeeC
plus k tomu dodali kvalitu a jsou nejprodávanější na planetě >😁 úspěch!!
pogo26
Já v tom vidím jasnou a logickou vazbu na Infiniti. Jestli tam někdo vidí Lexus, tak je to třeba tím, že Lexus kopíroval u Infiniti. Popravdě tam ale nic z Lexusu nevidím, takže realita bude taková, že nekopíroval nikdo.
lamal
:yes:
pelikoš
tady máš maximu a vyčistisi brýle [odkaz]
Choochoo
S tim cistenim nevim, at jsem cistil jak jsem cistil porad tam vidim vic
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

>😁 >😁 >😁
Dzon007
No zepředu Lexus, uvnitř honda Accor (hlavně ta lišta před spolujezdcem a tvar madla dveří) a zezadu Infinity M, z boku Hyundai...fakt hNissan nechápu. Tohle je tragééééédie tvůrčích nápadů. Dáme dohoromady 5 dobrých věcí a celkem bude 5x lepší než originál 😉
MikeeC
celkově je to trochu Infiniti M, ale tak když je Nissan matkou.. nic neobvyklého
pelikoš
tak tohle je parádní sedan,který by se v pohodě uchytil i na našem kontinentu...
bravo nissan... :-! 😄 :yes:
lamal
Altima bola vzdy mojim tipom po primere, skoda, ze u nas nie je, ale toto sa mi moc nepaci... som nissanak, ale nadseny nie som teda ... technika a interier je super ale dizajn je na mna trocha bachraty...mozno na zivo to bude lepsie, vyzera to tak ze tie krivky moze ukazat zle cez objektiv su dost komplikovane pri hre so svetlom