Novinky
Jo, to mas pravdu, meranie spotreby by mohlo byt zdvojene.
Problem ale je, ze vsetky BC meraju uplne na *. 0,3 az po 0,7 litrove odchylky su uplne normalny jav. preto spotrebu beriem len ako hrubo orientacnu.
Grafika je normalna,ano, narp. Ford ju ma o kus dalej, nemyslim si ale, ze by to prospelo prehladnosti a ucelnosti.
Ake ma Inisgnia problemy ? Jediny objektivny problem bolo povrzavanie interieru, co uz novsie kusy nemaju.
Problem ale je, ze vsetky BC meraju uplne na *. 0,3 az po 0,7 litrove odchylky su uplne normalny jav. preto spotrebu beriem len ako hrubo orientacnu.
Grafika je normalna,ano, narp. Ford ju ma o kus dalej, nemyslim si ale, ze by to prospelo prehladnosti a ucelnosti.
Ake ma Inisgnia problemy ? Jediny objektivny problem bolo povrzavanie interieru, co uz novsie kusy nemaju.
Porovnaním? 😉 Čakal som viac info, ale možno je to vec verzie SW. Napr meranie spotreby, v Astre H je celková, ďalšie meranie celkovej (teda môžem merať celkovú ale aj na určitú vzdialenosť) + aktuálna s viac údajmi na paneli. Na Insignii vš preklikávať na páčke. Ako sú to detaily, nehovorím, že nie. Viac info by molo byť na centrálnom a tá grafika BC veru lepšia ako v "Háčkhu" nie je. Celkovo je to ale najmenší problém Insignie. Možno to vyzerá, že sa na ňu sťažujem, ale v konečnom dôsledku ju mám rád 😄
[odkaz]