Videa
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
...ale u nas idem na benzinku, na kompresore nastavim ziadany tlak, pripnem slauf a cakam na zvukovy signal nahustenia pneumatiky... :-!
My máme manometr přímo na šlaufu, takže vidíme kolik vzduchu tam máme ještě natlačit 😄
V Americe často není na kompresoru žádný ukazatel. Navíc i kdyby byl, málo kdo ví, kolik má natlakovat. Když už tam ty senzory jsou, není to špatný nápad.
kompresor bez ukazatele ... no jestli to je pravda, tak to amíci šetří na špatném místě >😁
Darmo, cim hlupejsi narod, tym ***skejsie vylepsovaky mu treba >😒]
jo, to je p...ovina, to budou lidi stát a čekat až na ně bude vlastní auto troubit. mé auto na mě netroubí, já troubím na jiné, a blikání směrovkami je super, zvláště, když u některých modelů od kola na ně nedohlédneš. to je teda fakt jen pro ***y :no:
*** je silné slovo, ale souhlasím s tím že by každý řidič měl o svém autě něco vědět => vědět kde má na autě napsané tlaky v pneumatikách.
tak já mám předepsaný tlak jen v návodě, na autě není napsáno kvůli designu nic :-!
??? coze,ako uskodi samolepka na veku nadrze alebo na rame dveri desingu?
no, pokud je tam znak VW, nebo ŠKODA tak to designu jenom pomůže, konstrukční vady to mít nebude, jen estetické
ide mi o to ze tie nalepky byvaju umiestnene zvnutra viecka palivovej nadrze alebo ked otvoris soferove dvere tak na tom rame,nenapada ma ako by to mohlo vadit vzhladu karoserie.
karoserie je i vnitřek ne? nebo to není plech? každá trapná samolepka je prostě trapná. všechny kola tlakuji dle návodu na stejnou atmosféru a nepotřebuji kvůli tomu mít samolepku, abych věděl, že je to 2,3 a v zimě 2,5 :-! nebo takový Rolls Royce má samolepku na dveřích šoféra??? Z logiky věci, cena samolepky 0,1 Kč za kus, tak proč to Rolls nemá???
Ale i na tom rollsu nekde schovana bude.
Jinak muzu se zeptat co mas za klenot ze z duvodu designu na nem neni napsano nic?
Jinak muzu se zeptat co mas za klenot ze z duvodu designu na nem neni napsano nic?
Kazdy auto to ma napsany na nejakym stitku. At uz plechovym nebo papirovym.
nechápu, že si to myslíte, to je přeci zcestné se domnívat, že to má každé auto, protože to z nějakého nesmyslného důvodu cpou v koncernu VW a možná i někteří jiní výrobci >😁
Jaky auto to teda nema? Fiat Stilo pokud vim neni soucasti VW a ma stitek. Opel Astra taktez nema s VW co delat a taky ma stitek.
Vuebc bych se nedivil, kdyby jim umisteni takovych informaci primo na auto narizoval nejaky predpis. (vyjimecne spravny predpis. Clovek si to casem zapamatuje, ale kdyz ma auto nove, je za to vetsinou rad)
Uz tady ta otazka padla. Co ze to mas v garazi za raritku?
Vuebc bych se nedivil, kdyby jim umisteni takovych informaci primo na auto narizoval nejaky predpis. (vyjimecne spravny predpis. Clovek si to casem zapamatuje, ale kdyz ma auto nove, je za to vetsinou rad)
Uz tady ta otazka padla. Co ze to mas v garazi za raritku?
no ved prave,nevidel som este auto ktore by to nemalo.U vlastneho auta si to zapametas,ale ked sa niekdo stara o auta vo firme,alebo aj v autoservise tak je to urcite pomoc.
ach... to je take tazke kliknut si na jeho nick a pozriet sa ze ma fiat bravo ? ma ho dokonca aj ako profilovu fotku...
Ideme si spravit vylet do najblizsieho showroomu fiatu,hladat nalepky >😁 >😁 >😁 ???
no, asi by sme to fakt tazko hladali >😁 schvalne som sa pozeral na nete a viaceri majitelia museli zistovat spravny tlak pneu podla manualu. ale dopatral som sa k jednemu, ktory pisal, ze to ma nalepene na vnutornej strane zadnych dveri. takze by to tam malo byt, ale iste to nie je >😁
Tak jak někteří pochopili, ano mám Bravo a docela jste mě i naštvali, tak jsem auto celé prošel a není štítek nikde, pokud teda není pod hlavou válců, kde jsem se jaksi nedíval >😁 Do Fiatu si určitě zajděte, doporučuji všem, možná zjistíte, že už Fiat dělá jiná auta, než před 15. lety co jste tam byli naposledy. A určitě jim to zvedne náladu, když se poženou davy. Jen odmítněte auto kvůli tomu, že nemá štítek na huštění pneumatik... >😁 Kdybych to měl ještě v záruce, tak bych to mohl reklamovat, ale bohužel :-!
a to bude srandy, ked tie senzory odidu >😁 pocitac bude stale hlasit nizky tlak a pri velmi nizkom pripadne odmietne vobec ist. alebo naopak bude stale hlasit vysoky tlak, bude trubit, blikat a nepojde s tym nic robit az do vymeny senzora alebo opravy poskodeneho obvodu >😁
s tímle přístupem by mě zajímalo jaký je Váš dopravní prostředek ... koloběžka >😁
nohy >😁 a ked je to nutne, tak si uzivam radosti dopravy v MHD >😁
no, a nebo se to pokazí tak, že to nevydá žádný zvuk a amíci budou plnit, plnit, plnit a pak to bouchne a urve to někomu hlavu a budou se soudit s výrobcem. Když si Nissan chce takto snadno přijít k soudním nákladům proč ne >😒]
jooooo >😁 >😁 >😁 toto je ten najlepsi a asi aj najrealnejsi pripad >😁 >😁 >😁 uz len v pripade, ked dojde baterka v tom snimaci v kolese, tak to zakonite musi prestat vysielat a tym padom pc nema ako vediet, ze kolesa maju uz dostatocny tlak a ze treba vyslat varovny signal >😁 to bude vybuchnutych kolies na americkych nissanoch >😁