Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Rapid jezdí po Praze

45 komentářů

cjoctavian
neboj sa, marketingove oddelenie urobilo viac ako dost prieskumov...tu sa hra o peniaze, nie o to, ci sa to da odlisit od Octy 😄
igorvrazic
:yes:
rozdělovač-kondenzátor
jak můžu? snadno... a jo ty vaše verze jsou propracovanější :yes:
Fe
Každý deň tá česká Jetta v novinkách.. Bože.. obyčajné "gadži" auto, ktoré aj tak bude stáť 12 tis. € ..
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alambert
karfiol
pose.rte všichni...
rabush
Ne já proti Fordu nic nemám. Já narážím na to, že on ostatní kritizuje, jak mají VW za boha a přitom on má z mozku logo Fordu. >😁
rozdělovač-kondenzátor
mužu se zeptat, co tě žere?
euro89
Sám jsem potkal dva za sebou na jedný křižovatce v Liberci u Makra. Nutno dodat, že tomu jednomu pěkně rachtala převodovka... Inu, kvalita se pozná hned od začátku >😒] Jinak na dálnici mezi Prahou a Libercem je potkávám běžně.
alambert
blowiik
:yes: Měl bys dělat bezpečnostního instruktora >😁
ttoomm
neviem, mne to pride divne, ze sa pustili do vyroby tochto auta. Je to ani ryba ani rak. Nehladiac na moje osobne sympatie voci skodovke. Oktavia a Fabia si vybudovali svoje meno a toto auto by im mohlo dost uskodit, bude velmi tazke identifikovat, co to je na dialku, a majitelia oktavii sa nebudu musiet s totoznit s tym, ze si niekto dokaze ich oktaviu zamenit za rapid.
rabush
To víš, má od Fordu zatemněno v hlavě a tak si myslí, že Fiesta patří do nižší střední..
alambert
Thomas89
folie, izolepa a binderpásky dělají zázraky...
rozdělovač-kondenzátor
Edit předku!
[odkaz]
Milenius
Trochu smutné, že rozdíl mezi novým a starým autem dělá v podstatě jen fólie přelepená přes světlo. Škoda.
twistedTSD
Rozepiš se. V čem jsou si ta auta podobná?
twistedTSD
Tak to je zase názor hodný odborníka....S "ochcávkou" to má společný jen druh karoserie a konkurentem fakt nebude Fiesta... :no:
twistedTSD
JE to fólie. Stoprocentně.
fOE
od Skodovky, nic vic, nic min... :no:
IPace
treba se dockame i Rapidu CC >😁
MariAchi
Proc tak riskovat?
Normalne to otocis na rucku a predjedes ho na zpatecku.
A pak fotis jako obvykle >😁
Razor1
Tahle ta škodovka patří do stejný kategorie jako Fabie, tudíž vzájemným konkurentem bude Fiesta?
Osobně řečeno je furt jenom škodovka a ještě k tomu hnusná, jako Ochcávka, možná víc možná míň, nechám to na individualitě každého z nás 😉
petr.senky
Osobně bych tento nový model škodovky pojmenoval a zařadil spíš do generace Fabie (IV. generace - sedan verze). Nebo uplně jiný název.
Rapid by měl být brán a konstruován dál jako kupátko od škodovky.
Ale to je jen můj skromný laický názor 😉
Iacofano
Ale houby. Koukni na Mission L, odmysli si LEDky a máš výsledná světla Rapidu. Tam se nic měnit nebude, najdi si špionážní fotky rapidu v šedivé, tam je to hezky vidět.
alambert
Thomas89
tady je to vidět: [odkaz]
zbytek je tady [odkaz]
kuko05
takuto radikalnu zmenu (nie len svetiel) folia nedokaze..
kuko05
som si neuvedomil, ze ta otazka dokaze niekoho az tak zmiast, ze si mysli, ze je to vtip
DIM
Na druhé fotce je linie zadního světla jasně patrná pod tím řerveným " maskováním ". Celkově ale je tvar tak trochu alá Thalia 😒
blowiik
No levou zadní, ne? nakopnu autopilota nebo předám knipl letušce a jdu fotit >😁
Zkus si fotit vod volantu dozadu ty fotografe >😁
blowiik
Rapid bude mít minimálně 500 koní, ne? vzhledem k tomu, že mu všichni foťej jenom zadek a né a né ho předjet >😁
petr.senky
folie dokáže hodně :yes:
John Smith
Nova skodovka vypada dobre???? 😲 Bude to jen dalsi sracka v soucasne evropske produkci bezpohlavnich vehiklu, hehehehe :no:
alambert
alambert
alambert
Wolfsteen
No to co je na těchto fotkách je předprodukční vzorek, který má záměrně jinou masku a světla...
kuko05
a co s tymto detailom? [odkaz] na tychto fotkach je to akosi moc oble
PERNO
to ju nemohol predbehnut a odfotit aj z predu? ;-\
Iacofano
Světla vzadu budou úplně jiný, tohle jsou samolepky...
lled
Az na zadni previs, mala kola a golf-variantove zadni svitilny (kdo v teto tride nema kompromisy a nekdy mnohem vetsi?) - nova Skodovka vypada dobre. Pri dobre cene = naprosta trefa. 😄