Novinky
cjoctavian
0
neboj sa, marketingove oddelenie urobilo viac ako dost prieskumov...tu sa hra o peniaze, nie o to, ci sa to da odlisit od Octy 😄
Přejít do diskuze
Každý deň tá česká Jetta v novinkách.. Bože.. obyčajné "gadži" auto, ktoré aj tak bude stáť 12 tis. € ..
Ne já proti Fordu nic nemám. Já narážím na to, že on ostatní kritizuje, jak mají VW za boha a přitom on má z mozku logo Fordu. >😁
Sám jsem potkal dva za sebou na jedný křižovatce v Liberci u Makra. Nutno dodat, že tomu jednomu pěkně rachtala převodovka... Inu, kvalita se pozná hned od začátku >😒] Jinak na dálnici mezi Prahou a Libercem je potkávám běžně.
neviem, mne to pride divne, ze sa pustili do vyroby tochto auta. Je to ani ryba ani rak. Nehladiac na moje osobne sympatie voci skodovke. Oktavia a Fabia si vybudovali svoje meno a toto auto by im mohlo dost uskodit, bude velmi tazke identifikovat, co to je na dialku, a majitelia oktavii sa nebudu musiet s totoznit s tym, ze si niekto dokaze ich oktaviu zamenit za rapid.
Trochu smutné, že rozdíl mezi novým a starým autem dělá v podstatě jen fólie přelepená přes světlo. Škoda.
Tak to je zase názor hodný odborníka....S "ochcávkou" to má společný jen druh karoserie a konkurentem fakt nebude Fiesta... :no:
Proc tak riskovat?
Normalne to otocis na rucku a predjedes ho na zpatecku.
A pak fotis jako obvykle >😁
Normalne to otocis na rucku a predjedes ho na zpatecku.
A pak fotis jako obvykle >😁
Tahle ta škodovka patří do stejný kategorie jako Fabie, tudíž vzájemným konkurentem bude Fiesta?
Osobně řečeno je furt jenom škodovka a ještě k tomu hnusná, jako Ochcávka, možná víc možná míň, nechám to na individualitě každého z nás 😉
Osobně řečeno je furt jenom škodovka a ještě k tomu hnusná, jako Ochcávka, možná víc možná míň, nechám to na individualitě každého z nás 😉
Osobně bych tento nový model škodovky pojmenoval a zařadil spíš do generace Fabie (IV. generace - sedan verze). Nebo uplně jiný název.
Rapid by měl být brán a konstruován dál jako kupátko od škodovky.
Ale to je jen můj skromný laický názor 😉
Rapid by měl být brán a konstruován dál jako kupátko od škodovky.
Ale to je jen můj skromný laický názor 😉
Ale houby. Koukni na Mission L, odmysli si LEDky a máš výsledná světla Rapidu. Tam se nic měnit nebude, najdi si špionážní fotky rapidu v šedivé, tam je to hezky vidět.
Na druhé fotce je linie zadního světla jasně patrná pod tím řerveným " maskováním ". Celkově ale je tvar tak trochu alá Thalia 😒
Rapid bude mít minimálně 500 koní, ne? vzhledem k tomu, že mu všichni foťej jenom zadek a né a né ho předjet >😁
Nova skodovka vypada dobre???? 😲 Bude to jen dalsi sracka v soucasne evropske produkci bezpohlavnich vehiklu, hehehehe :no:
No to co je na těchto fotkách je předprodukční vzorek, který má záměrně jinou masku a světla...