Novinky
lled
0
Az na zadni previs, mala kola a golf-variantove zadni svitilny (kdo v teto tride nema kompromisy a nekdy mnohem vetsi?) - nova Skodovka vypada dobre. Pri dobre cene = naprosta trefa. 😄
Iacofano
0
Světla vzadu budou úplně jiný, tohle jsou samolepky...
DIM
0
Na druhé fotce je linie zadního světla jasně patrná pod tím řerveným " maskováním ". Celkově ale je tvar tak trochu alá Thalia 😒
Iacofano
0
Ale houby. Koukni na Mission L, odmysli si LEDky a máš výsledná světla Rapidu. Tam se nic měnit nebude, najdi si špionážní fotky rapidu v šedivé, tam je to hezky vidět.
alambert
:no: :no: :no: (za to o těch světlech)
John Smith
0
Nova skodovka vypada dobre???? 😲 Bude to jen dalsi sracka v soucasne evropske produkci bezpohlavnich vehiklu, hehehehe :no:
to ju nemohol predbehnut a odfotit aj z predu? ;-\
alambert
já naopak nechápu, že to eště někoho baví fotit...stejně už přesně víme, jak to auto bude vypadat a tohle je už k ničemu... >😁
a co s tymto detailom? [odkaz] na tychto fotkach je to akosi moc oble
No to co je na těchto fotkách je předprodukční vzorek, který má záměrně jinou masku a světla...
alambert
pokus o vtip ne? :no:
folie dokáže hodně :yes:
takuto radikalnu zmenu (nie len svetiel) folia nedokaze..
alambert
další vtip, ty dneska sršíš... >😁
tady jsem vymaloval linie, které bys měl na zadku auta vidět, pokud nevidíš, problém je buď v tvym zraku (to se dá řešit), nebo v tvý hlavě, to už je horší... >😁
[odkaz]
z čehož je jasně vidět, že tvary budou stejné jako u konceptu...
[odkaz]
a tím to detailem, škodovka neukazuje žádný nový tvar, tvary už známe, jen ukazuje jaká bude optika zadních světel, takže tím odpovíděla na jednu z mála neznámých...
[odkaz]
není co řešit, víme naprosto přesně, jak to auto bude vypadat...
tady jsem vymaloval linie, které bys měl na zadku auta vidět, pokud nevidíš, problém je buď v tvym zraku (to se dá řešit), nebo v tvý hlavě, to už je horší... >😁
[odkaz]
z čehož je jasně vidět, že tvary budou stejné jako u konceptu...
[odkaz]
a tím to detailem, škodovka neukazuje žádný nový tvar, tvary už známe, jen ukazuje jaká bude optika zadních světel, takže tím odpovíděla na jednu z mála neznámých...
[odkaz]
není co řešit, víme naprosto přesně, jak to auto bude vypadat...
Rapid bude mít minimálně 500 koní, ne? vzhledem k tomu, že mu všichni foťej jenom zadek a né a né ho předjet >😁
Zkus si fotit vod volantu dozadu ty fotografe >😁
Osobně bych tento nový model škodovky pojmenoval a zařadil spíš do generace Fabie (IV. generace - sedan verze). Nebo uplně jiný název.
Rapid by měl být brán a konstruován dál jako kupátko od škodovky.
Ale to je jen můj skromný laický názor 😉
Rapid by měl být brán a konstruován dál jako kupátko od škodovky.
Ale to je jen můj skromný laický názor 😉
Tahle ta škodovka patří do stejný kategorie jako Fabie, tudíž vzájemným konkurentem bude Fiesta?
Osobně řečeno je furt jenom škodovka a ještě k tomu hnusná, jako Ochcávka, možná víc možná míň, nechám to na individualitě každého z nás 😉
Osobně řečeno je furt jenom škodovka a ještě k tomu hnusná, jako Ochcávka, možná víc možná míň, nechám to na individualitě každého z nás 😉
Tak to je zase názor hodný odborníka....S "ochcávkou" to má společný jen druh karoserie a konkurentem fakt nebude Fiesta... :no:
To víš, má od Fordu zatemněno v hlavě a tak si myslí, že Fiesta patří do nižší střední..
od Skodovky, nic vic, nic min... :no:
Edit předku!
[odkaz]
[odkaz]
alambert
mužu se tě na něco zeptat? nepodepisuješ se v reálnym životě třema křížkama?
mužu se zeptat, co tě žere?
alambert
nepřipadá mi možný, že někdo na těch zamaskovaných autech nevidí skutečné tvary a kor když už to upravuješ...
kromě toho, už před týdnem, jsem sem dával svou verzi, další verzi přidal jiný diskutující [odkaz] [odkaz]
ano, rapid bude vypadat přesně tak, jak vypadal koncept...bude se lišit jen v detailech...a to: kliky dveří, optika všech světel a velmi pravděpodobně absence skleněné střechy...a to všechno už škodovka ukázala...
[odkaz]
vážně proto nechápu, jak můžeš stvořit něco takového a ještě to tu publikovat dvakrát...
kromě toho, už před týdnem, jsem sem dával svou verzi, další verzi přidal jiný diskutující [odkaz] [odkaz]
ano, rapid bude vypadat přesně tak, jak vypadal koncept...bude se lišit jen v detailech...a to: kliky dveří, optika všech světel a velmi pravděpodobně absence skleněné střechy...a to všechno už škodovka ukázala...
[odkaz]
vážně proto nechápu, jak můžeš stvořit něco takového a ještě to tu publikovat dvakrát...
neviem, mne to pride divne, ze sa pustili do vyroby tochto auta. Je to ani ryba ani rak. Nehladiac na moje osobne sympatie voci skodovke. Oktavia a Fabia si vybudovali svoje meno a toto auto by im mohlo dost uskodit, bude velmi tazke identifikovat, co to je na dialku, a majitelia oktavii sa nebudu musiet s totoznit s tym, ze si niekto dokaze ich oktaviu zamenit za rapid.
Sám jsem potkal dva za sebou na jedný křižovatce v Liberci u Makra. Nutno dodat, že tomu jednomu pěkně rachtala převodovka... Inu, kvalita se pozná hned od začátku >😒] Jinak na dálnici mezi Prahou a Libercem je potkávám běžně.
Každý deň tá česká Jetta v novinkách.. Bože.. obyčajné "gadži" auto, ktoré aj tak bude stáť 12 tis. € ..